Astazi am sa-ti povestesc cum un an in Bali si un serial de pe Netflix m-au invatat ca merit sa am tot ce-mi doresc in viata. 
 
In cele 12 luni petrecute in Bali, s-au intamplat chestii. 🙂 Am avut mai multi prieteni decat in 40 de ani de viata. Am slabit 15 kilograme. Am avut bani pentru absolut tot ce am vrut. Am trecut prin dureri si frici cu un curaj de care nu ma stiam in stare. Am invatat ceva din toate astea? Hmmm, la prima vedere, nu prea. Insa mesajele s-au “scris” undeva, in mintea si inima mea. Le-am primit. Doar ca n-am stiut ce sa fac cu ele. 
 
Dupa Bali am mers prin Europa si am invatat si pe acolo chestii. Am descoperit cel mai frumos oras din viata mea. Am observat de ce italienii nu se ingrasa desi mananca muuuulti carbsi. Am reinvatat ca ne luam emotiile cu noi oriunde am merge. 
 
Aici, in Bucuresti, am venit “pregatita” de schimbare. Doar ca schimbarea asta m-a dat peste cap. Dureri, confuzie, lacrimi, lupte, incercari, apatie. 
 
La indemnul unei prietene, m-am uitat la Lucifer (un serial Netflix). Si, uite asa, toate mesajele din ultimul an, pe care le aveam deja in cap, dar zaceau acolo, nefolosite, s-au aliniat. Tot ce au spus/ simtit/ gandit personajele din Lucifer – au fost de fapt toate lectiile invatate de la Bali incoace. 
 
* “iadul” este auto-impus si este vina pe care ne-o purtam noi insine. Nimeni nu ne judeca, nu ne pedepseste, nu ne impune ceva. Doar noi o facem. 
 
* kindness & love are the keys to… well, anything. 
 
* you have only what you think you deserve. 
 
* nothing really matters too much. we have free-will, and – no matter what we decide and choose – we are going in the same direction – to what we want and desire. 
 
* money is just money. and it is the easiest thing to receive. 
 
* laziness is the biggest “sin”. the biggest trap we fall in. and laziness means that we are not willing to use the energy (gifts, talents, love, joy, pleasure, fun, life) we have. we are not willing to enjoy life. 
 
* nu conteaza ce cred/ spun/ fac alti oameni, pt ca tu esti unic, valoros si bun exact asa cum esti. Orice alt sfat ai urma, orice “forma”/ masca ai purta – nu functioneaza, nu are cum. Lumea are nevoie de cine esti tu. 
 
Acum, zilele astea, simt o imensa usurinta si claritate. Simt ca “nu si-a batut Universul gura de pomana cu mine”. Ca a fost necesar sa trec prin toate ca sa vad si sa inteleg. 
 
Si simt ca, in sfarsit, merit. Merit tot ce vreau pentru ca sunt in viata si pentru ca eu aleg. si pt ca am dreptul sa ma bucur. am responsabilitatea asta sa ma bucur de tot ce este. sa imi folosesc energia si talentele si iubirea ca sa creez, sa daruiesc, sa inspir. 
 
 
Azi m-am trezit super happy & ready to do my work. 
 
Asa caaaaa, relansez doua dintre cele mai misto programe ale mele: 
 

The8 – Trezeste-te si bucura-te de viata!

 
(curs online de 8 saptamani, in care invatam sa ne jucam, sa ne exprimam emotiile si sa iesim din starea asta de apatie, de amorteala, de laziness, de durere inexplicabila. si sa alegem ce ne dorim cu adevarat). 
 

Make Money Your Friend! 

 
(curs online de 5 saptamani, in care ne schimbam relatia cu banii, o curatam, o reconfiguram, invatam sa primim, sa acceptam banii in viata noastra si sa fim constienti ca meritam sa-i avem). 
 
 
Locurile sunt limitate, asa ca – daca citesti acum si vrei – te astept cu mare, mare drag. 
 
Informatii (incepem pe 3 iunie!! + pret + altele) gasesti pe link-urile de mai sus. 
 
 
 
Un singur lucru te intreb: 
 
De ce crezi ca nu meriti sa ai tot ce iti doresti? Pentru ca toata lumea, tot Universul conspira sa iti dea ce vrei. Numai tu nu prea esti convins sa primesti. 
 
 
Huge love & hugs,
 
?
 
Ioana


PS. Daca iti plac articolele de genul asta, in fiecare miercuri trimit un email cu o poveste. In aceste emails aberez despre viata, calatorii, descoperiri personale, explorari inside & outside of my world. Nu ma retin de la istorisiri (deloc) amuzante despre alcool, anxietate, succese desantate, frivolitati, gif-uri cretinele si, mai ales, F-words. I am that I am. Te poti inscrie aici



Comments are closed.