Mulți prieteni mă roagă să le recomand cărți bune despre succes, bani, fericire, iubire și Legea Atracției. Pe piață există milioane de cărți despre aceste subiecte, iar eu am citit câteva sute în ultimul an. Unele rezonează cu tine, altele nu. Trebuie să îți lași mintea liberă și să simți cartea respectivă. Dacă nu-ți spune nimic, nu are rost să continui să o citești. Însă unele sunt cu adevărat inspirate și pot să-ți schimbe perspectiva asupra lucrurilor și chiar asupra vieții tale. Iată mai jos 10 cărți care mi-au plăcut foarte mult!

#LoveMyLife: 10 Cărți care mi-au schimbat viața!


1. Secretul, Magia și Puterea (Rhonda Byrne) sunt foarte comericale și doar pun niște baze pentru cercetările viitoare. Dintre toate, recomand doar Magia – este o carte cu exerciții, am urmat-o de trei ori până acum – de fiecare dată s-au întâmplat minuni în viața mea pe loc. Este cel mai bun început!

2. O carte pe care o țin tot timpul lângă mine și este singura tipărită pe care o iau peste tot în călătorii: Louise Hay – Poti sa-ti vindeci viata! De ce? Are explicate legăturile directe dintre diverse afecțiuni și psihic. De fiecare dată când mă doare ceva, orice, mă uit acolo și văd care este legătura. De fiecare dată, fără excepție, mă vindec.

3. O altă carte MUST READ este asta: Esther & Jerry Hicks – Banii si legea atractiei.

Este puțin mai complicată, pentru că trebuie să treci peste faptul că autoarea vorbea cu un… spirit. Însă învățăturile din ea sunt priceless. Este baza tuturor celor care au scris cărți despre legea atracției, de la ea a început totul.

4. Apoi îți recomand un blog excelent, Melody este genială: www.deliberateblog.com. Dacă mergi în partea dreaptă, mai jos, ai tags, pe care poți să dai click și să citești despre ce subiect te interesează. Eu l-am citit cap coadă. Melody va scoate și o carte.

 5. Iată alte titluri excelente!

30 law of attraction practical exercises, by Louise Stapeley

6. Mind over money – foarte, foarte bună și… gratis acum pe Amazon!

7. Get rich, lucky bitch, by Denise Duffield-Thomas (are și blog bun)

8. Right Riches For You, by Douglas, Gary M.; Heer, Dr. Dain

9. Being You, Changing the World, by Heer, Dr. Dain

10. Becoming Magic, by Genevieve Davis – Fabulous eBook!

Îți doresc să găsești în aceste cărți inspirație și bucurie! 


Am trei cărți gratis, in format pdf, pe care le dăruiesc: Secrets of the Millionaire Mind, Mini Manifesting Guide & The Law of Attraction. Dacă le vrei, scrie-mi un mail la [email protected].

Comments are closed.