Utilizarea acestui site și a produselor disponibile pe acest site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul, să accesați serviciile/ produsele puse la dispoziție prin intermediul site-ului, și să achiziționați aceste produse, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și dumneavoastră.

Platforma ioanabudeanu.com este deținuta de către DARA CARACAS SRL, cu sediul social în Bucuresti, str. Dobrun 2, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/11844/18.09.2020, având CUI 43066432, email [email protected]. Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la DARA CARACAS SRL, respectiv termenii „ioanabudeanu.com” sau „site” pentru a ne referi la site-ul https://www.ioanabudeanu.com/.

 1. Ce este IoanaBudeanu.com?

IoanaBudeanu.com este un website create pentru facilitarea accesului online al publicului larg la cursuri și materiale educaționale pe diverse domenii de activitate, în special cu privire la dezvoltarea abilităților de antreprenoriat și dezvoltare a afacerilor, dar si dezvoltare personala, explicitate ca atare pe site.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului.

În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, sau care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune. Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe ioanabudeanu.com.

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagină a site-ului. Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanță fiscală, contabilă, juridică sau altele asemenea și nu înlocuiesc serviciile de specialitate din astfel de domenii recomandate pentru orice antreprenor.

Utilizatorii care achiziționează programele oferite pe site au posibilitatea de a descărca și de a utiliza aceste materiale pe viață, însă această utilizare este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor, motiv pentru care vă recomandăm să citiți cu atenție menționarile de mai jos.

 1. Condiții pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa serviciile si materialele puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă înscrieți în program, așa cum este specificat pe site. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „ÎNSCRIERE” de pe paginile site-ului și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a oricărei informații privind înscrierea. Înscrierea sub un anumit nume/ adresa de email si plata unui program – asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a NU transmite datele dumneavoastră si materialele de pe site în favoarea unei terțe persoane.

Poate să se inscrie pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data inscrierii. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare și înscriere la programele oferite, dar și pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe ioanabudeanu.com și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe site.

 1. Cum devii membru/ client/ student la ioanabudeanu.com.

Orice client care dorește acest lucru poate să se înscrie pe site-ul nostru accesând butonul “CONTACT” sau “ÎNSCRIERE” disponibile pe paginile site-ului, urmat de plata efectuată în contul Societății, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înscrierii.

Pentru înscriere, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele și adresa de email. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înscriere pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a oricărei informații privind înscrierea. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Aveți posibilitatea de vă da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod veti fi la curent cu activitatea noastră pe site.

 1. Plata și facturarea

Prețurile afișate pe site nu conțin TVA (neplătitor TVA).

Plata se poate face prin transfer direct în contul Societății, printr-un link de plată cu cardul securizat, sau cash/ platforme terțe puse la dispoziție.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată.

Factura fiscală pentru orice comandă se va transmite clientului pe adresa de email introdusă la înscriere, cu respectarea acestor termeni și condiții. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

Neplata facturii în termen de 10 zile de la emitere duce automat la dizolvarea contractului, fără niciun fel de obligație a Societății. Neplata facturii / întârzierea la plată / sau plata parțială duce automat la întreruperea seriviciilor și a primirii contentului/ programelor, fără obligația Societății de restituire a sumelor achitate anterior.

 1. Garanția și dreptul de retragere

La fel ca la orice alt program intensiv de business/ dezvoltare personală, rezultatele tale obținute în cadrul programelor noastre – pot fi diferite față de poveștile studenților noștri.

Rezultatele pe care le vei avea TU se bazează pe mai multe variabile – ca nivelul de efort, priceperea/ intuiția în afaceri, calitățile personale, cunoștințele pe care le ai, talentele tale, dorința de a învăța și a urma temele. Acești factori diferă de la persoană la persoană, iar noi nu îți putem garanta succesul, rezultatele sau un anumit venit financiar și nici nu suntem responsabili pentru succesul sau eșecul tău în business și în viață.

Programele propuse de Societate nu sunt o schemă de îmbogățire rapidă. Necesită timp, dorința de a învăța și a urma temele, dedicare și focus constant pe ceea ce îți dorești.

Programele noastre îți ofera un pachet excelent de informații, materiale & teme special create pentru ca tu să obții rezultatele dorite, iar studenții noștri susțin asta.

Dacă după înscrierea în orice program/ curs/ Școală/ Mentorship/ călătorie organizate de Societate și primirea materialelor pe email (parțial sau total), clientul se răzgândește și nu mai vrea să urmeze programele Societății, suma plătită pentru aceste materiale NU se returnează.

Am avut studenți care au urmat cursurile si programele noastre, dar nu și-au făcut temele și nu s-au ținut de treabă. Peste un an sau chiar mai mult, dorința lor de a învăța a revenit, au recitit materialele, au dat drumul la un site/ business și totul funcționează perfect.

Materialele și accesul la ele rămân ale clientului pe viață, se pot relua oricând este pregătit.

Răzgândirea sau schimbarea deciziei personale de a urma programele noastre (înainte sau după primirea materialelor aferente) NU reprezintă un motiv valid de anulare a contractului sau de restituire a sumei plătite. Orice certificat legal, medical, juridic care atestă imposibilitatea de a participa activ, în momentul achiziției, la programe reprezintă un motiv valid și asumat de către client de amânare a programului pentru un moment ulterior, decis de comun acord între clientul care a efectuat plata și Societate. Societatea va livra materialele pe adresa de email a clientului, conform contractului/ paginii web dedicate produsului respectiv, iar clientul va folosi aceste materiale în propriul ritm, oricând are posibilitatea.

Pentru anumite produse digitale (cursuri si programe de scurta durata), inscrierea si plata efectuate de catre client sunt echivalente cu un contract semnat cu respectarea acestor termeni si conditii.

În momentul în care un client optează pentru programul de Mentorship, realizează plata, iar apoi se răzgândește (înainte sau după parcurgerea ședințelor sau a unei părți din program), dacă nu are timp să îl urmeze sau prezintă certificate legale/ medicale/ juridice de imposibilitate a participării active la program în prezent sau orice alte motive – suma plătită pentru acest program NU se returnează, iar contractul semnat rămâne valabil în termenii și condițiile stipulate aici. Clientul are posibilitatea să urmeze programul la un termen ulterior, decis de acesta și de Societate, de comun acord. În cazul în care Societatea nu poate susține programul de Mentorship din motive personale, se aplică aceleași condiții – programul va fi reluat la un termen ulterior, fără returnarea taxei de participare.

Orice plată efectuată în contul Societății, indiferent de data la care a fost realizată, s-a făcut respectând acești termeni și condiții, indiferent de ce este stipulat în contractul primit de client sau daca nu s-a facut in baza unui contract.

Daca în termen de 48 de ore dupa efectuarea plății, clientul se răzgândește și nu mai vrea să urmeze materialele/ programele/ călătoriile și lecțiile propuse de Societate, se returnează banii, însă doar în condițiile următoare, indeplinite cumulativ: 1. au trecut maxim 48 de ore de la efectuarea plății. & 2. clientul NU a primit niciun fel de materiale/ lecții/ părți din cursuri sau programe pe email.

La 2 luni (60 de zile calendaristice) de la încetarea oricărei comunicări pe email (de la ultimul email primit din partea clientului), contractul dintre client și Societate se încheie de la sine, indiferent de stadiul în care se află și indiferent de ce este stipulat în contractul încheiat între client și Societate. Clientul are dreptul să primească materialele scrise care fac parte din programele/ cursurile achizitionate, dar nu are dreptul să mai solicite asistență personalizată sau alt fel de materiale/ ajutor/ suport și nici nu are dreptul la returnarea sumei achitate.

Orice contract/ obligatie între Societate și un client plătitor se încheie de la sine, în momentul în care –

 • programele/ cursurile / Școala/materialele au fost livrate pe adresa de email a clientului, conform contractului SAU obligatiei din pagina de vanzare și acestor termeni și condiții,
 • când clientul plătitor a folosit materialele livrate în alte scopuri decât personale (așa cum este stipulat aici),
 • când clientul denigrează/ atacă public/ defaimează Societatea înainte de a rezolva orice neînțelegere pe cale amiabilă.
 • când factura emisă de Societate NU este plătită in termen de maxim 15 zile.
 • au trecut 60 de zile de la ultimul email primit de la client, indiferent de ce este stipulat în contractul dintre client și Societate.
 • sunt nerespectate termenii și condițiile unei reclamații, conform punctului 7 din această pagină.
 1. Răspundere și Limitări

Prin înscrierea la orice program de pe IoanaBudeanu.com, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor si materialelor, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulată prin intermediul acestui site și de activitatea personală legată de materialele primite pe adresa de email furnizată.

Prin accesarea site-ului și participarea la cursurile noastre acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior înscrierii la programele noastre, utilizarea conținutului/ materialelor echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul si materialele.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin efectuarea plății. Este dreptul Societății să modifice termenii și condițiile și este dreptul și obligația clienților să fie la curent cu această pagină.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate să apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site și în materiale sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

În cazul în care, în contractul dintre Societate și Client, este precizată susținerea live/ în persoană a programelor (indiferent de locație și modalitate – online sau offline), iar Societatea, din motive personale, nu poate onora acestă clauză, este de datoria Societății să anunțe clientul și să livreze materialele (în scris/ pdf/ arhivă) la timp, pe adresa de email a clientului. Orice reclamație se face conform punctului 7, la maxim 14 zile calendaristice după sesizarea situației de către Societate. Ședința/ ședințele live vor fi reluate la o dată ulterioară, la următoarea ediție a Școlii/ Mentorship-ului.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau de pe platformele de comunicare – mailchimp, email.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurg din sau au în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la modificarea sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

 1. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscriere, materialele primite, contracte, programe și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa [email protected].

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată în termen de 48-72 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se transmite în termen de maxim 14 zile calendaristice, în scris, pe email, de la data sesizării situației reclamate. În cazul în care, reclamația transmisă depășește acest termen, iar clientul primește/ folosește orice fel de material / program transmis de Societate, se consideră că acest client este mulțumit și contractul semnat se încheie de la sine.

Indiferent de natura contractului și/ sau de natura nemulțumirii clientului, atât Societatea cât și clientul vor onora și respecta Termenii și condițiile din această pagină.

Indiferent de motivele Societății și/ sau ale Clientului (personale sau de forță majoră) care pot duce la nerespectarea (totală sau parțială) a unui contract, Societatea va livra pe adresa de email a clientului, produsele (in scris/ pdf/ arhivă) stipulate in contract, (dacă clientul nu cere o retragere din contract, în termen de 48 de ore după efectuarea plății – conform punctului 5), iar acest contract se va incheia de la sine, în momentul livrării acestor materiale. Orice alte ședințe/ transmisii/ ediții live/ discuții/ completări stipulate în contractul dintre dintre Societate și Client vor fi rezolvate pe email, la următoarea ediție a programelor/ Școlii.

 1. Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe ioanabudeanu.com și al tuturor materialelor online comercializate prin intermediul site-ului și primite pe adresa dumneavoastră de email sunt proprietatea exclusivă a DARA CARACAS SRL.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau in programele pe care le cumpărați prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către DARA CARACAS SRL. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane sau companii niciun fel de material sau informație cuprinse în materialele aflate pe site sau cumparate de pe ioanabudeanu.com sau în email-urile schimbate între client și Societate.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului sau prin plata materialelor vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de protecție a datelor” de pe site-ul nostru.

10. Newslettere

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului/ Societății cu referire la informațiile conținute de acesta.

Clientul își poate retrage acest acord în orice moment, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

Clientul este responsabil pentru verificarea periodică a adresei de email, în vederea accesării materialelor. DARA CARACAS SRL NU este responsabilă pentru distribuirea mesajelor cu materiale și informații în spam sau pe adrese de email transmise greșit.

 1. Forță majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forțe majore, cum ar fi întreruperi de curent masive, calamități naturale, nefuncționarea internetului la nivel regional/ național și altele.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 6 (sase) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

 1. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română și cu clauzele prezentate aici. Orice neînțelegere intervenită între Societate și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului și a produselor primite de client urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente de pe lângă Tribunalul București.

 1. Dispoziții finale

Acest site este deținut de către DARA CARACAS SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul și materialele cumpărate sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul și materialele primite pe email vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor stipulate aici.

DARA CARACAS SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul sau materialele primite pe email. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabile permanent aici. Aceste informații vor fi incluse (parțial sau total) și intr-un contract cu valoare juridică semnat de ambele părți, cu link spre această pagină .

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, precum și prețurile produselor, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Promoțiile oferite de către DARA CARACAS SRL sunt anunțate pe site sau pe email. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site/ email și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site/ email. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri/ rate și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

Termenii și condițiile stipulate aici (în această pagină) se aplică la toate programele (online sau offline – în persoană)/ cursurile/ Școala și la orice material propus de Societate si achiziționat de Client, indiferent dacă acest lucru este efectiv precizat în contract sau nu, fără drept de apel. Link-ul către pagina de Termeni și Condiții va fi scris clar în contract. 

 1. Mesaje și contact

Pentru orice întrebări, mesaje, și comentarii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email [email protected] sau pe formularul ‘CONTACT’ de pe site. Mulțumim.

Ioana Budeanu