Pe Izabella am cunoscut-o in 2017. Mi-a scris foarte hotarata ca stie multe limbi straine, calatoreste, adora fotografia si ca vrea neaparat sa faca parte din gasca noastra, a calatorilor profesionisti. Si cam asa a fost parcursul ei: hotarat. Si-a implinit visele pas cu pas. Insa dincolo de ambitia si bucuria cu care face toate lucrurile, Izabella este un om bland si bun, pasionat de spiritualitate, care isi croieste drumul cu rabdare si cu zambetul pe buze. Si imi place enorm scopul ei: “My purpose of life is to help others. If you do the same we’ll all be happy. Do this NOW!” Iata mai jos povestea ei…
 
IB: Izabella, cine esti tu si ce faci? 
 
IM: Sunt calator in lumea larga, digital nomad, travel blogger, influencer, instagrammer. Fac aceste lucruri cu mare placere. 
 
IB: Cand ti-ai dat seama ca vrei mai mult de la viata si ca adori sa calatoresti? 
 
IM: De cand ma stiu am tot calatorit, dar prima mea iesire in lume a fost singura, sa lucrez in Cipru. A fost o experienta unica. De atunci am reusit sa plec mai des si singura, dar si cu familia, cu prietenii. 
 
Acum 2 ani, am vazut o postare pe Facebook unde era mentionat faptul ca as putea calatori si sa castig si bani in acelasi timp. Asta a fost un vis al meu care incet incet a devenit realitate. 
 
 
 
IB: Ce pasi ai facut in sensul asta? 
 
IM: Am urmat cursul tau, pe urma am deschis un blog, am urmat pasii din curs si asa am ajuns ca intr-un an sa am colaborari cu hoteluri, companii care ma solicita sa particip la info trip-uri, prezentari de produse, diferite evenimente pentru bloggeri etc. 
 
IB: Te-a ajutat in vreun fel scoala mea de travel
 
IM: Cursul de digital nomad mi-a deschis ochii, ca intr-adevar un vis poate deveni realitate. Toate acestea cu multa munca si perseverenta. Iti multumesc, Ioana, pentru aceasta oportunitate. Si lui Vlad pentru minunatele sfaturi cum sa faci o fotografie care sa vanda!
 
 
 
IB: Care este cea mai mare satisfactie pe care ai avut-o legata de site-ul tau?
 
IM: Site-ul Be Free Be Zen este un site bazat pe calatorii atat in tara cat si in strainatate, dar si pe calatorii de suflet, pe spiritualitate. Cea mai mare satisfactie a fost atunci cand am pornit site-ul si din prima zi am primit multe aprecieri, laude, sfaturi. Au urmat multe povesti de suflet,  cu multe locuri frumoase si sfaturi utile. Cititorii mei au apreciat acest lucru si reach-ul a crescut luna de luna. Am cunoscut foarte multe persoane cu acceasi pasiune : calatoriile si fotografia. 
 
IB: Ai ales sa povestesti despre calatorii de suflet, despre ZEN si colaborari cu oameni foarte interesanti. Ah, si esti mereu un zambet. Cui/ carui fapt se datoreaza toate astea? Ce te face pe tine sa zambesti, Iza?
 
IM: De vreo 5 ani am dorit sa fac o schimbare, am ales sa am o viata mai sanatoasa si sa fiu mai constienta de mine si de ceea ce fac. Am renuntat la carne, am devenit lacto-ovo vegetariana, ceea ce mi-a redat zambetul, am simtit o transformare foarte mare in tot corpul. Recomand sa incerci si tu sa o faci daca doar te-ai gandit pana acum, merita sa incerci ca sigur nu ai ce pierde. In acest fel iti recapeti energia, esti mai vioaie, ai mai multa incredere in tine. 
 
Toate acestea m-au determinat sa imi petrec mai mult timp in natura, sa aleg calatoriile de suflet si sa povestesc despre acestea. Au aparut colaborari cu oameni faini si dragi cu care chiar si acum pastrez legatura. 
 
IB: Cum vezi tu “ocupatia” de digital nomad? Crezi ca poate oricine sa faca asta? 
 
IM: Ocupatia de digital nomad este pentru multi o incertitudine. Foarte multa lume ma intreaba dar poti trai din asta. Daca stii cum sa ai un management al timpului corect poti face multe in aceeasi zi. Sa lucrezi de oriunde, international este foarte bine vazuta si cautata. Exista multe companii care mai nou ofera posibilitatea sa lucrezi de acasa ca si IT specialist, digital marketer, social media specialist, etc. 
 
Aceasta ocupatie implica munca, dar daca o faci cu pasiune si vezi fiecare zi ca pe o binecuvantare, totul devine posibil. 
 
 
 
IB: Ce te vezi facand long term? Vise secrete?
 
IM: O sa-mi continui pasiunea de a calatori prin lume. Mai am multe tari pe bucket list. Am inceput mai multe proiecte, unul recent unde prin propria firma pot oferi promovare companiilor, hotelurilor, pensiunilor, resorturilor din lume care au nevoie sa fie vizibile pe social media. 
 
IB: Ce sfat ai pentru cei care vor mai mult de la viata, care vor sa devina digital nomads, sa calatoreasca facand ce le place? 
 
IM: Daca ai un job de la 9-17, seful te streseaza sau nu te mai intelegi cu colegii, familia, recomand sa iti iei un an sabatic, sa faci o schimbare, ai sa vezi ca viata ta va fi altfel. Vei fi mult mai liber, mai Zen, vei fi inconjurat de oameni potriviti care sa te ajute sa iti realizezi obiectivele, si poti calatori in locuri la care nici nu ai visat. 
 
 
 
IB: Unde te gasim acum? 
 
IM: Recent am fost intr-un road trip prin Europa: in Ungaria, Austria, Belgia, Olanda si Anglia – unde m-am si stabilit pentru cateva luni, de unde voi lucra pentru proiectele mele. Va urma sa vizitez tarile exotice din lume. 
 
In afara de site-ul www.befreebezen.com, ma gasiti si pe Instagram, pe Facebook si pe TwitterBe Free to Travel and Be Zen! ❤️ 
 
 

Make your dream life a reality

DIGITAL NOMADS SCHOOL

Comments are closed.