O călătorie de suflet în Bali

Foarte rar mi se întâmplă să recomand o călătorie într-o zonă în care eu nu am fost și să te îndemn să pleci la drum în necunoscut. Deși cred cu convingere că acesta este rostul unui călător, să exploreze și să descopere lumea, înainte de a recomanda ceva, fac research, văd cum decurg lucrurile și mă gândesc de o mie de ori înainte de a-ți propune ceva. Tot ce îmi doresc este să ai o experiență memorabilă, în sensul bun al cuvântului. Însă când am văzut retreat-ul organizat de Maria aka Padmakshi, nimic nu mi s-a părut mai natural și mai frumos. Iată despre ce este vorba...

Padmakshi este prietena mea. Eu aș urma-o oriunde în lume. Mă încred în instinctul ei și în principiile ei sănătoase de viață. Pe scurt: o ador! Însă asta nu este suficient pentru alții cred... După mai bine de un an de când învățăm una de la cealaltă, am ajuns să o cunosc și să am încredere în ea. Mai mult, o admir enorm și da, confirm că fata asta minunată îți poate oferi o experiență unică, de neuitat, în Bali

Iată ce ne spune ea: 

"Bali mi-a oferit atât de multe, atât de multă cunoaștere, trăire, recunoștiință, dar mai ales schimbare, de aceea acum mă simt pregătită să ofer această  experiență  celor care vor să descopere propria lor poveste interioară în acest spațiu magic.

Este una dintre experințele excepționale în viață, să poți iesi din zona ta de confort și să pașești într-un spațiu sacru minunat, împreună cu oameni noi, pentru a te lăsa ghidat de acea chemare a sufletului ce te îndrumă spre cunoaștere, schimbare și armonie.

Vă propunem o destinație – Ubud, centrul spiritual și cultural al insulei – și o călătorie inițiatică, pe parcursul unei săptămâni. Locul în care vom locui și vom practica o mare parte a meditațiilor și a claselor, va fi Liyer House. 

Mă simt foarte onorată și emoționată că pot în acest moment să devin, la rândul meu, ghid pentru cei care își doresc să înceapă o asemenea călătorie interioară, aici, în Bali, așa cum și pentru mine, această insulă, această familie, au fost ghizi în evoluția mea. Simt că a venit momentul să întorc această binecuvântare către toți cei alături de care voi retrăi acest drum."


Padmakshi și prietenii săi din Ubud îți propun să mergi pe o insulă exotică, să înveți yoga, să meditezi, să explorezi minunile naturii, să mănânci organic, să respiri. 

Iar eu cred că despre asta este vorba: despre un exercițiu de respirație. Timp de câteva zile te desprinzi de lumea agitată, de probleme, de griji și înveți să respiri pentru tine. Îți oferi un răsfăț, îți împlinești un vis. 

Ca să nu mai spun că vei sta la Liyer’s House, micul resort din curtea lui Ketut Liyer, balianul din Eat Pray Love. 

Prețul propus de Padmakshi este excelent, pe verificate. Tot ce ai de făcut este să îți eliberezi programul pentru o săptămână în mai (11-17) și să pleci. 

Știu cu siguranță un lucru: atunci când îți dorești ceva cu adevărat, acel lucru vine în întâmpinarea ta. 

Iar pentru cei care vor merge în Bali, am o surpriză, pe care o voi dezvălui la momentul potrivit:) 

Toate detaliile, informațiile, programul, prețul și modalitatea de a o contacta pe Padmakshi le găsești aici.
Dacă te interesează mai multe fotografii realizate de Padmakshi în Bali, aici le găsești.

Acesta este acel exercițiu de respirație pe care îl aștepți și care îți poate schimba viața!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...