Ce te sperie in acest moment cel mai tare? Ai putea sa te deschizi la ideea ca totusi exista o solutie care duce la un rezultat bun? Cum ar fi sa fie bine pana la urma?

Tocmai am incheiat prima runda de Empower Yourself! cu 12 oameni magici. Practic, azi a fost ultima zi, deci nu s-a incheiat “oficial”. Si, totusi, in mai putin de o saptamana, am primit o multime de emails care suna cam asa:

“Dupa 5 ani de durere crunta la un umar, dupa a doua zi de program, durerea a disparut ca si cum n-am avut-o niciodata. Ioana, niciun medic n-a stiut sa-mi spuna ce am. Cumva, m-am vindecat. Eu, dar si tu. Multumesc, n-am cuvinte!!”

“Ajunsesem la fund. dar la fundul ala rau :)) n-aveam bani de chirie, am cumparat cursul cu ultimii bani. al meu mi-a zis ca-s nebuna. ca el munceste 10 ore pe zi si eu fac cursuri. L-am urmat ca la carte, macar sa stiu o treaba. Joi m-a sunat un fost client si m-a intrebat daca vreau sa fac un proiect cu el. Mi-a dat in avans banii si sunt… multi. Multumesc, Ioana. Sorin al meu este mut de uimire si tare imi place sa rad de el. A zis ca esti vrajitoare :)))”

“Tu stii cat imi doream sa vin in Bali si ca niciodata “nu puteam”. Am lasat-o balta. Dupa primele 3 zile de curs, sora-mia a zis ca merge la un retreat in Bali si sa merg cu ea, ca plateste. Pana mea, nu stiu exact ce faci, da’ faci al naibii de bine. Multumesc. Te iubesc.”

“Eu n-am vreo mare problema, dar am inteles de la tine ca programul ii ajuta si pe cei din familie si l-am luat pentru mama mea, se simtea foarte rau de o perioada. I-am zis ce mi-ai scris tu, dar nu a vrut sa auda. Am facut eu pentru ea exercitiile si m-am focusat pe ea. Ieri, duminica, m-a sunat sa imi spuna ca i-au iesit bine analizele si ca se simte alt om. Bai, Ioana. Tu esti cevaaaa. Multumesc mult!! Ah, si acum vrea sa faca si ea programul :)))”

Empower Yourself!

  • programul are 7 zile, lucrezi in ritmul tau, este online 100%. NU facem teorie, ca m-am cam saturat de teorii. Practica, in fiecare zi. Clar. Concis. Cu determinare. Timpul necesar zilnic este de 30 de minute.

REZULTATE. Ce obtii tu din toate astea:

  1. Fara discutii, primul rezultat este ca inceteaza sa-ti mai fie frica de chestii de care NU este necesar sa-ti fie. Fear of the future, fear of feeling trapped, fear of war, economy, recession, lack, scarcity, or losing something/ someone. fear of not being enough and not having enough.
  2. Lucram la anxietate si panica, le TRANSFORMAM in intelegere, iubire si liniste.
  3. Neclaritatea si indoiala – le transformam in entuziasm si dorinta de actiune si placere.
  4. Lipsa (de incredere, financiara, de iubire, de intelegere, de sanatate, de putere) – o transformam in abundenta. La final, VEI SIMTI SI VEI STI cat de multa putere ai, demonstrat!! cu fapte. Vei sti ce poti crea si cat de repede poti sa o faci. Vei sti cum sa te iubesti pe tine, in primul rand. Vei intelege ce faceai gresit pana acum.
  5. Vei invata cum te poti vindeca. Da, ai puterea sa te vindeci de orice, iti spun exact cum.

Este un program de transformare. Este concret si practic, no bullshits included. Poti sa-l faci acasa sau oriunde esti tu.

Si il poti relua anytime, in sezonul urmator sau cand simti nevoia.

Insa cel mai bun moment pt pregatire, pt exersare, pt asumare, pt a incepe sa PRACTICI este ACUM.

Cand esti in mijlocul schimbarilor sau al unor triggeri care te scot din minti si esti disperat -> devii haotic, te zbati, te lupti – si toate astea nu mai au efect -> te duci in jos si nu stii de ce.

Daca vrei sa mergi inainte cu seninatate, sa dai de cap unor probleme vechi, sa “scapi” de anxietate, de frica si panica, sa te redresezi financiar, sa lasi neclaritatea si indoiala si neincrederea in trecut – te astept cu drag.

Ah, si inca o chestie foarte importanta, cel putin pt mine.

Cand inveti sa practici toate astea si le stapanesti si te folosesti de ele cu usurinta – ii poti ajuta si pe cei din jur, pe cei dragi, pe parinti, pe bunici – sa treaca mai usor prin perioadele intense.

Pret – 550 lei. Plata se poate face:

=> pe Revolut, la @ioanam5b5

=> in contul firmei:

SC DARA CARACAS SRL
CUI 43066432
J40/11844/2020

IBAN: RO76BTRLRONCRT0567137501

Tot ce avem noi de facut in perioada urmatoare este sa invatam pas cu pas cum trecem prin frica, prin anxietate, prin emotii negative, neputinta,furie, durere, ceata – si cum iesim din toate astea cu iubire in inima, pace si putere personala. (mai bine zis, sa ne pastram mintile intregi, buzunarele pline, mancarea pe masa si iubirea & sanatatea in casa).

Practic, a venit acel moment in care este necesar sa ne exersam puterea!! decizia. capacitatea de reactie (sau non-reactie). calmul. Pt ca am invatat foarte mult in ultimii ani si nu prea am aplicat, iar acum suntem in fata faptelor, in clipa in care trebuie sa facem un pas in fata.

Hai sa lasam fricile, durerile, neputintele si indoiala sa plece si sa traim acum asa cum visam. In iubire, liniste, abundenta, pace.

Sta in puterea ta sa alegi ce vrei sa traiesti.

Huge love & hugs,

Ioana

Comments are closed.