Vacanța ta personalizată!

Te ajut să-ți organizezi o vacanță așa cum ai visat întotdeauna.


Vrei să pleci în concediu și îți dorești cele mai bune oferte, cele mai avantajoase bilete de avion, cazare confortabilă și pe gustul tău, activități interesante, diferite de ceea ce fac majoritatea turiștilor, și ai vrea să știi care sunt cele mai grozave locuri în care să mănânci, să te distrezi și să te relaxezi? Nimic mai simplu. Eu îți creez un pachet personalizat cu tot ce ai nevoie pentru a-ți împlini visul. Rapid și sigur, perfect pentru tine.


 

Începutul


Acum 11 ani în urmă, m-am urcat într-un avion cu destinația Amsterdam. Nu știam ce urmează. M-am bazat pe colegii mei să organizeze totul și eu doar m-am bucurat de oraș, m-am relaxat și am fost extrem de fericită.

Apoi am făcut primul proiect - o călătorie prin șase orașe din Europa - și am înțeles ce înseamnă să îți organizezi singură o aventură. Bugetul de pe hârtie nu a corespuns cu cel de la fața locului, trenurile au plecat mai devreme, am mers în orașe care nu erau trecute pe traseul făcut de acasă. Însă m-am bucurat enorm de experiență și am învățat. Și am mers mai departe.

După ani și ani de proiecte, călătorii și experiențe, am învățat câteva lucruri: mă încred enorm în instinct, întotdeauna găsesc cele mai grozave hoteluri, bugetul nu contează foarte mult când îți dorești ceva cu adevărat, iar călătoriile sunt cele mai valoroase experiențe pe care le poți avea într-o viață.

De ce să apelezi la mine pentru un sejur de neuitat


Am călătorit si locuit în multe țări de pe trei continente si am trecut prin nenumărate situații, mai mult sau mai puțin complicate. 

Am locuit un an în Tenerife și am "testat" piața turistică, am locuit doi ani în Asia de SE (6 luni in Malaysia, un an in Bali, 6 luni pe drum, prin diverse tari), am locuit in Catania si in Malaga si am vizitat o multime de alte locuri superbe.

Mi-am organizat întotdeauna singură escapadele, însă am lucrat și cu foarte multe agenții de turism din România și le cunosc politicile și pachetele, am lucrat cu multe companii aeriene mari si cu cele mai frumoase hoteluri din lume, am descoperit locuri interesante, știu să gestionez bagajele, bugetele și situațiile neprevăzute. 

În plus, cred că marele meu talent constă în... schițe. Creez planuri detaliate, cu absolut toate informațiile de care ai nevoie într-o vacanță, adaug cărți, links, hărți, sfaturi și păreri, dar și multe alte surprize - astfel încât tu să te urci în avion pregătit de marea aventură, fără emoții, relaxat și bucuros.

Mai mult, o agenție de turism profesionistă îți poate da câteva informații de care ai nevoie, însă după ce achiziționezi pachetul de la ei. Eu îți ofer acces la toate pachetele de vacanță de pe piață, să alegi ce ți se potrivește cel mai bine! Și te învăț toate secretele organizării unei vacanțe de la A la Z.


 

Vrei o vacanță relaxantă?


După cei zece ani de călătorii, schițe, proiecte și vise împlinite, îmi doresc enorm să îți ofer toate cunoștințele mele, toată experiența mea și dragostea de a fi pe drum. Să îți organizez o vacanță așa cum visezi și așa cum meriți! Să îți ofer șansa de a te relaxa cu adevărat și de a te bucura de orașele, plajele, munții, mările tale. Îmi doresc să te răsfăț, să îți spun secretele pe care le-am aflat pe drum, să îți ofer un plan detaliat din care tu să alegi exact ce îți dorești să faci.


Ți se potrivește oferta mea de vacanță personalizată? DA, bineînțeles, dacă...


1. ești în căutarea unei vacanțe diferite de tot ce ai avut până acum.

2. cauți cele mai bune variante de zbor și de cazare.

3. vrei să mergi la restaurante elegante, netrecute în ghidurile turistice.

4. vrei să faci fotografii superbe în locuri secrete, în care foarte puțini turiști ajung.

5. vrei să te relaxezi și să nu te mai gândești unde schimbi banii, ce transport iei de la aeroport, care sunt prețurile la taxi, apă, cafea și pizza sau unde găsești free wi-fi.

6. vrei să găsești un pachet de vacanță printr-o agenție de turism, dar nu știi exact la cine să apelezi și ce comisioane au.

7. îți dorești o vacanță... altfel. Un traseu doar al tău, o aventură, o escapadă ieșită din comun, care să te scoată din zona de confort.

8. vrei o lună de miere perfect organizată, în amănunt, în care tu doar să privești apusul cu iubirea ta.

9. vrei să ai într-un singur loc toate detaliile: transport, cazare, masă, atracții, prețuri, orar, evenimente.  Pe telefon, tabletă sau printate.

10. vrei să te simți răsfățat, prețuit, iubit și norocos:)


De ce oferta mea de vacanță personalizată funcționează:


- în primul rând, mi-am organizat mie cele mai grozave escapade și, chiar în momentele în care nu a fost totul ok, am învățat să mă descurc, sa improvizez, să găsesc frumusețea și rostul lucrurilor.

- în al doilea rând, am ajutat prieteni, cititori, fani și necunoscuți să își găsească propriul drum, vacanța la care au visat și relaxarea mult dorită.

- și din pasiune pentru călătorii de suflet, din instinct, din dragoste de viață și de drum - știu să creez cele mai interesante aventuri, special pentru tine.

Iată ce spune Claudia A, pe care am ajutat-o să își organizeze vacanța în Tenerife:
Mulțumesc mult mult pentru recomandarea făcută, Parque Santiago (cazarea la IV). Este perfect. Avem și cameră con vistas al mar :) deși n-am sperat la prețul care l-am plătit. Soțul meu, care în general găseste minusuri la toate, aici n-a găsit nici unul! În plus, piscina cu apă de mare încălzită la 30 de grade este o altă bucurie nesperată (scriau pe site că e până-n mai încălzită). But... so far it's really great!


O vacanță specială pentru tine! Ce îți ofer:


1. cele mai bune bilete de avion, tren, autobuz, autocar

2. propuneri de hoteluri, apartamente, vile, case - exact pe gustul tău

3. atracții turistice și mai puțin turistice

4. cele mai grozave plaje, parcuri de distracție, puncte de interes din lume

5. propuneri de destinații pe gustul tău, după o scurtă discuție one-to-one

6. restaurante de lux, taverne cu bucate delicioase, locuri unde să mănânci preparate tradiționale la prețuri excelente

7. cluburi, baruri și cafenele, rooftops, locații secrete si ceainării, mall-uri, magazine, suveniruri

8. links către alte materiale informative

9. ebooks despre destinația preferată & ghiduri de călătorie gratis

10. sfaturi și informații despre prețuri, transport în comun, taxiuri, trenuri, internet, ATM-uri, mașini de închiriat, vreme, orar muzee, prețurile și programul atracțiilor turistice, evenimente, sărbători, concerte etc.

11. un plan detaliat pe 20 de zile, din care tu poți să alegi exact ce îți place să faci.

12. consiliere nelimitată prin email, înainte, în timpul și după vacanță.

Toate aceste informații valoreaza enorm. De ce? Pentru că îți garantează relaxarea completă, liniștea, siguranța și descoperirea unor locuri cu adevărat interesante. Pentru că vreau ca tu să ai parte de o vacanță perfectă și să nu pleci fără bani în buzunar, oferta mea este de doar 200 de euro pentru toate avantajele de mai sus. Un preț bun și corect pentru un pachet care valorează enorm: împlinirea visului tău!


 

Hai cu mine în vacanță acum!


Comandă AICI vacanța ta personalizată și în două zile visul tău se împlinește! Aștept mesajul tău la adresa de e-mail budeanu.ioana@gmail.com.

Prețul este de 200 euro.  Vrei să îți petreci vacanța într-o locație perfectă, să găsești cele mai bune oferte de zboruri și cazări, să mănânci la un restaurant de neuitat, să descoperi secrete la care turiștii nu au acces, să ocolești orice probleme ar putea apărea, să fii informat, să fii relaxat și să te bucuri de sejur? Comandă-ți acum vacanța ta de vis!