Get started

Lumea asta online poate fi coplesitoare. De multe ori am tendinta sa ma retrag in natura si liniste, ca sa nu mai aud vuietul discutiilor fara sfarsit. Informatii sunt peste tot. Le cauti, le digeri, treci mai departe. Sunt de acord cu faptul ca internetul ne-a deschis niste usi si niste posibilitati incredibile si ca traim intr-o lume magica, unde poti avea acces instant la tot ce ai visat. Insa social media te face, de multe ori, sa pierzi timpul. Cum? Foarte simplu: chiar daca esti "pornit" pe relaxare, postarile care ne apar in feed ne forteaza uneori to give a fuck that we don't wanna give. 

Si pentru ca timpul conteaza pentru mine - timpul ala in care creez, ma relaxez cu adevarat, scriu, citesc, ma joc, inventez, ma bucur de viata - am simtit nevoia de simplificare. 

Mai putin blog si social media. 

Mai putine discutii interminabile. 

Mai putine articole 'ca sa fie'. 

Mai putine poze aruncate pe instagram si facebook pentru like-uri. 

De asta am creat LoveBox. Un spatiu intim pentru discutii intre prieteni. Trimit un singur email pe saptamana in care povestesc despre succes, dar si despre esec. despre lupte, despre lectii de viata, despre calatorii, despre A-HA moments, despre anxietati si doruri. Este locul unde sunt vulnerabila si discut deschis despre orice. Si da, este o discutie, nu un monolog. 

Poti citi cand ai chef si timp. Poti sa te dezabonezi in orice secunda, daca nu rezoneaza cu tine. Poti sa citesti toate email-urile din urma. Si da, poti invata o multime de lucruri noi, the easy way. 

Este spatiul nostru, locul nostru de joaca. 

Daca iti doresti si tu mai multa simplitate si povesti de suflet, te astept cu drag. Multumesc!


Become an insider, read all the stories here:

* indicates required

Huge love & hugs,
Ioana