The Magical Adventure Game

Ultimii doi ani au fost ca un puzzle, în care habar nu aveam imaginea finală. În care am încercat să pun piesele una după alta, să le forțez, să le fac loc. Am luptat cu mine, am avut parte de câteva momente dramatice, dar și de multe surprize magice. Cel mai important este faptul că acum, la final de 2015, imaginea a început să capete contur și substanță. And you know what? Sunt doar eu acolo, râzând și salutând lumea cu recunoștință.


Ce am învățat:


1. Life is not a blame game, but an adventure game. 

Am trecut prin toate etapele, de câteva ori. Prin vină, prin depresie, prin rușine, prin frici uriașe, prin frustrare, plictiseală, apatie, energie, speranță, entuziasm, bucurie. Am găsit mereu piesa lipsă în momentul în care am renunțat să o mai caut cu disperare. Am găsit mereu drumul spre lumină când am stins lanterna și am făcut primul pas în întuneric. 

2. Nevoia nu creează. Nici munca grea. Nici îngrijorarea. Nici frica. Nici vina. 

Tot ceea ce este vine de la sine, exact în momentul în care ești dispus (și îți dai voie) să primești tot. 

3. În viața asta nu vrem lucruri și experiențe, ci emoții. 

Dacă îți dorești ceva cu adevărat, identifică emoția din spate și apoi creeaz-o cu ceea ce ai deja. Lucrurile și experiențele vin pe căi neștiute de tine și sunt chiar mai frumoase decât ți-ai putea tu imagina. 

4. Viața se întâmplă când tu ești ocupat să faci planuri. 

5. Lasă trecutul în pace, iartă-te, dă-ți voie să mergi mai departe, fii deschis la schimbări, primește tot ce vine cu recunoștință și bucurie, renunță la control, la CUM vrei tu să se întâmple lucrurile, concentrează-te numai și numai pe ce vrei, oricât de nebunesc ar fi acel lucru. 

6. Singura persoană din lume pentru care ești responsabil ești TU. Dacă nu te iubești și nu crezi în tine, nu le poți dărui celor din jur mai nimic. Ca să fii tu însuți ai nevoie de curaj. Însă nu trebuie să înveți asta. Tu știi deja cine ești, doar că ai uitat pe parcurs. 

7. Televizorul, ziarele, știrile, societatea, cei din jur, părinții, profesorii - șoc - nu le știu pe toate și, de cele mai multe ori, nu au dreptate - pentru că nu trăiesc viața ta! Gândește cu propria ta minte sau, și mai bine, trece totul prin filtrul propriilor emoții. Dacă ceva nu se simte bine, clar nu ești pe drumul cel bun, oricât ar insista alții. Acceptă, iartă și nu îți mai îmbiba mintea cu ce cred oamenii că ar fi adevărat. Nu este. 

8. Dacă în vreun domeniu din viața ta simți NEVOIA de ceva, acel lucru nu va deveni realitate decât în clipa în care vei renunța la nevoie. Totul este un joc. Vrei, ceri, primești. No need, no worries, no fight. Banii nu se fac prin muncă grea, ambiție, forță, voință și luptă. Ci numai și numai prin muncă inspirată. Iubirea nu vine când te agăți de ea. Sănătatea nu vine din pastile. Tot ce ai acum, tu ai creat. Vrei altceva? Schimbă povestea pe care ți-o tot spui over and over again.

9. Ascultă-te ce spui și ce îți spui ție mai ales. Toți avem limitări și credințe care nu ne mai sunt de folos. Schimbă-le cu altele mai interesante. Este foarte ușor. Lasă să fie totul ușor. 

Let it go! 


2016 - The Magical Adventure Game 


Intenție: to live life as an adventure.

Scop: finish the puzzle and love myself.

Visuri:

- să scriu povești inspirate, care îmi fac sufletul să vibreze. 

- să fac cele mai frumoase interviuri din lume. 

- să călătoresc în toate locurile pe care le văd când închid ochii. 

- să cunosc oameni care să mă inspire și pe care să-i inspir. 

- să am un site nou, very stylish. 

- să am încredere în mine și să nu mai caut aprobare în afară.

- să trăiesc fiecare clipă ca pe un miracol. 

- să mă joc mai mult, să las totul să fie, să dansez, să înot, să merg pe bicicletă, să experimentez, să învăț, să citesc, să scriu, să descopăr, să explorez. 

- peace of mind. God said: "Love your enemy!" And I've started to love myself. 

 

Și așa să fie! 

 

Vă doresc un an senzațional, pe măsura viselor voastre!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...