SHOP

Pachet Călător Profesionist


Învățăm împreună cum să-ți faci un blog de călătorii (ce, cât și cum să scrii), cum să faci proiecte, cum să obții sponsorizări și cum să te vinzi, cum să îți crești comunitatea de fani, cum să călătorești mai des (să vezi lumea și să fii plătit pentru asta) și cum să faci fotografii mai bune, într-un timp cât mai scurt. 

Mai mult, acum ai acces instant la un grup privat pe Facebook - unde sunt toți studenții mei - ne ajutăm, ne promovăm și ne răspundem la întrebări în timp real. 


Călătorește! Este cea mai bună școală de care vei avea parte. Poți s-o faci oricând, oricum și oriunde vrei tu. Alege să îți împlinești visul și sa ai întotdeauna bani pentru o nouă aventură. Lumea te așteaptă. Cucerește-o!  


Iată aici toate detaliile!

http://www.ioanabudeanu.com/p/cum-sa-devii-calator-profesionist.html

Daaaa! Vreau și eu să fiu călător profesionist!

___________________________________________________________________

CURS: Cum să faci fotografii mai bune!


Acum 7 ani, când am început să scriu pe acest blog, mi-am pus o dorință: să am cele mai bune fotografii pentru cititorii mei. Să le ofer o experiență totală, desăvârșită, să îi fac fericiți. Dorința mea s-a împlinit în câteva luni. Vlad și-a descoperit pasiunea pentru arta fotografică, a început să învețe, să stea nopți în șir și să studieze, să meargă pe teren și să experimenteze. 

După 6 ani de călătorii pe 3 continente, după zeci de evenimente la care am participat, după expoziții foto și pictoriale fashion, a venit momentul în care Vlad vrea să dea înapoi. Vrea să vă învețe tot ce știe. Vrea să vă spună secretele acestei meserii. Și vrea să vă arate că se poate. Că și tu poți face fotografii mai bune, mai pline de viață, de lumină, de culoare, de suflet. 

Inscrie-te acum!

 Află cum poți face fotografii mai bune într-un timp scurt și fără investiții majore!

_________________________________________

CURS: Secretele meseriei de travel writer 

 
Te învăț să devii blogger de travel, să călătorești cât mai mult și să faci bani din asta!

Știu că poate eziți, că uneori gândurile nu-ți dau pace și îți tot spui că nu ai talent la scris, nu ai timp, nu știi să vinzi, nu ai bani, nu te pricepi la detalii tehnice și multe, multe altele. Am trecut prin asta, și nu o singură dată.

Sfatul meu este să îndepărtezi toate acele gânduri care nu te lasă să-ți împlinești visul și să îți trăiești viața la capacitate maximă, așa cum ai visat întotdeauna. Știu că poate nu te simți pregătit, însă niciodată nu vei fi pe deplin! 

Dacă eu am reușit, cu siguranță poți și tu!  Cel mai bun moment să acționezi este ACUM! Astăzi. În acest moment. 

http://www.ioanabudeanu.com/p/secretele-meseriei-de-travel-writer.html

_______________________________________________________________

Ebook: The Perfect Taste - rețete de sărbătoare din jurul lumii 


Rețete de mic dejun și brunch, rețete delicioase pentru prânz, pentru cine rapide, pentru cine romantice sau pentru mese de sărbătoare. Preparate pe care localnicii lumii le pun pe masa de Crăciun. Tocănițe aromate, păine coaptă în casă, fursecuri, rețete vegetariene, rețete servite la marile restaurante ale lumii, paste, cozonac cu fructe si dulciuri de poveste.   Îți mulțumesc! Am gătit pentru tine cu dragoste, cu nesaț, cu avânt, cu bucurie. Iar acum, te las: tu ești chef-ul. Oricine poate găti! 

Cumpără cartea de aici!

http://www.ioanabudeanu.com/2014/12/the-perfect-taste-retete-de-sarbatoare-din-jurul-lumii.html

  _______________________________________

Ebook: Scris pe cer


Dincolo de vise, dincolo de ambiții, dincolo de destinații, dincolo de amintiri, sunt doar eu. Lumea văzută prin ochii mei nu este nici mai bună, nici mai rea. Este a mea, personală și intimă, desprinsă direct din conștiința care mă aruncă pe drum de fiecare dată, cu și mai mare avânt. Te invit astăzi să pășești în lumea mea...

Toate poveștile de mai jos, toate fotografiile, amintirile, zborurile și experiențele pe care le vei descoperi în paginile următoare au fost posibile și datorită ție. Tu ești personajul principal, pe care îl port cu mine în suflet de fiecare dată și căruia nu încetez să-i mulțumesc!   

Comandă aici cartea Scris pe cer!

http://www.ioanabudeanu.com/2014/07/scris-pe-cer-noua-mea-carte-de-calatorii_30.html

  _______________________________________

Ebook: Fă dragoste în bucătărie! 


 Fă dragoste în bucătărie! nu este doar o colecție de rețete culinare. Este o carte despre dragoste, despre sănătate, despre echilibru, despre bucuria sărbătorilor în familie, despre timp de calitate petrecut cu cei dragi, alături de... ceva bun. 

Indiferent cine ești și ce faci acum, oprește-te o clipă. Găsește o rețetă simplă în această carte. Mergi în bucătărie. Pune-ți un pahar cu vin alb, parfumat, dă drumul la muzică și la foc. Gătește-i celui ales de tine cu sufletul. Lasă aromele să se înalțe și să danseze. Servește-l cu atenție și dăruire. Pune-ți o dorință. Fă dragoste în bucătărie!
 

Comandă aici cartea Fă dragoste în bucătărie!


http://www.ioanabudeanu.com/p/ebook-fa-dragoste-in-bucatarie.html

___________________________________________________________________
 


Work with us!

Proiecte speciale, idei de afaceri, concepte, campanii și promovare în social media, pagini speciale pe Luxury Adventure, links, bannere și advertoriale, pictoriale fashion, vacanțe personalizate. Custom prices.

Clienți și apariții în presă aici.  


Contact: budeanu.ioana@gmail.com

Thank You!

 

https://www.facebook.com/Is.Blog/ https://www.instagram.com/ioana_budeanu/ https://twitter.com/ioanablog https://www.linkedin.com/profile/view?id=AAMAAAPSX6kBy7C2pbIS8l4uczIyMNDCDzM9ABg&trk=hp-identity-name https://www.youtube.com/user/ioanabudeanu https://www.flickr.com/photos/ioana_budeanu/ https://plus.google.com/u/0/+IoanaBudeanu/posts https://www.pinterest.com/ioanabudeanu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu