Ghid de fashion pentru ei si pentru ele

Doamnele si domnisoarele isi doresc intotdeauna sa fie in pas cu moda si cu ultimele tendinte in materie de fashion. Acest lucru nu este deloc greu, mai ales daca au la indemana un ghid online de fashion, precum Tendinte moda care sa le ajute si care sa le ofere ponturi in aceasta privinta. Bineinteles, fiecare femeie poate personaliza trendurile si poate adauga hainelor elemente unice si proprii, care sa arate ca si-au pus amprenta asupra vestimentatiei. In definitiv, nimeni nu vrea sa fie doar o alta picatura dintr-un ocean. 


Cum sa mergi pe tocuri, ce fel de rochie poti purta la un interviu, in club sau in oras, cum sa iti asortezi hainele sau ce mai poarta vedetele: acestea sunt doar cateva dintre elementele pe care vor sa le descopere femeile cand vine vorba despre fashion. Si nu e deloc greu sa o faca, pentru ca pot citi un ghid de fashion seara, stand in pat, inainte de culcare sau chiar in statia de autobuz, in timp ce asteapta mijlocul de transport.
            
Un ghid complet de fashion nu contine doar sugestii vestimentare, ci si sfaturi din partea designerilor si a expertilor din domeniu. In plus, trebuie sa poti afla mai multe si despre care sunt coafurile momentului. Si in aceasta privinta exista o moda. In sezonul de iarna nu se poarta aceleasi coafuri precum se poarta primavara sau vara. Ca femeie, nu e nevoie sa ai mereu parul desprins sau prins in coada. Te poti juca oricum iti doresti si te poti inspira din exemple date de vedere sau designeri. Exista numeroase coafuri pe care le poti experimenta si care se pot face acasa foarte repede. Trebuie doar sa vrei.

Nu doar doamnele si domnisoarele vor sa fie in pas cu moda, insa, ci si barbatii. In ultimii ani, acestia s-au dovedit a fi foarte interesati de ceea ce inseamna fashion. La prima vedere ar putea sa para ca totul e foarte simplu pentru barbati: isi iau o pereche de pantaloni si un tricou, dau cu mana prin par si sunt gata de plecare. Ei bine, nu e chiar asa.


Domnii vor sa arate cat mai bine, in primul rand pentru ei si mai apoi pentru ca le place sa fie admirati pe strada. Si in privinta lor exista tendinte de fashion. Nu intotdeauna se poarta pantalonii skinny, de exemplu si coafurile trebuie schimbate, in functie de sezon. E-adevarat, barbatii se tund de mult mai multe ori decat femeile, daca ii vei observa, vei vedea ca au diferite forme de tunsori, in functie de ce se poarta.

 
Elementele de fashion sunt interesante, pentru ca indiferent daca esti barbat sau femeie, te poti juca mereu cu ele. Poti combina diferite piese vestimentare conform trendurilor actuale, dar totodata iti poti pune amprenta asupra lor, pentru a-ti surprinde propria personalitate. 

Nu te lasa prins sau prinsa in vartejul in care toti oamenii poarta aceleasi haine. Fii unic in felul tau! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...