Toate cărțile mele - la un click distanță (for free)

Anul trecut pe vremea asta, munceam cu pasiune și iubire la cea de-a treia carte pe care am publicat-o: rețete tradiționale din jurul lumii. După luni întregi de research, am căutat cele mai bune ingrediente, am gătit, am savurat arome și esențe, am pregătit farfurii inspirate, Vlad le-a fotografiat și apoi am scris poveștile. Rezultatul? O incursiune în bucătăriile lumii, o colecție de rețete și de aventuri care nu te lasă indiferent. Tot anul trecut am mai publicat și prima mea carte de călătorii: Scris pe cer - povești și fotografii de pe trei continente, dar și Fă dragoste în bucătărie - rețetele preferate ale familiei (pe care mă tot roagă să le fac iar și iar). Și pentru că se apropie Crăciunul, m-am gândit să-ți dăruiesc toate cărțile mele, toată munca, pasiunea și iubirea mea. Ce spui? :)


Iată câteva detalii despre cărți:


Ebook: The Perfect Taste - rețete de sărbătoare din jurul lumii - 30 lei


Rețete de mic dejun și brunch, rețete delicioase pentru prânz, pentru cine rapide, pentru cine romantice sau pentru mese de sărbătoare. Preparate pe care localnicii lumii le pun pe masa de Crăciun. Tocănițe aromate, păine coaptă în casă, fursecuri, rețete vegetariene, rețete servite la marile restaurante ale lumii, paste, cozonac cu fructe si dulciuri de poveste.   Îți mulțumesc! Am gătit pentru tine cu dragoste, cu nesaț, cu avânt, cu bucurie. Iar acum, te las: tu ești chef-ul. Oricine poate găti! 

Ebook: Scris pe cer - 23 lei


Dincolo de vise, dincolo de ambiții, dincolo de destinații, dincolo de amintiri, sunt doar eu. Lumea văzută prin ochii mei nu este nici mai bună, nici mai rea. Este a mea, personală și intimă, desprinsă direct din conștiința care mă aruncă pe drum de fiecare dată, cu și mai mare avânt. Te invit astăzi să pășești în lumea mea...

Toate poveștile de mai jos, toate fotografiile, amintirile, zborurile și experiențele pe care le vei descoperi în paginile următoare au fost posibile și datorită ție. Tu ești personajul principal, pe care îl port cu mine în suflet de fiecare dată și căruia nu încetez să-i mulțumesc!   

Ebook: Fă dragoste în bucătărie! - 30 lei 


Primul lucru care o să te surpindă este titlul. Nu l-am ales nici ca să vândă, nici ca să facă senzație. L-am ales pentru că dragostea mea pentru bucătărie este desăvârșită, misterioasă și inegalabilă. Pentru că atunci când gătesc cânt, zâmbesc, iubesc, sunt calmă, fericită, împlinită, satisfacută și mândră de mine! Pentru că, în bucătărie, fac mereu mâncare cu dragoste. Și pentru că vreau să împărtășesc cu tine bucuria de a găti cele mai grozave rețete.

Fă dragoste în bucătărie! nu este doar o colecție de rețete culinare. Este o carte despre dragoste, despre sănătate, despre echilibru, despre bucuria sărbătorilor în familie, despre timp de calitate petrecut cu cei dragi, alături de... ceva bun. 
 
Indiferent cine ești și ce faci acum, oprește-te o clipă. Găsește o rețetă simplă în această carte. Mergi în bucătărie. Pune-ți un pahar cu vin alb, parfumat, dă drumul la muzică și la foc. Gătește-i celui ales de tine cu sufletul. Lasă aromele să se înalțe și să danseze. Servește-l cu atenție și dăruire. Pune-ți o dorință. Fă dragoste în bucătărie! 


GIVE AWAY - The Motive


În meseria mea, iubesc enorm două lucruri:

- entuziasmul celor care îmi scriu și pe care reușesc, măcar puțin, să-i inspir.

- pasiunea studenților mei de la cursul de travel writing și faptul că reușesc să-și împlinească visele, chiar mai repede decât mine - ceea ce mă face foarte, foarte fericită. (iată aici despre ce vorbesc). 

Pentru ca munca mea să ajungă cât mai departe și să pot inspira cât mai mulți oameni, să-i ajut să-și împlinească visele și să învețe, să crească, să evolueze, am nevoie de ajutorul tău. Este foarte ușor! Oameni pentru oameni. Fiecare dintre noi pentru un viitor mai bun!


Iată ce să faci, pas cu pas:


1. Publică pe Facebook, pe pagina ta, acest mesaj:

Fii schimbarea pe care ți-o dorești în lume. Este simplu! Investește în tine, în visele tale. Și lumea te va urma. http://www.ioanabudeanu.com/p/cum-sa-devii-calator-profesionist.html

2. Pune, te rog, și un tag spre @IoanaBudeanu. Astfel, mesajul tău ajunge la mine repede și sigur:)

3. Scrie-mi un email la budeanu.ioana@gmail.com, spune-mi ce cărți dorești (evident, le poți avea pe toate trei, for free) și le vei primi imediat pe adresa ta de email. Toate cărțile sunt ebooks, le poți citi de pe laptop, tabletă, telefon sau le poți printa. 

 

Pe lângă aceste cărți, mai am o propunere pentru tine:


- dacă vrei să faci cadou cuiva drag pachetul de Călător Profesionist (curs de travel writing și fotografie), ai o reducere de 20% toată luna decembrie. Astfel, tu plătești 700 de lei în loc de 890 lei și eu trimit acest pachet în dar prietenului/ prietenei tale. 


Oferta este valabilă până pe 31 decembrie 2015. 

Hai să împlinim vise și să-i dăm o mână de ajutor lui Moș Crăciun!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...