Cristina este in gasca mea inca de la inceput, ne cunoastem de aproape 5 ani, si am asistat cu uimire si admiratie la magia pe care o face pe site, pe blog, in propria ei viata. De cand a inceputul blogul de travel, a facut si pasi stangaci, a si renuntat la un moment dat. Insa s-a ridicat de fiecare data si mai puternica. Acum si-a redescoperit vocea si isi filmeaza calatoriile cu mult curaj si umor. Video-urile ei sunt ca un show TV de care devii dependent, cu bune si mai putin bune, raw & intens, exact cum este viata pe drum. Iata povestea ei…
 
Cristina, cine esti tu si ce faci?
 
Sunt un calator prin viata asta si vreau sa experimentez tot ce are ea mai frumos si mai colorat. De la oameni si zambete, pana la culturi interesante si locuri exotice.
 
Calatoresc de mai bine de 3 ani, iar urmatorul pas este sa fac asta full time si pot spune ca acest vis incepe sa se materializeze… La iarna ne mutam in Asia!!!! 
 
 
 
Cand ti-ai dat seama ca vrei mai mult de la viata si ca adori sa calatoresti?
 
Dupa prima calatorie mai lunga (de o luna de zile) prin Europa, cand, atat pe mine cat si pe sotului meu ne-a cam prins acest “travel bug”. De atunci, toate economiile noastre sunt investite in calatorii si experiente care ne umplu sufletul amandurora.
 
Ce pasi ai facut in sensul asta?
 
Uite, de exemplu, dupa luna aia prin Europa, am cautat modalitati prin care sa facem asta full time. Sa calatorim cand ne taie capu si pe unde ne taie capu. Nu se intampla insa totul peste noapte. Inca lucrez si lucram ca sa make this happen. Drept urmare, am facut economii, suntem pe punctul sa pornim o colaborare care ne permite sa calatorim full time si sa ne si putem sustine. 
 
Alte proiecte, planuri si idei sunt pe drum si abia asteptam sa se materializeze. Dar avem rabdare, incredere, credinta si, dincolo de toate astea, pasiune pe care le punem in absolut tot ce facem.
 
 
 
Te-a ajutat in vreun fel programul meu de travel
 
A fost acel shake de care aveam nevoie pentru a vedea ca am aripi si pot sa zbor spre visele mele. 🙂 
 
Cu pasi concreti, exemple clare si acel stil al tau cald de a transmite emotie si povesti, m-a facut sa imi doresc si mai mult sa calatoresc.
 
 
 
Cum ai trecut de la blogging la vlogging? 
 
A fost o trecere naturala. Am vrut sa scot textul de pe blog si sa-l pun in scena, direct in fata camerei de filmat. 
 
Mi-a placut mult mai mult asa. Simt ca vizual transmit mult mai bine ceea ce eu experimentez, culorile si vibe-ul locurilor pe care le vizitam.
 
Practic, acum ai propria televiziune 😛 Ce planuri ai?
 
Da, KrisFullJourneys este o televiziune pentru toti iubitorii de calatorii care vor experiente misto, in locuri si mai misto, si cu bani putini. Iar apropo de planuri, mai avem un proiect interesant care inca nu e finalizat, dar care sper din tot sufletul sa fie o surpriza frumoasa si un tool care sa-i ajute pe toti cei care vor sa calatoreasca inteligent. Coming soon. 🙂
 
 
 
Ce te vezi facand long term? Vise secrete?
 
Dupa cum poate ai observat, vorbesc mult la plural. Suntem doi in proiectul KrisFullJourneys, eu si sotul meu, iar in curand va pregatim o surpriza.
 
Asta ma vad facand pe termen lung: calatorind, explorand lumea, descoperind culturi, savurand tot ceea ce are mai frumos aceasta planeta. Iar prin asta vreau sa ii inspir si pe altii ca orice e posibil si ca indiferent de obstacole, isi pot indeplini visurile.
 
Si apropo de vise, ca tot ai intrebat, mai am multe de indeplinit. La iau pe rand. De multe ori chiar, Universul ma surprinde atat de frumos, incat ma las pe mana lui de fiecare data. Doar cred cu tarie si fac totul cu iubire.
 
 
 
Ce sfat ai pentru cei care vor mai mult de la viata, care vor sa devina digital nomads, sa calatoreasca facand ce le place? 
 
Sa nu-si mai bage bete-n roate singuri. Sa lase vocea din mintea lor deoparte, sa uite tot ce cred ca stiu si sa creada ca pot mai mult.
 
Suntem creatorii propriei noastre vieti, fie ca suntem sau nu constienti de asta. 
 
Crezi in tine, actioneaza in directia visurilor tale and let the Universe do it’s job, fara sa pui conditii. Incepe cu pasi mici, renunta la atasamente, la lucruri inutile, fii flexibil si zboara. 
 
Intoarce-te la imaginatia copilariei si creeaza-ti viata pe care ti-o doresti. Pentru ca poti!
 
 
 
Unde te gasim acum? 
 
Ma gasiti pe Youtube, unde in curand o sa intram in atmosfera insulei Bali si o sa vedeti toate experientele noastre de acolo.
 
In plus, nu uitati ca avem un giveaway in desfasurare, iar premiul este o excursie in THAILANDA alaturi de noi si alti cativa oameni faini. Extragerea va fi LIVE pe 29 luna asta, pe canalul meu de youtube. Inscrierea se poate face aici.
 
Este un efort financiar destul de mare, dar l-am gandit si il facem pentru ca vrem sa oferim cat mai mult pentru publicul nostru. 
 
Sunt si pe Instagram unde postez aproape zilnic, culori si emotii din locurile vizitate.
 
Pe Facebook sunt Cristina Maier si va astept si acolo cu trairi din calatorii.


 
 

Make your dream life a reality

DIGITAL NOMADS SCHOOL

No Comments

  1. Ironia sortii, purtam acelasi nume:)))
    Din pacate petru mine, curand va trebui sa il.schimb, pentru ca am divortat…
    Te urmaresc de ceva vreme, draga Cris, cand cautam ceva vloguri despre Grecia-Sarti. Si, de atunci, m-am plimbat cu voi prin Adia, iar acum, sunteti in locul unde visez sa ajung intr-o zi: Bali. Ai evoluat mult,ma bucur ca te reinventezi de fiecare data si ma binedispun cand iti vizionez filmarile. Ai asa un har de a ne ademeni, de a ne convinge sa ajungem acolo unde sunteti voi, esti ca o sirena care isi ademeneste marinarii…Ma bucur ca te-am descoperit si sper ca intr-o zi sa devin si eu calator full time!��

  2. Iti multumesc tare mult, Cristina! 🙂 Ma bucur enorm ca esti alaturi de noi in calatorii, si abia astept sa ne vedem in Bali sau oriunde altundeva prin lumea asta! Urmeaza-ti visul de a deveni călător full tine, no matter what, daca asta vrei cu adevarat. O sa vezi ca, impreuna cu acțiunile tale in directia asta, si Universul va misca lucrurile pentru tine intr-un mod neasteptat de frumos! :*