Eu susțin viața, educația și evoluția! Tu?

Îmi voi aminti pentru totdeauna cum m-am simțit sâmbătă dimineața, când doar am citit ce s-a întâmplat. Îmi voi aminti mereu durerea, neputința, furia și țipătul interior, chiar dacă viața merge mai departe - așa cum ar trebui să fie. Nu vreau să uit, dar vreau să lupt pentru cei care trăiesc. Pentru ei, pentru noi toți. M-am simțit neputincioasă pentru că nu sunt sănătoasă încât să donez sânge și sunt prea emotivă ca să fiu acolo, alături de ei și de familiile lor. Însă voi ați dat dovadă de o putere imensă. Despre asta este vorba. Ne revoltăm, urlăm, și așa ieșim din starea de neputință. Așa se face primul pas. Al doilea este personal. Nu cred în așteptarea unei schimbări... din cer sau de la alții. Cred însă în noi, în fiecare în parte. Împreună suntem o forță! Iar ieri, am lăsat soarele și privirile tinerilor de pe stradă să mă inspire. Și am ieșit și eu din neputință. Am știut, am simțit, că am și eu ce să fac, cum să ajut. Pentru că am muncit și am creat lucruri. Și pentru că le pot da mai departe. Iată...


Când am creat cursul de travel writing, habar n-aveam ce fac și dacă va ajuta pe cineva. Bâjbâiam. L-am scris săptămână de săptâmănă, am pus pe foaie tot ce știam, cum știam mai bine. Și apoi au venit EI, studenții mei, și mi-au dat lumea peste cap. Mi-au spus că i-am ajutat, că i-am inspirat, că se bazează pe mine, că devin mai puternici când știu că au ce să învețe, de la cine să învețe. Vă spun că nici acum, după mai bine de un an de la lansare, nu mi-am revenit. Că îi iubesc pe acești oameni care au lucrat cu mine până la cer și că fac tot, dar tot ce pot eu pentru ei. Încrederea mea în tinerii noștri este uriașă, inegalabilă.

Știu că acum este abia începutul. Că primii pași sunt grei, pentru că ieșim din confort și indulgență și ne urmăm visele. Că avem bariere. Că rezistăm schimbării. Că uneori doare să nu fii băgat în seamă, să nu fii ascultat. Că începuturile sunt pline de gropi în care ai putea să te scufunzi, dar care devin treptat acte de curaj, de bucurie, de mândrie și de încredere. Din fericire, doar așa poți evolua. Învățând. Creând. Urmându-ți sufletul. 

Am să spun mereu și mereu și mereu, până se va auzi și acolo, în spate. Nu contează ce faci și cum faci. Ci cine ești cu adevărat. Dacă te iubești, și te respecți, și ai încredere în tine, atunci poți muta munții din loc. Ideile vin mereu. Dă-ți voie să visezi. Dă-ți voie să faci un pas mic, minuscul, spre ceea ce ți-ai dorit întotdeauna, dar ai îngropat din frică sau din faptul că, într-un anumit moment, ți s-a părut imposibil. Tot ce este de valoare pe lumea asta a fost creat de visători, considerați de multe ori nebuni. Și încă ceva: nu trebuie să salvezi sau să schimbi lumea. Ci pe tine! Cum? Făcând exact acele lucruri care cântă în tine. Muzica ta se va auzi până departe.

Am scris anul trecut trei cărți. Nu sunt cele mai grozave din lume. Nu am pretenția să fie. Însă mi-am pus acolo sufletul. Am creat, am desăvârșit un act cerut cu insistență de mintea și de inima mea. N-am vândut prea multe. Și da, m-am supărat, și m-am stresat, și mi s-a părut că nimeni nu aude și nu vede. Până am înțeles că nu acesta este scopul și că sunt atât de mândră de munca mea, încât nimic altceva nu mai contează. Da, mă mândresc că am avut tăria, curajul și nebunia de a-mi scoate munca în lume. 

De asta, vă mai spun o dată: să-ți împlinești visele poate fi o muncă de o viață întreagă. Așa, și? Ai altceva mai bun de făcut? Peste 10 ani vei ține minte ce ai făcut azi la birou, ce ți-ai cumpărat de la mall sau în ce bar ai ieșit cu prietenii? Sau vei ține minte ce ai învățat și cum ți-a atins cineva sufletul? Fii sincer! Meriți asta. Meriți să îți răspunzi sincer la aceste întrebări. Când a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru tine și numai pentru tine? Când te-ai iertat? Când ai crezut că ești cel mai puternic din lume? Când ți-ai împlinit un vis secret? 

Cu toate astea în minte am creat cursurile și cărțile mele. Le-am scris exact cum aș fi vrut eu să le citesc acum 7-8 ani în urmă, când nu aveam nimic care să mă ajute și să mă încurajeze să îmi urmez visele. Le-am scris înțelegând nevoia de claritate, de informații, de libertate, de speranță a tinerilor. Le-am scris asumat și am pus acolo absolut tot ce am învățat eu - prin încercări și erori. Le-am scris cu dragoste.

Și am avut surpriza ca în jurul meu să se strângă niște oameni absolut minunați, care m-au depășit cu mult. Cristina, Bogdan, Andra, Maria, Bianca, Amalia, Adrian, Oana și mulți, mulți alții. Toți și-au împlinit visul, iar acum merg mai departe, spre alte zări. Mă credeți că îi invidiez și îi iubesc în același timp? 

Cursurile mele nu au fost create pentru talente înnăscute, pentru jurnaliști, pentru căutători de atenție și bani, pentru bloggeri sau pentru cei care vor să devină faimoși. Ci pentru oameni. Ca mine și ca tine. Care știu cu convingere că se poate, chiar dacă, deocamdată, nu au idee cum. Totul se învață. Toți am fost la început. Iar eu nu uit asta niciodată. Mai mult, și eu învăț de la voi. Lupt cot la cot cu voi. Fac orice îmi stă în puteri ca voi să vă împliniți visele. Pentru că pot. Și vreau. 

Acesta este strigătul meu către lume. 

Ascultă orice muzică îți place, bucură-te, fă ceva pentru tine, creează, dă ceva mai departe, visează înalt, ajută, învață, călătorește, iubește-te pe tine și pe cei din jur enorm, până la cer. Fiecare dintre noi poate crea în jurul său lumea în care își dorește să trăiască. Și așa, concentric, lumea se schimbă. 

Astăzi nu fac nimic ieșit din comun sau original. Sunt inspirată de exemplul altora și mă bucur că am găsit această inspirație. Mai jos veți găsi produsele mele. Daca vreți să învățați ceva nou sau dacă vreți să le dăruiți cuiva, eu sunt aici mereu pentru voi. Banii din vânzarea acestor produse vor merge după cum urmează:

- banii de pe cărți - în contul deschis de Crucea Roșie pentru #colectiv. 

- banii de pe cursuri - alături de cărți și de o scrisoare - la unul sau mai mulți tineri care au supraviețuit și care au toată viața înainte - livrare personală.

Îngerii de la #colectiv ne-au deschis drumul. Avem o viață înainte, să nu o irosim. Să o trăim cum putem mai bine, să credem în noi și în puterea viselor noastre. 

CURSURIDetalii despre acest program pe link-ul de mai sus.

Sales: 500 de lei (curs de travel writing & curs de fotografie)


Detalii despre curs, beneficii și clienți mulțumiți pe link-ul de mai sus.

Sales: 380 leiDetalii despre curs pe link-ul de mai sus. 

Sales: 380 lei

4. Life-coaching: Schimbă-ți viața în 30 de zile!

Detalii despre programul de life-coaching pe link-ul de mai sus.

Sales: 250 lei


CĂRȚIEbook: The Perfect Taste - rețete de sărbătoare din jurul lumii

Detalii despre carte pe link-ul de mai sus. 

Sales: 30 leiEbook: Scris pe cer - cartea mea de călătorii

Detalii despre carte pe link-ul de mai sus.

Sales: 22 lei


Ebook: Fă dragoste în bucătărie!

Detalii despre carte pe link-ul de mai sus.

Sales: 30 lei


Pachet cu toate cele trei carți: 60 lei


Plata se face:


1. În contul firmei noastre Baraka Semen SRL-D:

RO29RZBR0000060016972252 (ron)

2. Paypal: budeanu.ioana@gmail.com


Pași de parcurs:


1. Alege-ți cursul sau cartea pe care îl/o dorești și fă plata în cont (online cu internet banking sau la orice sediu Raiffeisen) sau prin PayPal. 

2. Oricând îmi poți trimite un email și discutăm toate detaliile: budeanu.ioana@gmail.com.

3. Imediat după plată, primești produsul pe email, plus factură. Toate cursurile sunt online, cărțile sunt ebooks (se pot citi de pe calculator, mobil, laptop sau se pot printa). 

4. Dacă ai ales un curs, vom lucra împreună atât în timp ce înveți, cât și după. Îți răspund la întrebări, te promovez, te ajut să-ți împlinești visul.

5. Dacă alegi să faci cadou cuiva o carte sau un curs, scrie-mi un email, confirmă plata și lasă-mi adresa de email a destinatarului - eu îi voi trimite darul tău. 

6. Te țin la curent cu donațiile atât în contul deschis de Crucea Roșie, cât și cu cele directe.

Toate informațiile de care ai nevoie - aici: budeanu.ioana@gmail.com.

Eu susțin viața, educația și evoluția! Tu?

2 comentarii:

  1. Ma bucur sa vad acest articol si m-am bucurat si cum zilele trecute s-au unit atatia oameni care chiar se gandesc la binele tarii. Totodata, mare parte din ei erau tineri, cum sa nu apreciezi un asemenea gest. Viitorul tine de schimbarile de acum, sper ca mai multi oameni sa se gandeasca la suferinta prin care trec cei ce au ramas in viata si ma bucur ca mai multe intreprinderi au luat modelul donatiilor provenite din profitul facut intr-o zi anume.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...