SHOP

Cum să călătorești mai mult și să fii plătit să vezi lumea (curs)Iată ce pun eu pe masă:

A. Iți voi răspunde la întrebările de mai jos, cu toate detaliile necesare. Tot ce am învățat de-a lungul timpului. #NoBullshit 

* Chiar trebuie să am un blog ca să pot călători mai mult și să fiu plătit să văd lumea? Dacă da, ce pași trebuie să urmez? Ce și cum scriu pe blog? Cât? Când? 

* Dar dacă nu mă citește nimeni? Ce am eu de oferit? Cum tratez problema celor care mă critică și a comentariilor negative? Cum îmi promovez textele?

* Nu am deloc talent la scris! Mi-e foarte greu să scot două fraze din mine. Ce este de făcut? 

* Ce le scrii în emails celor cu care vrei să colaborezi? Cum pot obține și eu cazări și bilete de avion? Contează cifrele (audiență, followers)? 

* Până la urmă, cum naiba face bani un blogger de travel? Că mai trebuie să și mâncăm. Plus, știi... urăsc marketingul. Ai vreo sugestie?!

* Am nevoie de fotografii profesioniste ca să mă bage cineva în seamă? 

* Mi-e frică să plec în lume. Se întâmplă multe acum. Sunt la început. Dacă nu mă descurc? Ar trebui să-mi dau demisia? Dar dacă nu merge nimeni cu mine, ce fac, plec singur? Aaaaa, habar n-am ce să fac. 

Știu toate aceste întrebări, le cunosc din proprie experiență. Mi le-am repetat obsesiv la început și apoi în fiecare an în care treceam la un nou nivel. Poate nu știu răspunsurile 'corecte', însă știu ce a funcționat la mine și ce nu. Știu cum am comis-o, ce am făcut bine și peste ce etape tu poți să treci cu ușurință, doar învățând din exemplele mele. 

De asta sunt aici: să te ajut, să te învăț și să râdem împreună. :) 

B. Curs de Travel Writing - 5 module (teorie, practică, lecții, Q&A, anexe de marketing, social media, vânzări, proiecte/sponsorizări).

C. Curs foto - înveți cum să faci fotografii mai bune, într-un timp scurt și fără investiții mari.

D. Acces la un grup privat inchis pe Facebook, unde sunt toți studenții mei, ne ajutăm, ne promovăm și ne răspundem la toate întrebările, în timp real. Și îi bârfim pe toți din industrie :))

E. Secretele Instagramului - un ghid simplu și practic despre cum să-ți crești numărul de followers pe Instagram. Poți să începi imediat:) 

F. Exemple concrete de email-uri pe care eu le trimit la companii pentru bartere, sponsorizări, cazări, bilete de avion, publicitate. 

A + B + C + D + E + F = 149$.   Eu, când habar n-am ce să fac sau sunt în dubii, îmi repet mereu: "nu-mi las visul să moară, nu-mi las visul să moară" - și atunci, se schimbă ceva. Prind puteri. Merg mai departe. 

Haideți să nu lăsăm visele să moară. Să regreți că n-ai încercat ceva doare mai tare decât să încerci. 

Mai multe detalii AICI.


___________________


O vacanță magică în Bali


După 8 luni în Bali, mi-am dat seama că insula asta nu este doar incredibil de frumoasă, ci are ceva cu adevărat magic. Recunosc, am fost fooooarte sceptică la început. Aveam senzația ca toți vor în Bali ca sa își traiască propria poveste Eat, Pray, Love, să se vindece de chestii, să picteze și să facă yoga. Însa Bali este mult, mult mai mult de atât. M-am convins pe propria-mi piele:)) 

Energia este palpabilă, o simți în aer, în apă, în case, în oameni. Zâmbetul localnicilor este ca un balsam. Natura te susține în tot ce-ți dorești sa faci. Și iată că toate visele mele au devenit realitate. Sunt acasă. 

Și pentru ca am înțeles cât este de copleșitor să alegi locuri, și resorturi, și activități în Bali - dacă ai doar câteva zile la dispoziție - am pus la cale un plan. Un plan de vacanță dincolo de vise, de dorințe, de imaginație. Insula asta are cu ce :)  Am testat toate locurile și activitățile de mai jos, am ascultat poveștile localnicilor, am căutat, am bătut insula în lung și-n lat, am adunat emoții și lacrimi de fericire. Pe care acum, ți le daruiesc din suflet. 


_____________________

The best Bali Travel Guide you will love!


The secret to having a perfect experience in Bali?

Be prepared. Read. Learn. Discover. Explore. And be open-minded, because this amazing island will turn you into a believer. 

I know everything is overwhelming. There is A LOT of information on the internet. Everybody has an opinion. I got lost too. In fact, I was so confused about Bali and what to do & to experience and how to not lose something important - that I basically stopped doing anything at all for a couple of weeks. 

After a shocking pause, I've started - slowly - to open my eyes, to listen, to see and to enjoy my every single step on this island. 

And now, after 8 months in Bali, I am ready to tell you my secrets. 

I put everything I know together, into the best Bali Travel Guide you will love :) 


If you crave for a magical experience on the Island of Gods, I've got you covered. With this Bali Travel Guide, you will know exactly what to do and what to give a miss. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu