Saptamana asta avem o energie nebunaaa. Adica numai buna de implinit dorinte, de manifestari-instant si de primit tot ce visam.

Si am sa-ti las astazi aici un proces super fun pe care il poti folosi ori de cate ori iti doresti ceva, insa zilele astea va fi MAGIC.

  • cand te trezesti dimineata, spune MULTUMESC! si zambeste. Oare ce minuni iti poate aduce ziua?
  • foloseste-te de jurnal/ un caiet preferat si scrie toate lucrurile bune care ti s-au intamplat in 2020. Si cele fff mici conteaza! Mici si bune, mari si bune, exceptionale, placute.
  • fa o lista cu tot ce apreciezi aici si acum.
  • Grounding – este foarte important sa stabilizam energia zilelor astea, mai ales daca te simti aerian, difuz, incordat, cu mici dureri ciudate. Poti sa te plimbi. Sa dansezi. Sa meditezi.
  • Lasa viata sa fie buna cu tine. Deschide-te sa primesti tot ce vine la tine cu bucurie.
  • Divine Action. Daca ai idei, impulsuri, inspiratie -> sunt zile perfecte sa actionezi in forta. Indiferent daca ideile astea sunt despre – clienti noi, business, bani, sa dai un telefon, sa te vezi cu cineva, sa te plimbi mai des, sa faci ceva anume (chiar si ciudat). Urmeaza-ti instinctul.
  • Respira (mai) profund, din stomac. Ia-ti 2-3 minute/ zi, stai intins si respira. atat.
  • Ai grija de corpul tau. Nu doar cu mancare mai light si multa apa, ci si sex/ placere/ satisfactie.
  • Surrender! De fiecare data cand te surprinzi inclestat pe o idee sau o actiune sau pe ‘facut ceva sa se intample’ – relaxeaza-te si repeta: I let go and let God.

Las viata sa fie buna cu mine. Merit asta.

Am tot citit noi despre Legea Atractiei si The Secret si alte din astea, insa ‘pachetul’ nu era niciodata complet. Nu exista o singura lege in Univers. Nu putem astepta sa se intample ceva.

Tot ce astepti nu vine niciodata.

In schimb – poti face lucrurile de mai sus.

Lasa-ti dorintele sa fie light, nu te inclesta pe ele. Daca sunt fff puternice (si deja dor), incearca sa faci un Plan B, care se simte bine, ca sa-ti muti focusul de pe durere pe ceva mai light.

Opreste-te putin si rosteste o rugaciune. Nu cere nimic. Doar multumeste pentru ce ai primit deja si pt ce urmeaza sa primesti, ca si cum exista deja, it’s done deal.

Este o perioada excelenta ca sa cream si sa ne punem intentii pentru anul 2021. Sa nu mai lasam lucrurile “sa fie”, ci sa actionam hotarat, sa decidem ce vrem si sa ne implinim visurile.

La cursul meu “Creeaza-ti anul 2021 asa cum vrei tu sa fie!” – invatam despre cum sa-ti folosesti puterea si increderea pentru a aduce in realitate tot ce visezi, despre cum sa ceri mai mult de la viata, despre cum sa ai curaj sa te arunci in necunoscut si sa-ti si placa, despre cum sa accepti si sa imbratisezi schimbarile, despre ce anume sa faci – actiuni specifice – care sa-ti aduca tot ce iti doresti.

Ce imi propun eu este sa invatam impreuna cum sa nu mai traim vietile altora, sa ne asumam responsabilitatea pentru ce cream, sa invatam sa alegem tot ce este mai bine pentru noi si sa aducem in prezent/ in realitate dorintele pe care le avem si care ne urmaresc.

Stiu foarte clar ca acum a venit momentul ala in care putem crea cu usurinta TOT. Stiu ca este din ce in ce mai usor sa facem asta. Si stiu ca pot sa ajut si sa inspir, ca am claritatea necesara.

Sunt onorata sa fiu lumina si energie si bucurie.

Iata ce spune una dintre studentele mele la acest curs:

“Thank you. Thank you ?

Chiar ziceam, în timp ce citeam mailul, ca am nevoie de o săptămână să diger tot ce e aici. E suuuper deep și true și… ❤️

Ah. Imi place mult de tot!

Am zis ca o sa parcurg mailul in fiecare dimineață ca să îl integrez bine și pe tot.

Cred ca un retreat bazat pe mailurile astea ar fi divin ❤️

Iti multumesc ?”

Daca iti doresti din tot sufletul un an nou spectaculos si magic – te invit cu drag la curs. Acum a sosit momentul sa spui DA la tot ce iti doresti si sa lasi viata sa fie buna cu tine.

Eu ti-am pregatit 22 de pagini de informatii si teme si idei si actiuni – care iti vor reseta “normalul” si iti vor oferi tot ce ai nevoie sa stii si sa faci pentru un an dincolo de orice visuri.

Pentru ca meriti 🙂

Cursul costa 450 lei si plata se face:

  • In contul firmei mele, in lei:

SC DARA CARACAS SRL
CUI 43066432
IBAN: RO76BTRLRONCRT0567137501

  • Pe REVOLUT – cu chitanta fiscala -> AICI.

Let’s surf the waves of the new reality. We have the power and freedom to choose, decide, and live everything we want – NOW.

Yeeeey!! Multumesc!!

Huge love & hugs,
Ioana

6 pași simpli pentru a-ți împlini orice dorință

Descarcă acum acest mini-curs gratis și învață cum să-ți împlinești visurile urmând o strategie super simplă și clară.

Comments are closed.