Cum să devii călător profesionist

Foarte mulți consideră că a călători și a fi plătit pentru asta este jobul ideal. Și de cele mai multe ori au dreptate. Dacă îți dorești un astfel de job, în care să vezi lumea, să ai parte de experiențe minunate, să scrii despre asta, să faci fotografii care să transmită emoție și să câștigi bani din ceea ce faci, îți voi spune un secret: nu este chiar atât de greu precum pare. 

Da, este posibil. Da, poți și tu și nu trebuie sa ai talente ieșite din comun. Trebuie doar să înveți cum să o faci, să ai încredere în tine și să fii pregătit pentru aventura vieții tale.  

Știu că poate eziți, că uneori gândurile nu-ți dau pace și îți tot spui că nu ai talent la scris, nu ai timp, nu știi să vinzi, nu ai bani, nu te pricepi la detalii tehnice și multe, multe altele. Am trecut prin asta, și nu o singură dată.

Sfatul meu este să îndepărtezi toate acele gânduri care nu te lasă să-ți împlinești visul și să îți trăiești viața la capacitate maximă, așa cum ai visat întotdeauna. Știu că poate nu te simți pregătit, însă niciodată nu vei fi pe deplin! 

Totul se va clarifica pe parcurs, nimeni nu a știut ce face de la început. Și mai trebuie să-ți spun ceva: bucuria primului contract obținut este U-RI-A-ȘĂ! Este de nedescris în cuvinte. Patru luni a durat drumul de la idee la împlinirea visului meu și exact 6 săptămâni de când am făcut un plan până am obținut primul contract de sponsorizare. Dacă eu am reușit, cu siguranță poți și tu! Te învăț să devii blogger/scriitor de travel, să călătorești cât mai mult și să faci bani din asta. Vlad te învață să faci fotografii foarte bune într-un timp cât mai scurt, îți împărtășește cunoștințele acumulate în 6 ani și îți arătă că în acest domeniu se poate face performanță cu minim de investiție.

Sperăm să ne depășești, să devii mult mai bun decât noi. Iată ce proiecte am făcut și cu ce brand-uri am lucrat: aici 
Care sunt avantajele tale dacă urmezi acest program:


1. Ai călătorit destul de mult până acum și îți dorești să împărtășești experiențele tale cu cei din jur, dar nu știi de unde să începi? Noi te învățăm pas cu pas ce să faci. 

2. Te învăț să călătorești mai mult, mai des și să îți permiți să o faci.

3. Vrei să fii independent, să scrii despre călătorii și să devii travel writer plătit? Despre toate astea vorbim în cele 5 module ale cursului de travel writing!

4. Îți explic exact cum să îți publici textele în reviste și pe bloguri. Vlad te învață cum să faci fotografii mai bune și să fii plătit pentru ele.

5. Vei afla cum să scrii e-mail-uri de prezentare și scrisori de intenție.

6. Te înveț sa creezi o campanie unică pe piață și să pui bazele unei afaceri online.

7. Înveți să faci proiecte de marketing și să obții sponsorizări. Pas cu pas. Este mai simplu decât crezi!

8. Te înveț să îți faci un blog, să îl construiești de la zero fără investiție financiară, să îi crești traficul, să obții bani din reclame și să devii cunoscut pe piață.

9. Vrei să călătorești timp de un an și să obții banii necesari pentru asta? Te învăț pașii necesari ca să îți împliești visul.

10. Îți fac cunoștință cu oamenii din industrie, te învăț să te adresezi publicului și sa ai rezultate rapide.

11. Pur și simplu, vrei să locuiești pe o plajă exotică și să scrii de acolo? Am făcut asta, deci este posibil! Te învăț cum.

12. Îți arăt exact cum să ai mai mult timp liber, o afacere prosperă, să călătorești și să-ți schimbi viața.


De ce să NU faci acest curs:

- dacă vrei să te îmbogățești peste noapte și vrei să devii cel mai mare blogger de travel fără niciun fel de efort, atunci îți spun de la început că acest curs nu este pentru tine.

- nu este o schemă de îmbogățire rapidă, nu dau sfaturi financiare și nu creez bloguri de la zero în locul tău.


 Iată ce spun cei care au urmat acest program:Imaginează-ți că în mai puțin de două luni vei ști exact cum poți să locuiești pe o plajă exotică, să scrii de acolo și să fii plătit pentru asta. Sau cum să vizitezi toate orașele pe care le iubești din Europa. Sau cum să înveți despre cultura indoneziană în Bali. Pentru că nu există limite! Citește aici povestea mea și a studenților mei.
 

Pachetul Călător Profesionist:

(click pe fiecare link în parte pentru a vedea despre ce este vorba):

           
             + 
Curs de Travel Writing (singurul din România)

             +

Anexe cu lecții: vânzări, maketing, clienți, proiecte de sponsorizare, social media, clienți, networking.

             + 

Teme și modele de proiecte, emails și scrisori de intenție

             + 

Promovare continuă și susținere

             + 

Cartea mea de călătorii Scris pe cer

             = 149$
                                                               

Sau direct pe acest link, cu cardul si un singur click: 

YES, I WANT THIS!!Scrie-mi un email la budeanu.ioana@gmail.com, cumpără cursul și hai să învățăm împreună.

Mulțumim, te așteptăm.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu