Rețete de sărbătoare

Am creat special pentru tine un pachet promoțional cu cele două cărți de rețete pe care le-am publicat până acum: Fă dragoste în bucătărie și The Perfect Taste. Un preț mai bun, aceleași preparate delicioase, testate, iubite de întreaga familie și de prieteni. 


Fă dragoste în bucătărie! 


Cred în bucătăria simplă, în preparatele din produse naturale, nu extrem de sofisticate sau grele. 

Nu cred în bucătăriile neconvenționale, în cei care promovează anumite preparate ca pe literă de lege, făcând din asta o luptă continuă. Nu cred că suntem făcuți să mâncăm doar raw, doar vegan sau exclusiv produse animale/proteine. Cred într-o îmbinare fericită a tuturor darurilor naturii și ale lumii în care trăim. 

Cred în bucătărie cu dragoste. Cred în prepararea mâncării cu pace în suflet și cu iubire. Cred că ne punem amprenta pe tot ceea ce facem, iar o masă simplă, dar gatită din inimă, este mai bună decât o masă fastuoasă, cu zece feluri preparate “după carte”, stând ore în șir în bucătărie.

Cred în valoare, în libertatea de exprimare, în gust, în culoare, în frumusețe, în zâmbete, în pasiune și în echilibru. 


Ce găsești în cartea mea:

- rețete raw-vegan extraordinare, care nu mă așteptam să devină favoritele întregii familii. De fapt, nu mă așteptam nici măcar să le gust, dar să le mai fac și în fiecare seară… Dă-le o șansă! 
 
- rețete vegetariene, pentru cei care țin post sau doar trec printr-o perioadă de detoxifiere sau de dietă lejeră. 
 
- rețetele mele preferate, pe care le gătesc de când mă știu și am vrut să le împărtășesc cu tine. 
 
- rețete de dulciuri minunate, care vor uimi și vor încânta pe toți cei din jurul tău! 
 
- un super bonus: rețete speciale pentru Sărbători și nu numai (printre care am și rețeta mamei mele de cozonac – preluată de la cel mai mare patiser din Iași și păstrată de-a lungul anilor ca un “secret de stat”). Hmmm, și acum simt mirosul de poveste din casă...

Bucură-te și tu de o experiență culinară intensă și aromată 

Indiferent cine ești și ce faci acum, oprește-te o clipă. Găsește o rețetă simplă în această carte. Mergi în bucătărie. Pune-ți un pahar cu vin alb, parfumat, dă drumul la muzică și la foc. Gătește-i celui ales de tine cu sufletul. Lasă aromele să se înalțe și să danseze. Servește-l cu atenție și dăruire. Pune-ți o dorință. Fă dragoste în bucătărie!Am ales pentru această carte rețete tradiționale din 35 de țări, rețete pe care bunicile și mamele de pe 5 continente le pun pe mesele de sărbătoare sau le pregătesc celor dragi în momente speciale din viața lor. Unele dintre ele nici măcar nu le-am găsit în engleză, altele au propria lor pagină de wikipedia, iar unele sunt atât de celebre, încât marile restaurante ale lumii le au în meniurile lor de peste 20 de ani.

The Perfect Taste este o carte scrisă cu sufletul, este o carte de rețete gătite pe muzică, weekend-uri în șir, este o carte plânsă cu lacrimi de fericire când toți cei din casă se bucurau de bucatele gătite de mine, este o carte testată, muncită, fotografiată, iubită, plină de emoții și de amintiri parcă dintr-o altă viață, când am vizitat fiecare țară din lumea asta.

Cartea mea îți va pune pe masă savoarea lumii întregi. Îți va colora zilele și nopțile, te va îmbujora de plăcere, te va face fericit.

Ce găsești în cartea mea:


Rețete de mic dejun și brunch, rețete delicioase pentru prânz, pentru cine rapide, pentru cine romantice sau pentru mese de sărbătoare. Preparate pe care localnicii lumii le pun pe masa de duminică. Tocănițe aromate, păine coaptă în casă, fursecuri, rețete vegetariene, rețete servite la marile restaurante ale lumii, paste, cozonac cu fructe si dulciuri de poveste.   

 

Pachet promoțional pentru Paște:


Află și tu cele mai grozave rețete de post, de dulciuri raw testate și iubite, rețete vegetariene, rețete de cozonac și pasca, de torturi, aperitive, smoothie-uri, rețete pentru prânzuri ușoare și pentru cine romantice, rețete cu ingrediente simple și proaspete, rețete deosebite din întreaga lume, rețete care te ajută să fii sănătos, rețete gătite cu dragoste și pasiune, rețete pe care le ador și le pregătesc de câte ori am ocazia! Fă parte din poveste. 

Preț pachet (ambele ebooks): 38 lei.

Cont Baraka Semen SRL: 
RO29 RZBR 0000 0600 1697 2252 

Sau pe PayPal, 9 euro, direct pe butonul de mai jos:

 
Îți mulțumesc! Am gătit pentru tine cu dragoste, cu nesaț, cu avânt, cu bucurie. Iar acum, te las: tu ești chef-ul. Oricine poate găti!   

Trimite-mi acum un email la budeanu.ioana@gmail.com și cărțile sunt ale tale! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu