Te invit la eTravel Conference 2015!

eTravel Conference este cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului și modalităților de promovare a acesteia în mediul online și va avea loc pe 27 octombrie 2015, la Crowne Plaza Hotel, în București. Luxury Adventure este partener media la această conferință și te invităm să participi și tu. În articol vei găsi și un cod de discount...


eTravel Conference este un eveniment care își propune să creeze o punte între industria turismului și mediul online ca mijloc de promovare și susținere, aliniată cerințelor clienților și evoluției tehnologice. Printre noțiunile vizate de eveniment și propuse spre dezbatere anul acesta se numără cele de marketing digital, imaginea brandurilor pe web și publicitatea online.

Printre vorbitorii de anul acesta îi avem pe: Jan-Paul Ephithite (Travelport), Frank Reul (Accor Romania-Bulgaria-Macedonia), Mariya Lukavska (TripAdvisor), Michael Toedt (Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH), Dragoș Anastasiu (Eurolines), Sorin Văduvoiu ( Perfect Tour), Jonas Schafer (ROBELO).

Lista completă a vorbitorilor invitați la această ediție poate fi găsită pe site-ul oficial al evenimentului, www.2015.etravelconference.ro.

Evenimentul este structurat sub forma a două conferințe, construite pe paralela prezent-viitor în turism, urmate de o serie de trei seminarii, desfășurate concomitent.

Programul conferinței îl găsești aici.

Dacă vrei și tu să participi și să afli toate noutățile din domeniu, înscrie-te la contact@etravelconference.ro pentru conferință și utilizează codul de discount BLOGTRAVEL. Astfel ai o reducere de 15%.

Conferința este organizată de Evensys

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...