Scriem împreună o vară de vis?!

Mijlocul verii. Toată lumea este cu mintea la vacanță. Cei mai mulți dintre noi sunt deja plecați. Pe tine ce te oprește? Orice răspuns ai avea - bani, timp, responsabilități, griji - eu îți voi spune că se poate. Și te învăț cum...


Scriu aceste rânduri din Uluwatu, Bali. Frunzele unui bananier îmi bat în geam și eu mă gândesc la plaja ascunsă care se află la 15 minute de resortul în care stau. Îmi doresc enorm să te învăț și pe tine să călătorești mai des, mai ieftin și mai organizat. Să îți scrii poveștile personale și să dai sens pozelor de pe Facebook. Să îți urmezi visul de a vedea toată lumea asta minunată. 

Singapore, 26 mai 2016

De aceea, începând de astăzi, 11 iulie, și până miercuri, 20 iulie, am super reducere la cursurile noastre de Travel Writing și fotografie. 

Iată ce primești și ce înveți:


1. Cum să călătorești cât mai des prin lume și să stai la resorturi de 4 & 5 stele. 

2. Cum să faci proiecte de travel și să obții sponsorizări. 

Kuala Lumpur, 1 iunie 2016

3. Cum să-ți faci un blog de călătorii și cum să scrii constant, despre lucruri în care crezi și care te pasionează. 

4. Idei de marketing, de vânzări, de proiecte, plan de afacere, cum să te bazezi mai mult pe social media - dacă nu ești un împătimit al scrisului pe blog. 

The Andaman, Langkawi - 12 iunie 2016


5. Curs foto - pas cu pas - atât pentru începători, cât și pentru cei care au deja un aparat performant. 

6. Anexe cu întrebări și răspunsuri, adunate de la studenții mei.  

7. Teme, exemple și studii de caz - ca să înțelegi și mai bine despre ce este vorba. 

The Ungasan, Bali - 6 iulie 2016


8. Cartea mea de călătorii, o listă cu 110 reviste care plătesc pentru content (numai din astea îți poți crea un venit bun), plus anexe despre business online, clienți și cifre. 

9. Suportul meu necondiționat! Nu vreau să-ți vând cursul și apoi - gata, asta este! Voi fi lângă tine mereu, îți răspund la întrebări, îți ofer ajutor și promovare, îți fac cunoștință cu oamenii din industrie, și sunt lângă tine până când visul tău devine realitate. Plus, vei face parte din gașca mea de călători pasionați - minuni de oameni foarte deschiși la colaborări și suport. 

Materialele  sunt online și le poți parcurge în ritmul tău. Toate informațiile despre cursuri le găsești aici.

Yoga Searcher Bali - 11 iulie 2016

Prețul promoțional este de 450 de lei - 11-20 iulie - însă lucrez cu maxim 5 studenți odată. Așa că, înscrie-te acum și hai să vedem lumea împreună:)

*Plata se poate face la orice Raiffeisen sau prin online banking, în contul firmei noastre: Baraka Semen SRL: RO29RZBR0000060016972252 (ron). Scrie-mi un email la budeanu.ioana@gmail.com și primești pe loc factura și toate materialele. 

Scriem împreună o vară de vis? Un comentariu:

 1. Am descoperit ieri super!blog-ul dumneavoastra!

  Imi doresc foarte mult sa vizitez Trieste in 2017 si nu am cunostinte care sa ma sfatuiasca si nici la agentiile de turism nu gasesc ce vreau.

  Daca doriti, scrieti mi unde e mai convenabil sa ma cazez, in Trieste, pt ca acolo are TAROM destinatie, sau, alaturi, in Koper, Slovenia, pt ca litoralul e mai ... intins, ieftin, cald ?

  Perioada ar fi, daca Domnul va voi, 28 iunie 2017-5 iulie 2017 sau alta perioada pe care o recomandati ca fiind mai ieftine zborul si cazarea dar sa fie si cald. Ideal ar fi sa am zbor charter in Slovenia. Sau e mai ieftin zborul cu Wizz Air la Venetia Treviso? Ma gandesc ca ajung la acelasi pret si deranj ca si in cazul transportului aerian de linie TAROM avand in vedere ca trebuie sa platesc din Venezia transportul cu trenul pana in Trieste/Koper .

  Cand sa cumpar biletul de avion? Pt 2 pers cu tarom vad ca e 411.39 eur...extrem de mult...

  Va rog sa ma ajutati cu un plan de calatorie, cu niste sfaturi, sa pot planifica vizita pe litoralul sloven care e f putin ofertat in Romania sau cel putin eu nu cunosc.


  Va multumesc pentru raspuns.

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...