Cele mai frumoase cadouri românești

Știu că este Black Friday și că toată lumea se înghesuie să-și cumpere vacanțe la 1 euro. Însă mai știu și că, după ce te cadorisești pe tine, primul gând este la cei dragi, la prietenii din străinătate, la cei de acasă, poate la colegi - să îți faci ziua mai distractivă, poate la părinți și rude - să îi surprinzi cu ceva frumos. Și de asta, voi lăsa aici o listă cu produsele mele preferate, care îmi încântă sufletul și care - mai presus de orice - au o poveste. Pentru că eu cred cu tărie în povești, nu doar în shopping.


1. Când m-am văzut în fața minunățiilor astea, mi-a trecut prin cap că ar trebui să le fotografiez și să le pun frumos pe Facebook. N-am mai apucat. Toată familia s-a strâns în bucătărie, și-a făcut provizii și bunătățile au dispărut rapid. Acum, nah, trebuie să cumpăr altele, să le pozez și să vă povestesc despre ele. Sunt divine! Merg foarte bine pentru mama și tata, pentru iubitul sau iubita ta, și - în cantități nelimitate - pentru tine. 
Cornulețe umplute Via Delice (fără număr 😈)
2. Dacă prinzi o vacanță din aia mișto acum la sfârșit de an, du-le celor din afară câteva bunătăți românești. Vor aprecia! Și invită-i în România. Da, chiar și pe fata de la recepția hotelului ăla fancy la care vei sta. De ce nu? 
Noi vom face exact ce am scris mai sus, săptămâna viitoare, când ne întâlnim la Istanbul cu cei mai mari travel influenceri din lume. 

3. Pentru părinți și rude: 
4. Pentru prieteni și colegi:

5. Pentru omul special din viața ta:

Pachet tradițional (my choice!)


Toate aceste cadouri minunate sunt potrivite pentru Moș Nicolae, pentru Crăciun și pentru o zi de vineri, amuzantă și jucăușă. Iar povestea Art&Craft, v-am spus-o aici (pe blog), dar și pe HuffPost: Creative Romania!


 

Și dacă vreți să vă convingeți, cu un simplu email la Art&Craft veți afla povestea direct de la sursă. Un singur avertisment: dă dependență, am testat! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...