Hai cu mine la Bucharest Street Food Festival!

În perioada 8-11 septembrie, la Romexpo, va avea loc festivalul Bucharest Street Food. Ce înseamnă asta? Mâncare bună, branduri de renume, concerte, petreceri și, per total, o experiență urbană inedită. Cât de mult poți să mănânci, să bei și să dansezi? Sper să aflu weekend-ul următor, pentru că am o invitație pentru tine! 


Se pare că  Bucharest Street Food Festival reunește, în premieră, cel mai mare număr de food trucks, van-uri, rulote și standuri adunate vreodată în România. Ceea ce mie îmi sună foarte bine, pentru că iubesc manifestările de gen. 

Particip la foarte puține evenimente, iar răspunsul meu este, în general, NU, dacă respectiva desfășurare de forțe nu reușește să mă pună într-o stare de visare frumoasă, în care să-mi imaginez cât de bine va fi... în primul rând, pentru mine. Mda, sună a egoism. Eu îi spun "timp pentru mine". 


 De ce am spus DA imediat când am primit invitația la Bucharest Street Food Festival? 

1. street-food-ul este o artă și ador the food trucks și rulotele în care bucătarii pasionați prepară mici minuni proaspete și aromate. Este un stil de viață și, în secret, mi-aș dori sa fac așa ceva. Maybe someday. 

2. am auzit atât de multe despre Camionetta, încât trebuie să testez. 

3. Finca Alioli Van - pentru că... sangria. 

4. Norma lui Sissoko - unde pasiunea nu are limite. Îl ador pe Chef Sissoko!

5. Puro & Bio - pentru că m-a înnebunit Manafu toată vara:)) 

6. Caru cu Cafea - pentru Vlad. 

7. Limonada Lui Iulian - pentru că sunt curioasă dacă e mai bună decât berea. Sîc.  

8. Frizzante Ride = prosecco și Aperol. 

9. sper să găsesc și ceva bere pe acolo. Și muuuulte surprize, cum ar fi dish-uri neașteptate, amuzante, cu idei crețe - că avem de unde. 

10. sunt și concerte, nu-i știu pe mulți din listă - deh, vârsta! - dar o să fie bine. 
Event-ul aici. (cine participă, program, concerte, papa bun & drinks). 

"Bucharest Street Food Festival înseamnă o experiență urbană nouă, în aer liber, un adevărat spectacol al culturii street food-ului, într-o accepțiune completă: servirea de preparate delicioase, pregătite rapid, după rețete din 10 bucătării internaționale, concerte, muzică, artiști stradali, oameni care se bucură de pulsul orașului și multe alte surprize." - adica good stuff. 
Dacă te tentează o astfel de aventură, hai cu mine. Pun la bătaie un abonament pentru cele 4 zile. Ce trebuie să faci ca să-l câștigi? 

- Spune-mi, într-un comentariu la postarea asta, care a fost cea mai ciudată/ amuzantă experiență legată de mâncare & beutură din viața ta. Cam atât: nu vreau likes & shares, decât dacă te lasă inima. Prefer să ne cunoaștem și să ne distrăm. 

Alegerea câștigătorului este pur subiectivă. Nu mă interesează când ai hrănit rățuștele, ci povești interesante, care să mă surprindă. Ah, și încă ceva... să știi că vorbesc mult și am câteva chestii de prin lume pe care mi-ar plăcea să ți le povestesc. 

Deadline înscrieri: 7 septembrie. 
Let's have some fun! 


Un comentariu:

  1. Tare mi-ar fi placut sa particip, sa am sansa sa te cunosc, insa ma asteapta ceva noi aventuri in weekendul ce urmeaza.
    Cea mai ciudata experienta culinara a fost cu siguranta durianul! Mi-am dorit mult sa gust acest fruct, insa dupa ce am facut-o, nu mai suportam sa-i simt mirosul nici la 10m in apropiere :))
    La un restaurant chinezesc am mai avut proasta inspiratie de a comanda supa. Am primit o chestie lichido-gelationasa, din care m-am incumentat totusi sa incerc. Nu avea niciun gust, dar arata intr-un mare fel :)
    Si ca sa inchei intr-o nota pozitiva, cele mai bune mancaruri le-am gustat in Tunisia, intr-un restaurant thailandez din Bali si in Turcia, of course. Ah, si cea mai buna pizza din Roma!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...