Saptamanile astea am tot dat tarcoale unei ‘revelatii’. A venit ca o soapta, am refuzat sa ma uit la ea, apoi s-a intensificat pana n-am mai putut sa o ignor.

Cea mai mare greseala pe care am facut-o in business si in viata a fost inconsecventa. Bine, eu o consider mai mult o etapa decat o greseala si refuz sa ma invinovatesc pentru asta. It is what it is.

Mai mult, o mare parte dintre studentii mei “sufera” de aceeasi boala, ca sa zic asa. Incepe cu entuziasm, se duce in indoiala, apoi in amanare, apoi in regret, se intoarce in entuziasm si tot asa. Este un cerc vicios, pe care il voi analiza astazi. Imi doresc enorm sa iti fie de folos! Pentru ca toti invatam din greseli.

Ce inseamna inconsecventa si cum s-a “manifestat” ea.

Inconsecventa inseamna lipsa de actiune, te contrazici pe tine insuti in vorbe sau fapte, te bazezi pe mood (“ah, n-am chef azzziiii”), dai inapoi din fata viselor tale sau le inchizi usa in nas cand ele apar sub alta forma decat te asteptai tu, cauti tot felul de motive/ ocupatii/ idei care sa te distraga de la ce stii ca vrei sa faci, te bazezi pe exterior/ circumstante/ alti oameni, te consideri inadecvat/ unworthy/ incompetent/ ca mai ai mult de lucru/ vindecat chestii sau, pur si simplu, te protejezi de ce ar putea fi (bun sau mai putin bun).

Am auzit de-a lungul anilor cele mai ‘misto’ scuze (atat de la mine, cat si de la altii).

  • Nu stiu ce vreau. n-are sens. n-am vreun scop maret in viata.
  • Nu ma simt tocmai bine acum, mai aman. am altele de facut. sunt ocupat.
  • Mai am de vindecat/ invatat pana sa pun mana sa fac ceva. Nu sunt tehnic. NU stiu ce sa fac.
  • Am licenta/ sedinta/ copii/ sot/ divort/ proces/ vacanta/ job. n-am timp.
  • Daca nu obtin rezultate, ce sens are. fac asa… de dragul de a face ceva?!
  • Daca am succes, o sa am o multime de responsabilitati sau platesc eu vreun pret pt asta. Daca dau gres, or sa rada de mine – “daca ti-a trebuit asa ceva, mai bine stateai in banca ta. fii si tu om serios.”
  • Vreau sa-i vad pe cei din jur fericiti si apoi mai vedem. Nu cer mai mult, lasa sa ofer valoare. Lasa sa-i ajut. lasa sa fie bine.
  • Legea atractiei spune ca daca ceri primesti, fara sa faci nimic. Daca are dreptate?!
  • Nu pot incepe asa, dintr-o data, un business. Tre’ sa am toate detaliile, sa arate bine, sa fie pus la punct, sa stiu CLAR ce si cum, sa decid, sa fac liste, sa pun culori, sa stiu pasii, sa sa sa.
  • NU este momentul potrivit. Las’ ca daca aman acum, o sa fie altadata.
  • Mi-e frica sa fiu vulnerabil, mi-e frica de expunere. Ce-o sa zica lumea?

Eh, toate astea sunt niste imense bullshit-uri. Uriaseee!! Sunt doar justificarile mintii ca sa te tina “safe”. In banca ta. In turma. Daca nu ai nimic de pierdut si nimic de castigat, atunci esti “in echilibru” :))))))

Cum s-a manifestat inconsecventa la mine.

In ultimii ani am cautat si ras-cautat tot felul de oportunitati. bani. colaborari. clienti. joburi. idei. business-uri ideale/ importante. publicatii. Cand, de fapt, in fata ochilor si mainilor mele aveam cel mai important business. Al meu.

Am dat vina pe scris (ca nu-mi mai place:)), am dat vina pe bani, pe oameni, pe lipsa de atentie, mi-a fost frica de expunere, de succes, de esec, de respingere, de ‘not good enough’, ca ma fac de ras, ca n-am chef/ inspiratie/ idei, ca n-am rezultate, ca nu fac bani multi, ca nu sunt vazuta, auzita, admirata, apreciata.

Degeaba m-am uitat si am balit dupa business-urile altora, considerandu-i mai buni, mai grozavi, mai bogati. Tot ce stiu eu sa fac, toate informatiile, toata magia sunt un business adevarat, aflat in fata mea. Insa nu l-am tratat ca pe un business adevarat si important, ci ca pe o joaca, “un fel de ocupatie”, “eh, nu sunt eu foarte vizibila, ajut doar cativa oameni”. :)))

Si cam asa m-am simtit, pas cu pas:

Obosita, fara chef.

  • oboseala inseamna ca nu faci ce-ti place, ca nu te alegi pe tine, ca nu alegi ce iubesti.
  • Ce poti face: Opreste-te si intreaba-te ce vrei acum, cum vrei sa te simti. Actioneaza intocmai, fara scuze.

Plictisita, ingrozitor de plictisita.

  • Plictiseala inseamna ca nu lasi energia sa curga, incepi ceva (momentum) si apoi il opresti din diverse motive (frica, protectie).
  • Ce poti face: viseza si mai inalt, move the energy, actioneaza, lasa emotiile sa curga prin tine.

Procrastination, aman la infinit ce stiu ca vreau sa fac.

  • Procrastination inseamna ca te indoiesti de tine, de visurile tale, de valoarea ta, de meritul tau, esti indecis, esti in asteptare, in ‘nevoie’. Si cand ai nevoie/ astepti ceva – inseamna ca n-ai sa ai acel ceva niciodata. Mai inseamna si ca nu esti aliniat cu Universul (care intotdeauna te considera capabil, bun, valoros, magnific, iar tu il contrazici).
  • Ce poti face: opreste-te si lucreaza la aliniere. Mediteaza, danseaza, scrie afirmatii, fa liste de positive aspects/ de recunostinta, fa o baie, dormi, si apoi treci la treaba.

Pierduta in detalii – perfectionism / incerc din greu sa obtin ce vreau/ ma lupt/ uit sa ma joc.

  • Toate astea inseamna ‘mental constipation’. Te agati de trecut, de credinte vechi pe care refuzi sa le eliberezi, te agati de frici, de nevoi, de circumstante, de responsabilitati, de ce vor spune altii. Incerci, practic, sa te opresti sa ai succes, ca nu cumva sa pierzi ceva. Incerci sa te opresti sa pierzi ceva, ca nu cumva sa suferi.
  • Ce poti face: Focus on relief & let go. Elimina din viata ta tot ce tolerezi si nu este chiar bine pt tine. Lasa-i pe altii si intoarce-te mereu la tine si la ce vrei tu, la ce este important pt tine. Actioneaza fara scuze!

Tot felul de dureri (fizice si psihice)/ lupta/ suferinte.

  • Durerile astea inseamna ca nu iti folosesti energia si o blochezi in corp. You argue for your limitations (repeti la infinit ca nu poti, ca nu stii, ca nu ai). Te invarti in cerc si iti si place. Dai vina pe altii/ pe tine, nu poti sa ierti, iti inghiti furiile si frustrarile, refuzi sa-i dai sufletului hrana – adica iubire, iertate, apreciere si refuzi sa-i dai corpului hrana – adica energie, actiune, placere, miscare, aer.
  • Ce poti face: Get over yourself, you’re not a fuckin rabbit to hide into a hole and move in circles. Inceteaza sa te uiti la rani, la trecut, la ce nu ai, la ce nu poti, la ce spun altii, la ce fac altii. Just move the energy!! NU conteaza asa de mult ce faci – cu cat actionezi mai mult, cu atat mai mult curaj capeti. Cu cat actionezi mai mult, cu atat mai multa claritate ai.

Astept sa rezolve Universul totul pentru mine.

  • Este super ok sa lasi Universul sa rezolve probleme, to surrender, to let go, sa mergi si sa te culci sau sa zaci pe canapea la film. But you have to lead the way!!

NU poti sa te simti disperat ca n-ai ceva si sa inchizi sandramaua, astepand sa se rezolve. Surrender nu inseamna sa renunti, sa abdici, sa te prefaci ca nu-ti pasa. Surrender inseamna sa recunosti ca ai o problema si sa mergi mai departe indiferent de circumstante. Lasa Universul sa actioneze si tu fa-ti partea ta de “treaba” – focuseaza-te pe cum vrei sa te simti, actioneaza, arata-i ca esti hotarat, si magic, si puternic.

Zacutul pe canapea si “sa nu faci nimic” sunt perfecte atunci cand iti dai voie sa simti o placere imensa (for real) din ‘activitatile’ astea. Well, aici trebuie sa fii brutally honest – chiar iti doresti sa nu faci nimic?!

Am incercat asta – am avut bani cat sa zac vreo cativa ani. M-am plictisit dupa 3 luni si am reluat cercul.

In plus, hai sa ne uitam la cei din jur care au succes, si fericire, si bogatie.

Ce au toti in comun?

They show up. NU conteaza cati bani au, ce responsabilitati au, cati copii, ce familie, cat timp, ce spatiu, ce idei, ce dificultati, ce site-uri, ce ajutor au, ce business au, ce stiu sau nu sa faca, ce chef au, la ce nivel au ajuns, ce traume au.

They show up. Muncesc. Creeaza. Sunt prezenti. NU se uita la altii. Sunt consecventi. Fac pasi mici sau mari, dar ii fac. Nu asteapta ideea perfecta, nu asteapta sa aiba “un scop magic”, nu se plang de conditii, nu se lamenteaza cand nu stiu ceva, nu pierd vremea cu tampenii, nu consuma – creeaza. Daca nu le iese ceva, merg mai departe. Daca le iese ceva, merg mai departe. Daca le este frica de ceva, merg mai departe.

Tot ce consuma ei este propria energie, isi traiesc viata.

Stiu ca par vorbe mari, si ca “este mai greu” de implementat, si ca poate n-ai chef chiar acum, si ca ti se pare ok sa lasi viata sa treaca pe langa tine, si ca “nu stii ce sa faaaaci”. It’s ok. O sa tot primesti “semne” pana iesi din cercul asta. Unele mai zgomotoase ca altele.

Dar daca totusi vrei sa incerci ceva pt sufletul tau, “procesul” este simplu. Cat se poate de simplu!

  1. Recunoaste si accepta unde esti acum in viata ta. Gaseste aspecte pozitive in toate “situatiile/ problemele” pe care le ai acum. Apreciaza ce este & let go. NU te mai judeca si nu mai judeca experientele tale ca bune sau rele. Nu mai fa un capat de tara din orice.
  2. Alege si repeta o vibratie specifica. Adica o emotie. Emotia pe care vrei tu sa o simti. Emotia pe care crezi ca o vei simti cand vei avea tot ce visezi.

Vrei libertate? Alege sa te simti liber azi, indiferent de conditii. Exerseaza asta. Intreaba-te ce inseamna pentru tine sa te simti liber. Ce ar face un om liber. Go and do it now. It takes minutes to see results!

  1. Actioneaza din vibratia de mai sus. NU tre’ sa zaci in pat si sa iti imaginezi ce experiente vei avea, nu despre asta este vorba. Transformarea se intampla cand devii omul care traieste deja acele experiente, cand simti, gandesti, crezi si actionezi exact ca persoana aia care vrei tu sa devii.

Iar daca iti doresti sa actionezi, sa schimbi ceva, sa faci un pas urias inainte – am lansat Scoala de Vara, mai exact Digital Nomads School SUMMER EDITION 2021.

Cu ce este diferita fata de scoala clasica:

  • are doar 3 saptamani. In aceste trei saptamani facem un salt urias in energie, actiune, manifestare.
  • NU ne ocupam de site-uri, marketing, content. Iti arat o metoda pe care am invatat-o de la un coach australian – te invat cum sa pornesti un business online in cateva zile, fara investitii, site-uri, SEO si alte chestii. Super sexy & easy, chiar si pentru cineva ‘certat’ cu tehnologia.
  • te invat exact cum sa activezi energia creativitatii, placerii, bogatiei si cum sa o lasi sa lucreze in favoarea ta, in timp ce tu faci ce-ti place – fara scuze! Cu exercitii practice.
  • este MULT mai fun, mai jucausa, mai light si mai puternica – in sensul ca poate crea rezultate foarte rapide.
  • costa mult mai putin. Daca ai ezitat pana acum sa te inscrii la scoala din cauza pretului – acum e momentul sa ii dai o sansa.
  • nu necesita prezenta ta live – o poti urma cand vrei tu.

Scoala de vara costa 190 euro/ 935 lei si incepe pe 17 iulie. Pretul acesta este valabil pentru primii 50 de studenti inscrisi si, dupa cum spuneam, nu necesita prezenta ta live – cu un singur click descarci materialele si le parcurgi de pe plaja. Nu ai teme de facut si predat, lucrezi in ritmul tau.

Este super easy & fun. Si daaaa, vei avea parte de multe emotii, creativitate, actiune, munca faina si joaca. Indiferent daca iti faci acum un business sau nu, vei ramane cu procesul prin care poti crea tot ce iti doresti si vei invata sa depasesti orice forma de inconsecventa .

So. Ce spui? Inlocuim inconsecventa cu pasiune si creativitate? Inlocuim frica si ingrijorarile inutile cu iubire? Inlocuim “conditiile actuale” cu bogatie si abundenta si libertate? Inlocuim durerile cu energie si bucurie?

Let’s do it!

Scrie-mi un mesaj ca sa te inscrii. Eu sunt aici sa-ti raspund la orice intrebare.

AICI gasesti programul scolii si toate detaliile.

6 pași simpli pentru a-ți împlini orice dorință

Descarcă acum acest mini-curs gratis și învață cum să-ți împlinești visurile urmând o strategie super simplă și clară.

Multumeeesc.

Huge love & hugs,

Comments are closed.