Nicoleta si Nicu sunt doi iubitori de calatorii, de libertate, de frumos. Au inteles ca vulnerabilitatea are riscurile ei, dar si-au asumat faptul ca regretele dor mai tare decat orice esec. Pas cu pas, au pornit pe drumul lor, si-au organizat calatorii, au invatat, scriu, fac vlogging si ofera celor din jur multa bucurie. Astazi te invit sa le descoperi lumea!

Cine sunt Calatorii Visatori? Ce vise, dorinte, neimpliniri, bucurii, iubiri traiesc ei?

Suntem Nicu&Nicoleta, doi oameni simpli, cu joburi, care au facut o pasiune pentru calatorii. Pentru noi, calatoriile inseamna de fapt libertate, fericire. Nimic nu se compara cu sentimentul avut atunci cand ne aflam intr-un loc frumos, intr-un loc care ne incarca sufleteste.

Ati avut vreodata sentimentul acela de bucurie imensa, in care parca timpul impietreste iar tu ai ramane acolo pentru totdeauna? Ei, asta e ceea ce ne face sa ne dorim sa descoperim cat mai multe locuri cu o asa incarcatura emotionala.

Povesteste-mi, te rog, mai multe despre calatoriile tale, despre YouTube si site? Ce te atrage, ce te tine in joc, ce iti doresti? Ce le oferi cititorilor pe site?

Am inceput prin a ne organiza singuri vacantele, ne-am dat seama ca ne place, ca devenim dependenti de plecari si ca vrem din ce in ce mai mult.

Apoi am vrut sa cream amintiri care sa ne ramana pentru totdeauna. Asa a intrat youtube-ul in viata nostra.
Chiar daca habar nu aveam cum se face o filmare sau cum se editeaza, am inceput sa invatam aceste lucruri, apoi ne-a trebuit o gramada de curaj ca sa ne expunem.

Site-ul l-am conceput pentru a ne spune povestile, pentru a-i ajuta pe alti oameni cu informatii cat mai utile sau pentru a-i inspira ca sa aiba vacante cat mai reusite.

Ce te deranjeaza cel mai mult la unii oameni? Ce simti ca ai putea face mai bine?

Stim foarte bine ca ceea ce spun sau gandesc oamenii este doar perceptia lor asupra lucrurilor sau situatiilor, si ne-am dori sa nu punem la suflet nimic, insa nu totdeauna ne si iese.

Asta pentru ca vrem o lume mai buna, mai fericita, o lume in care sa fim mai toleranti unii cu altii.
Suntem siguri ca orice am facut, a fost maximum din ceea ce puteam la acel moment, dar si ca prin perseverenta putem trece la alt nivel.

Te-au ajutat in vreun fel Scoala de Digital Nomads?

Aveam nevoie de aceasta scoala pentru mai multa claritate. Cand am inceput-o, stiam ce vrem, dar nu stiam cum. Aveam nevoie de informatii, dar inainte de toate aveam nevoie de indrumari, de sfaturi, de cineva cu experienta, care sa ne arate pasii.

Care este cea mai mare frica a ta si cum o imbratisezi?

Frica cea mai mare este frica de esec. M-am simtit foarte vulnerabila cand am inceput sa postez pe social media. Dar orice frica o depasesti infruntand-o, asa ca am prins curaj. Iar cand prinzi curaj, nimic nu iti poate sta in cale.

Care a fost cea mai uluitoare experienta din viata ta? Ce te face fericita?

Nu este doar o experienta, sunt mai multe. Sunt acele momente pline de fericire, pe care le-am descoperit in calatoriile noastre, acele momente in care simtim recunostinta prin toti porii.

De ce crezi tu ca oamenii nu fac tot ce le place pe lumea asta si nu isi urmeaza dorintele cele mai intime?

Oamenii nu isi urmeaza dorintele din cauza prejudecatilor, multi traiesc dupa cum se spune “sa te multumesti cu ce ai”. Apoi cred ca nu isi doresc cu adevarat sa iasa din zona de confort. Este un pas atat de greu, dar apoi ai lumea la picioare!

What’s your secret power? Ce faci foarte bine si foarte usor, dar nu stiu multi despre asta?

Sincer, nu imi dau seama, dar stiu ca daca imi pun ceva in cap nu ma las pana nu reusesc.

Care este mesajul tau catre lume? Ce ai scrie pe un banner, ce ai spune intr-un megafon, ce ai lasa in urma, care este singurul sfat pe care l-ai da celor care vor sa auda?

Indrazneste sa fii fericit!

Pe Nicoleta si Nicu – ii gasesti pe canalul lor YouTube, pe site-ul Calatorii visatori si pe Instagram & Facebook.

DIGITAL NOMADS SCHOOL

ULTIMA EDITIE LIVE – 4 OCTOMBRIE 2022

Comments are closed.