De ce iubim călătoriile?


Text si fotografii: Bianca Marin - Creative Adventure. "Tuturor ne place să călătorim. Pe oricine vei întreba pe stradă, îți va spune că adoră să călătorească și i se va lumina fața la întrebarea ta.  Îți va spune că abia așteaptă să aibă timp și bani ca să vadă lumea. N-am întâlnit pe nimeni până acum căruia să nu-i placă asta sau să-mi spună că i se pare ceva fără sens.

Dar ce sentimente ne trezesc călătoriile? De ce suntem atât de porniți să descoperim și alte meleaguri?

Viziunea noastră asupra lumii e total schimbată atunci când plecăm în vacanță. Suntem mai fericiți și mai deschiși provocărilor.

Momentul cel mai plin de adrenalină este atunci când te vezi cu biletele în mână. Când începi să-ți faci bagajele și nu știi ce să-ți mai pui în geantă, când nu știi ce te așteaptă dar nici nu mai contează. Cea mai intensă este dimineața în care trebuie să te trezești pentru mult așteptata călătorie. Alarma nu-și mai are rostul, tu ești oricum treaz. Ești gata de călătorie încă de când era numai o idee.

Iubim călătoriile pentru că ne învață lucruri noi, ne scot din rutină și ne oferă mai mult timp pentru noi dacă plecăm singuri sau timp pentru a-l petrece cu cei dragi dacă plecăm însoțiți. De fapt, călătoria ne învață să ne cunoaștem și ne ajută să descoperim alte laturi ale noastre prin provocările pe care ni le scoate în drum.

Ne deschide noi orizonturi și ne învață să trăim într-un alt mod față de cel pe care îl cunoșteam. Ne face să ne fie dor și să apreciem mai mult ceea ce avem. Ne împlinește dorințe și visuri și ne încarcă cu energie pozitivă. 

Ne satisface dorința de cunoaștere, ne surprinde, ne fascinează și adună pentru noi experiențe.
Iubim călătoriile pentru că ne inspiră și prin ele ne descoperim pe noi.

Eu le iubesc pentru că mă scot din zona mea de confort, sunt întotdeauna o provocare, mă încarcă cu energie și mă relaxează.

Tu de ce iubești călătoriile?"

Pe Bianca o poți urmări pe blogul ei: Creative Adventure, pe Facebook sau pe Instagram


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...