SHOP

Produsele noastre de mai jos sunt create cu iubire si responsabilitate pentru tine. Daca vrei sa iti transformi visele in realitate, atunci aici vei gasi ajutor, inspiratie si pasi clari de urmat. 
Scoala de digital nomads - Travel the world, doing what you love!

Citeste aici mai multe detalii!

The8. Trezeste-te si bucura-te de viata! - un program online de 8 saptamani in care viata ta se va reconfigura, prin joaca.

 Vezi daca ti se potriveste si inscrie-te aici. 
Make money your friend! - un program online de 5 saptamani in care invatam sa ne reimprietenim cu banii si sa ii aducem cu usurinta in viata noastra. 

Iata aici toate detaliile si cum te poti inscrie. 
Momentum - o viata plina de energie. Un program online de 30 de zile, in care ne regasim energia, bucuria si dorinta de viata. Totul se schimba prin exercitii simple! 

CURS: Cum să faci fotografii mai bune! - un curs online pentru cei care vor sa faca fotografii mai bune intr-un timp scurt si cu investitie minima. 

Tot ce vrei sa stii despre Bali. Un ghid online in engleza cu tot ce am invatat despre Bali in cele 13 luni in care am locuit acolo. Este creat special pentru cei care isi doresc o vacanta magica pe insula si pentru cei care vor sa petreaca mai mult timp acolo. 

Vrei să pleci în concediu și îți dorești cele mai bune oferte, cele mai avantajoase bilete de avion, cazare confortabilă și pe gustul tău, activități interesante, diferite de ceea ce fac majoritatea turiștilor, și ai vrea să știi care sunt cele mai grozave locuri în care să mănânci, să te distrezi și să te relaxezi? Nimic mai simplu. Eu îți creez un pachet personalizat cu tot ce ai nevoie pentru a-ți împlini visul. Rapid și sigur, perfect pentru tine.

Iata aici toate detaliile!


CARTILE MELE: 

Fa dragoste in bucatarie! - retetele mele preferate si retetele mamei mele, invatate de la un patiser celebru din Iasi. 

Scris pe cer - cartea mea despre calatorii de suflet. 

The Perfect Taste - retete de sarbatoare din jurul lumii. 
Multumim! 

Ioana & Vlad