Schimbă-ți viața în 30 de zile!

Poate că titlul îți va suna pompos și usor utopic sau desprins dintr-un tabloid. Nu l-am ales ca să facă senzație și nici ca să te "oblig" să deschizi acest articol. Ceea ce îmi propun să fac este să îți ofer claritate, idei, exerciții, îndrumuare pas cu pas spre o viață diferită, mai bună, mai plină de sens. Dacă ai dat peste acest articol întâmplător și rezonează cu tine - urmează-l! Nimic nu este întâmplător. Tot ce este ascuns în sufletul tău capătă forma realității mai devreme sau mai târziu. Te invit într-o călătorie interesantă, amuzantă, cu sens. Hai să învățăm împreună!


Schimbă-ți viața în 30 de zile!

De multe ori, viața ne ia pe dinainte, alergăm, acționăm, visăm, dăm greș, câștigăm și o luăm mereu de la capăt. Uneori ne punem întrebări și în loc să așteptăm răspunsurile cu răbdare, încercăm să controlăm totul și să acționăm după cum credem noi că ar trebui sau după cum am fost învățați că "trebuie". 

Te întrebi de ce faci tot ce este omenește posibil, dar nu reușești să ieși din situația actuală? De ce nu ai mai mulți bani, de ce nu îți găsești iubirea vieții tale, de ce nu ești mai sănătos și mai energic, de ce ești ancorat într-un job pe care îl urăști, de ce trebuie să te trezești dimineața și să pleci pe un drum care nu este al tău, de ce lucrurile nu se întâmplă cum vrei tu și când vrei tu?

Răspunsurile la întrebările de mai sus le știi deja. Ele există în tine. Știi că nu te iubești suficient, știi că nu te tratezi cu blândețe, știi că te agăți de rezultate și nu le lași să fie, pur și simplu, știi că ți-e frică, știi că ești exact la o lungime de braț de marea victorie, de marea realizare. 

Păi și atunci ce trebuie să faci ca să fii "acolo"? Să respiri! Inspiră, expiră. OK! Până aici este bine. Ce să faci în continuare?!

Asta te voi învăța în cele 30 de zile! De ce? Pentru că și eu am fost ca tine. Habar n-aveam ce să fac, ce rost am, ce drum să urmez să fie bine. Și am învățat toate astea - the hard way - în câțiva ani buni. Ani în care am trecut prin depresie, anxietate, succese uriașe, eșecuri spectaculoase, o fugă neîncetată de mine însămi. Apoi m-am oprit. Am înțeles ce am de făcut, am înțeles că este ușor. Și vreau să dau mai departe. Vreau să fii fericit. Vreau să îți dăruiesc bucurie, speranță și, mai ales, claritate și înțelegere. 


Iată ce ofer eu:

1. Un program de 30 de zile cu idei și exerciții simple, pe care să le urmezi pas cu pas. (maxim 15-20 minute/ zi).

2. 10 anexe (peste 100 de pagini) cu idei, sfaturi, programe, texte și explicații, ca să înțelegi mai bine ce ai de făcut și de învățat. 

3. Cele mai bune lecții de Creative Visualization. (doar aceste lecții dacă le urmezi, viața ta se va schimba în foarte bine:)

4.  Cărți și materiale speciale despre Time Management. (cum să te organizezi eficient și să ai mai mult timp pentru tine).

5. Exerciții și teme. Sunt o profă rea, te pun la treabă. 

6. Ajutorul meu 100% pe tot parcursul programului. Acces nelimitat la emails si chat. 

BONUSURI:

- 10 cărți (pdf) pentru tine.

- Links către cărți, filme și site-uri pe care să le consulți. 


De ce te bat la cap?!

Trăim într-o lume în permanentă schimbare și știu că nu este ușor să faci față. Simt asta pe pielea mea. Ne punem din ce în ce mai des întrebările: "Asta este tot?! Ce rost am eu? Ce să fac mai departe? Deși știu că sunt în fața schimbării, de ce nu pot face pasul ăsta?"

Știu că pot să te ajut, am lucrat cu peste 100 de studenți, plus că eu trăiesc pentru a da înapoi ce am primit de-a lungul vieții. Am citit sute de cărți în ultimii ani, am pus în practică mii de exerciții și sfaturi, știu ce funcționează și ce nu, am experiență în life-coaching și îmi ador munca.

Te bat la cap pentru că este mai ușor decât ți-ai imaginat vreodată. Tot ce ai nevoie este puțină claritate și niște pași de urmat.  


De ce să urmezi acest program?

- pentru că îți dorești o schimbare în viața ta. 

- pentru că simți că nu mai poți continua așa. 

- pentru că știi că meriți mai mult, că poți mai mult, dar nu șii cum să faci primii pași. 

- pentru că vrei îmbunătățiri în domenii ca relațiile, sănătatea, banii, cariera, locul de muncă și le vrei repede.

- pentru că ai o dorință mare mare, care orice ai face nu se împlinește.

- pentru că vrei să înveți și să crești.

- pentru că nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Just for fun!

- pentru că evoluția înseamnă cunoaștere și idei noi.

- pentru că este un program 100% online, înveți de acasă, în ritmul tău, păstrezi toate materialele și le poți relua oricând dorești. 

- pentru că sunt mereu lângă tine, cu idei noi și sfaturi custom-made. 

- pentru că simți că meriți mai mult. pentru că vrei să fie totul ușor. pentru că vrei să fii fericit și liber. 


Ce trebuie să faci tu?

Este foarte simplu. Scrie-mi un email la budeanu.ioana@gmail.com cu subiectul: "Vreau să particip la programul 'Schimbă-ți viața în 30 de zile'". 

Prețul acestui program: 111$.


Pasii sunt super simpli: 

1. Platesti direct cu cardul aici: DAAA! VREAU SI EU

2. Imediat cum primesc email-ul tău, îți trimit toate materialele și ne apucăm de lucru. 


Te invit într-o călătorie unică, minunată, plină de magie. 30 de zile de exerciții, de analiză, de bucurie. 

Fie ca acest program să-ți deschidă ușile unei vieți așa cum îți dorești.

Mulțumesc! Te aștept cu drag să învățăm împreună. 

Ioana