Iată cum să găsești hotelul la care visezi, la cel mai bun preț!

Cea mai importantă parte din bugetul unei călătorii este cazarea. După ce biletele de avion au fost cumpărate, fie direct de pe site-urile companiilor aeriene, fie de la agențiile de turism, gândurile noastre zboară spre un hotel frumos, elegant, confortabil, central, lângă plajă sau lângă principalele atracții ale destinației noastre. Însă ofertele de pe piață sunt... infinite. Cum alegem? Cum găsim cea mai bună variantă pentru bugetul și confortul nostru? Iată detalii...


Întotdeauna recomand să cercetezi cu grijă site-ul/ aplicația sau agenția cu care mergi în vacanță. Să verifici dacă sunt în regulă, să faci research sau să întrebi un specialist în domeniu. Pentru că, din păcate, există o mulțime de situații neprevăzute. "Alege înțelept!" - ăsta este motto-ul meu. 

Cum ar fi să ai la dispoziție o singură aplicație care să îți verifice automat prețurile de pe mai bine de 100 de site-uri de cazări, să îți afișeze cea mai bună soluție pentru tine, iar tu să cumperi direct de pe site-ul vânzător?! Sună bine, nu? 

Iată că această soluție există și ne este oferită de Hotelscan.com

Bineînțeles, cred că ai vrea să știi avantajele pentru care îți recomand să folosești Hotelscan. 

Iată care sunt acestea:

1. Găsești cele mai bune oferte.

Hotelscan a lansat în 2012 cel mai bun motor de căutare a hotelurilor, pensiunilor și alte tipuri de cazare pentru a te ajuta să găsești cele mai mici prețuri ale călătoriilor tale. Nu mai ai de ce să cauţi oferte pe diferite site-uri pentru a economisi sume modice. 

Hotelscan găseşte automat cele mai bune soluţii folosind un algoritm de căutare avansat pentru ca tu să economiseşti timp şi bani. Serviciul de comparare de pe Hotelscan îţi oferă cele mai bune rezultate, bazându-se pe criterii precum ţările şi oraşele preferate, cartierul, zona, tipul de cazare, preţul şi numărul de camere. 

2. Nu ai costuri suplimentare.

Serviciul de căutare de pe Hotescan funcţionează fără costuri suplimentare: preţurile afişate sunt aceleaşi cu cele prezentate pe site-ul de rezervare pentru hotelul respectiv.

3. Câștigi bani! În sensul că îți "salvezi" o bună parte din buget pentru experiențe interesante. 

Cum? Preţul unei camere de hotel sau al unei pensiuni diferă de la site la site și poate varia de la câţiva dolari la câteva sute. Aceeaşi cameră poate costa aproape dublu în funcţie de site! Pe Hotelscan poţi fi sigur că preţul afişat este cel mai mic posibil pentru că a fost ales dintre cele mai bune oferte disponibile.

4. Poți face comparații. 

Tastează destinaţia ta internaţională în bara de căutare, urmăreşte rezultatele şi foloseşte filtrele disponibile. Ordonează rezultatele în funcţie de preţul maxim pe care eşti dispus să-l plăteşti, studiază galeriile foto, zonele şi recenziile disponibile. Este foarte simplu! 

Un site obişnuit de booking pune la dispoziţie în medie între 100 și 200.000 de hoteluri. Pe Hotelscan găseşti peste 700.000 de hoteluri, pensiuni, apartamente şi moteluri în oraşul selectat de tine. 5. Găsești hotelul/ pensiunea/ hostelul/ apartamentul care ți se potrivește perfect (asta este și funcția mea preferată!). 

Nu te limita doar la hoteluri. Cu Hotelscan poţi compara preţurile mai multor tipuri de cazare din fiecare oraş:
 • Hotel
 • Pensiune
 • Motel
 • Stațiune
 • Case de vacanță
 • Apartamente
 • Hosteluri
Pentru fiecare tip de cazare poţi compara preţuri, galerii foto, date de sosire şi plecare, amplasamentul pe harta locală, recenzii şi servicii disponibile, precum:
 • WiFi
 • Piscină
 • Parcare
 • Sală de fitness
 • Restaurant
 • Bar
 • Servicii de business (săli de conferință)
 • Recepție 24h
 • Televizor
 • Aer condiționat
6. Nu găsești cazare? Nicio problemă. Folosește Hotelscan și această problemă este rezolvată.

Site-urile de booking dispun de un număr limitat de camere pentru fiecare hotel. Asta înseamnă că dacă alte persoane au rezervat deja toate camerele de pe acel site, nu îţi vei putea rezerva o cameră, chiar dacă aceasta este disponibilă pe alte site-uri. Cu Hotelscan eviţi această problema pentru că se afişează camerele disponibile din toate agențiile de voiaj și, deci, toate camerele disponibile cu adevărat. 

Acest lucru este posibil datorită bazei de date Hotelscan care include 100 de website-uri de booking, începând cu cele mai cunoscute, precum Booking.com, Hotels.com, Expedia, Agoda, Skoosh şi multe altele. Pe site găseşti toate resursele pentru a putea lua cea mai bună decizie în cunoştinţă de cauză. Depinde de tine să îţi găseşti soluţia ideală pentru cazare şi cel mai bun preţ posibil.

Studiu de caz


Caut un hotel frumos în Singapore, pentru o noapte, 29-30 decembrie 2015. 

Sortez după "Cel mai ieftin" - știm cu toții ce prețuri sunt în Singapore:)

Vreau să aibă 4 stele, internet free și să fie în centru. 

Hotelscan îmi găsește o super ofertă pentru Hotel Clover, la 487 lei, pe site-ul otel.com - de care eu nici nu auzisem. 

Bineînțeles, găsești și recenzii, facilități, hartă și tot ce ai nevoie pentru a alege hotelul potrivit.Pe mine, Hotelscan m-a convins și, crede-mă, nu sunt ușor de scos din ale mele (a se citi: booking.com:)). Te invit să te joci și tu pe Hotelscan.com și să vezi ce se întâmplă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...