După 8 luni în Bali, mi-am dat seama că insula asta nu este doar incredibil de frumoasă, ci are ceva cu adevărat magic. Recunosc, am fost fooooarte sceptică la început. Aveam senzația ca toți vor în Bali ca sa își traiască propria poveste Eat, Pray, Love, să se vindece de chestii, să picteze și să facă yoga. Însa Bali este mult, mult mai mult de atât. M-am convins pe propria-mi piele:)) 

 
Energia este palpabilă, o simți în aer, în apă, în case, în oameni. Zâmbetul localnicilor este ca un balsam. Natura te susține în tot ce-ți dorești sa faci. Și iată că toate visele mele au devenit realitate. Sunt acasă. 
 
Și pentru ca am înțeles cât este de copleșitor să alegi locuri, și resorturi, și activități în Bali – dacă ai doar câteva zile la dispoziție – am pus la cale un plan. Un plan de vacanță dincolo de vise, de dorințe, de imaginație. Insula asta are cu ce 🙂  
 
Am testat toate locurile și activitățile de mai jos, am ascultat poveștile localnicilor, am căutat, am bătut insula în lung și-n lat, am adunat emoții și lacrimi de fericire. Pe care acum, ți le daruiesc din suflet. 

 

 

Despre ce este vorba: 

 
* o vacanță magică în Bali – în orice perioadă îți dorești tu. 
 

Cazare: 

 
* îți recomand un hotel balinez, unde tradițiile sunt păstrate cu sfințenie. Mai mult, Sanur – orășelul de coastă unde vei locui timp de 10 zile – este cea mai elegantă și frumoasă parte a Bali-ului – un loc încărcat de spiritualitate, magie și… cu vedere directă la Mt. Agung (să-l țineți sub supraveghere:)). 

* hotelul are camere spațioase și elegante, patru piscine (și bar în piscină pentru cocktails cu fundu’ în apă:)), templu, ieșire directă la plaja cu nisip alb, mâncare balineză delicioasă, sală de jocuri și mini-bibliotecă. 

Dacă nu vrei să stai 10 zile într-un singur loc (deși Sanur-ul este perfect pentru asta :P), împărțim vacanța între Sanur, Ubud și Nusa Dua. Știu locurile perfecte. 

 

Transport: 

 
* mașină cu șofer pe toată durata vacanței – vei avea propria mașină și libertate totală să explorezi, dacă asta îți dorești. 2 persoane/mașină. 

 

Activități: 


De la plaje secrete la cină regală balineză, de la prânz într-un restaurant aflat deasupra unui râu la palate regale și binecuvântări ale preotesei din Sanur, de la ocean turcoaz la verdele incredibil al Ubud-ului, SPA, masaje, plimbări și fotografii în leagănul suspendat peste orezării – avem de toate:) 

 
* ceremonie balineză de bun venit. Frangipani și daruri. 
 
* cel mai încarcat energetic templu din Ubud + orezării + 5-course dinner la un restaurant cu vedere la muntele sfânt din Bali și la un râu învolburat care trece fix pe sub mesele voastre. 

 

 
* un traseu special prin Ubud (la mine, în spatele casei, ca să zic așa:)), să descoperim orezării și warung-uri (mici restaurante de familie). 



* Tanah Lot + SPA de lux (masaj, uleiuri, baie cu petale de trandafiri, ceremonie) – pentru doamne + zi la plajă pentru domni + o cină regală balineză (privată) cu dansuri tradiționale, costume și povești.  Kings Parade Dining. 

 

 

 
* două plaje secrete cu ape turcoaz și BBQ Lunch pe malul oceanului, cu picioarele în nisip. 
* trekking spre o alta plajă secretă din Bali, printr-un sat balinez și o pădure. Ape turcoaz, înot, și cel mai bun pui prăjit din Bali (street-food). 

* ședință foto într-un leagăn din Ubud + un traseu special, urmat de un lunch la un restaurant cu vedere la muntele Agung. 
 
* Padang Padang Pecatu, Dreamland beach & Uluwatu Temple  – vom vedea oceanul turcoaz și valurile care se sparg de stânci. 

 

 


* vom merge la Palatul Regal din Sanur, să vedeți cum trăiesc regii din Bali. Vom primi binecuvântarea preotesei templului regal. 
* incursiuni inspirate în cultura balineză: povești, ceremonii și dansuri. 

 

* activitați la liber: shopping, trekking, plimbări, piețe, condimente, mătăsuri, bijuterii. I know the best places:) 
 
* veți primi cartele cu mulți giga – pentru Instagram, FB și convorbiri internaționale. 



Practic, în 10 zile, vom face înconjurul Bali-ului, să descoperim atât locuri turistice, cât și locuri secrete, pe care le-am găsit în explorările mele. 

Preț: 1900 $/ persoană


Plata se face super simplu, cu un singur click AICI

 
Date: la alegere! 
 
Vreme: din martie până în noiembrie, avem soareeee. Dacă plouă, avem jocuri, filme, BBQ on the beach (plajă acoperită), mașini care ne duc oriunde vrem. 
 

Ce ai inclus în acest preț:

 
* 10 nopți cazare cu mic dejun. Loc in camera dublă sau twin. 
 
* transport pe insulă – mașini de lux cu șofer. 2 persoane/mașină.
 
* activitățile specificate mai sus (cine, prânzuri, trasee), plus câteva surprize. Un plan complet pe care îl primești încă din aeroport. 
 
* sim card cu internet și convorbiri locale/internaționale. 
 
* ceremonie balineză de bun-venit. 
 
* bed time stories din cultura insulei. 
 
* daruri pentru sufletul tău – sarong-uri balineze. 
 
* fotografii și amintiri din Bali. 
 
* transport de la și la aeroport. Te aștept cu frangipani:) 


Ce nu este inclus în preț: 

 
* biletele de avion – te pot ajuta să găsești un preț bun, există o mulțime de variante, de oriunde vii din lume:) 
 
* cine – altele decât cele din program, ieșiri în oraș, cumpărături, alte activități – cheltuieli personale. 

 

De ce organizez vacanța asta? 

 
Pentru că îmi doresc din suflet să vezi Bali-ul prin ochii mei. Sa îi simți magia, și energia, și parfumul. Să ai parte de experiențe autentice. Să mergi în aventuri, dar și să lenevești pe plajă, să mergi la SPA și la dansuri, să încerci cele mai gustoase bucate balineze, să te surprind, să te fac fericit, să îți aduc lacrimi  de bucurie în ochi. 

Și da, mai ales, ca să ne distram. Mult. Și să ne răsfățăm simțurile, și să îți arăt cât de frumoasă este insula asta. 
 
Primim cu drag cupluri, familii, prieteni, single – oamenii faini se împrietenesc imediat. Am creat această vacanță ca pe o oază de relaxare, răsfăț, spa și aventuri, explorări și ceremonii – în cuplu sau single. 

 

Q&A: 

 
1. de ce aș alege să merg cu tine și nu să-mi organizez singur(ă) vacanța, pe net?
 
Ai auzit de Bali Time? Este o chestie foarte relativă și ciudată. Insula are propriul ritm, și spațiu, și timp. Când vii aici pentru prima dată, totul pare copleșitor. Nu știi ce să faci mai întâi, unde să stai, ce să explorezi – și ajungi să vezi câteva chestii turistice și restaurantul de lângă hotel. Sau să alergi cu frica aia că ceva, ceva tot ai scăpat. Și asta nu mai este relaxare. Plus, știu locuri senzaționale, și promit să fiu o gazdă pe care nu o vei uita prea ușor:) 
 
2. de ce prețul ăsta? 
 
Daca ți se pare mic – este pentru că am negociat fiecare bucățică din vacanța asta direct cu localnicii, ca sa îți ofer cea mai faină experiență. 
 
Dacă ți se pare mare, întreabă-te: “cât aș plăti pentru cea mai intensă și seducătoare vacanță din viața mea?” 
 
3. dar dacă nu vreau să merg după program și am agenda mea? 
 
Ai toată libertatea pe care ți-o dorești. Dacă ceva nu rezonează cu tine, ai mașină la dispoziție și poți merge oriunde vrei. Dar mai vorbim:))) Am câte ceva pentru fiecare în plan. Și da, de când sunt în Bali, am învățat să ghicesc dorințele oamenilor:)
 
4. ok, vreau sa merg, ce și cum fac acum? 
 
Yeeey, super fun. Îmi dai un email la [email protected] și discutam toate detaliile. 
 
5. mă mai gândesc, nu sunt convins(ă), poate la anu’. 
 
Dacă ai un vis, poate este momentul să-l urmezi, mai ales dacă rezonezi cu natura, insula, activitățile și magia promise. Eu sunt aici sa-ți împlinesc dorințele. 
 
6. dar dacă vreau yoga și meditație? 
 
Sigur că da, poți să faci asta fie în vacanța noastră, fie în alte retreat-uri. Chiar îți pot recomanda altele:) Why not?!

7. ce se întâmplă cu vulcanul? 

Mt. Agung este liniștit de câteva luni bune, chiar dacă presa se chinuie să spună altceva. OK, evident, există un risc, nu am nicio intenție să ascund faptele. Ca în orice țară cu vulcani activi, poți să ai surprize. 

*  Sanur și hotelul nostru se află la peste 60 de km de munte. În cazul unei erupții (chiar foarte puternice), zonele afectate sunt cele aflate până la 12-18 km de Agung. 

* în caz de cenușă vulcanică  – și dacă se închide aeroportul mai mult de două zile – îți ofer transport gratis la cel mai apropiat aeroport funcțional (pe Insula Java). Hotelul oferă și nopți de cazare gratis în acest caz. 
 
Pe tot parcursul vacanței, vom fi lângă tine, atât eu, cât și Vlad – partenerul și fotograful meu 😛
 
Și, după cum am mai spus, ghicesc dorințe și le împlinesc. 

 

 
So. Ce spui de o vacanță magică în Bali? O aventură unică, pe gustul tău: relaxare și aventură, ceremonii și cine delicioase, trekking și plaje, orezării și ocean turcoaz, cluburi și resorturi secrete suspendate pe râu, povești despre magie neagră și alte ciudățenii 🙂  
 

Let’s have some fun together!

 

Scrie-mi la [email protected] sau asigură-ți direct un loc pe link-ul de mai jos: 

 

HELL, YES!! I want in Baliiiii!

 
Mulțumesc, te aștept cu drag. 

No Comments

  1. Superba prezentarea,imi place! 🙂