Mi-am dorit sa scriu un articol de Thanksgiving, o sarbatoare pe care eu o consider importanta – asa, de tinut in fiecare zi 🙂 Dar viata se intampla si am avut o zi meh. Lucrez la un proiect bricks & mortar, construiesc, este ceva super nou pentru mine si parca lucrurile nu se misca cum as vrea eu. Si m-am surprins aseara repetand “vreau un miracol, am nevoie de un miracol”. Daca si tu simti asa uneori, indiferent unde esti in viata ta acum, astazi este pentru tine. 

Tot repetand eu ca vreau un miracol ceva, mi-am adus aminte ca anul trecut, fix de Craciun, am tinut un program numit Calendar de Miracole. Au participat atunci 82 de oameni. Si m-am dus la sursa. 

Am trimis zeci de emails si i-am intrebat pe participantii la acest program daca au “gasit” miracole, daca li s-a intamplat ceva misto, daca au avut rezultate. (evident, cautand si ceva validare, ca deh, tot om sunt:)). 

Si am primit raspunsurile urmatoare: 

“Am incercat 3 ani sa raman insarcinata. Cand am luat calendarul tau, nu voiam decat sa am un Craciun linistit. Am lasat-o balta cu nevoia, am urmat acolo exercitiile alea si am inteles ca eu merit sa fiu iubita si daca am copil si daca nu. Pe 1 ianuarie am facut test si… DA. Miracolul meu de anul asta. Si dintotdeauna. Ti-o prezint pe Ava, minunea mea.”

Cristina

“Cabinetul meu de psiho si terapie era pe val. Am avut anul trecut clienti pana in septembrie, de nu le putea face fata. Apoi totul s-a dus naibii. Practic, n-am avut incasari 3 luni, noroc cu sotul meu ca ma mai stabilizeaza. Am luat calendarul, recunosc, de curiozitate, din dorinta de a incerca ceva nou si sa-mi ocup mintea atat de obosita si tracasata. Pe 31 decembrie, imagineaza-ti, am semnat cu 3 clienti. In ianuarie am avut 24. Am angajat pe cineva sa ma ajute. In 2023 am reluat programul de 2 ori, cu aceleasi rezultate. Esti magica! Multumesc!”.

Andreea

“Cand am cumparat Calendarul, eram certata cu mama, tata nu vorbea cu mine, si imi uram jobul. Tot ce vroiam era sa fug in lume. Dupa prima saptamana de exercitii, am fost inspirata sa aplic la un job remote. In februarie m-am mutat in Dubai, iar acum locuiesc aici. Iti multumesc, Ioana. Si da, vorbesc cu ai mei, totul e bine. Mi-am invatat lectia.” 

Diana

“Tot ce mi-am dorit vreodata a fost sa vad lumea, sa calatoresc. Dar banii mei nu-si doreau asta :)))) Sotul meu imi spunea sa o las balta, mai bine imi iau un al doilea job. N-am vrut sa ascult, dar nu-mi era nici bine. Am luat Calendarul chiar sperand la o minune. L-am urmat de doua ori, fiecare zi in parte, ca eu is pusa pe treaba :)) In ianuarie am gasit un post in Langkawi, Malaysia, sotul nu a vrut, ne-am despartit, m-am mutat singura. Pe 7 iulie anul asta m-am maritat cu un singaporez, sunt peste cap de fericita. Totul a pornit din acele luni de noiembrie-decembrie. Din miracolele alea. Din mentalitate.”

Ioana

“Orice incercam nu functiona. Clienti nu. Job nu. Relatia pe butuci. Imi venea sa plang mai tot timpul, dar nu avea cum, ca trebuia sa fiu pozitiva si sa merg mai departe, nu?! :))) Daca as fi stiut ca un gram de iubire, de atentie, de magie poate conta atat de mult!! Cand am facut exercitiile alea despre bani si cariera, mi-am dat seama ce-mi doresc. Acum, dupa un an, tin cursuri la o universitate din Londra. Am apartamentul meu, e in chirie, dar e superb. Am cunoscut un roman aici, ne-am luat caine, sunt fericita. Miracolele functioneaza, daca schimbam noi ceva in capul nostru.”

Mihaela

Asa a decurs ziua mea. Citind despre miracolele din vietile oamenilor. Nu exista binecuvantare mai mare. La unele am plans. La altele mi-am dat ochii peste cap. Pentru ca da, uneori uitam ce este posibil si cat de multa magie este in fata noastra, cand decidem ca… ESTE. Ca se poate. Ca NOI putem. Si cand facem un pas spre magia asta. Cand ne dam voie sa o primim in viata noastra si sa ne schimbam focusul de pe “nu se poate” pe “cum ar fi sa…”, totul se schimba. 

Unul dintre primele lucruri pe care studentii mi le spun cand lucram one-to-one este “eu nu prea am incredere in mine”. “Vreau asta, dar nu pot, nu stiu cum”. “Nu stiu daca ce vreau eu conteaza”.

Insa sub aspectul asta de “neincredere” – sta o vointa imensa. Imi dau seama imediat de chestia asta. Pentru ca am fost invatati sa fim modesti, si sa stam in banca noastra, si sa nu cumva sa parem aroganti. De fapt, vointa, increderea, credinta, dorinta de actiune – clocotesc si sunt de neoprit. Doar ca le mascam firav sub un val de modestie si buna-cuviinta si “asa trebuie”.

La cei mai multi dintre noi, increderea nu este o problema. Insa motivatia da.

Si exista o multime de chestii pe care mintea noastra le scorneste ca sa ne demotiveze si sa ne tina safe:

  • n-am timp, nu acum, nu azi, poate maine, dupa munca, dupa scoala, altadata.
  • nu vad rezultatele clar pe 5 ani, deci ce rost are.
  • imi doresc si X si Y, nu stiu ce sa aleg, mai bine nu aleg, ce-o fi.
  • daca este sa se intample, o sa se intample.
  • ah, am visul asta, este misto, dar e mai important sa… fiu liber, sa am bani, sa fiu cu familia, sa am prieteni, sa… sa… sa.
  • n-am idee de unde sa incep, e complicat, se invart toate in capul meu. mai bine ma uit pe netflix.

Juma’ de viata am urat chestia asta cu motivatia, pentru ca am asociat-o mereu cu “trebuie sa”. Trebuie sa mergi la scoala, tre’ sa slabesti, tre’ sa ai o cariera, tre’ sa castigi bani, tre’ sa lupti, tre’ sa ai un scop in viata, sa faci ceva naibii cu viata ta, tre’ sa fii bun, tre’ sa fii si mai bun. si tot asa.

Ah, si mai vine si “partea” ailalta de self-help si iti spune: tre’ sa te iubesti, tre’ sa te ierti, sa te vindeci, sa lucrezi la tine, sa iti rezolvi traumele, sa manifesti etc etc.

Dar daca NU trebuie sa… nimic?

Tot ce vrei sa ai poti sa ai acum.

Imi pare rau daca ti s-a vandut iluzia asta cu manifestatul. NU manifesti nimic. Tu doar creezi si mentii un mediu, o atmosfera, o scena, o energie specifica dorintelor tale. Ce se intampla dupa asta nu mai tine de tine. nici cum, nici cand, nici prin cine, nici macar actiunile sau ideile.

Eh, abia aici intervine motivatia – sa creezi si sa mentii mediul asta, care sa faca posibile dorintele tale.

Iar la asta nu suntem deloc grozavi. De ce?

Pentru ca daca n-avem rezultate imediat, ne pierdem interesul, uitam de la ce am pornit, ajungem sa credem ca nu conteaza, ca nu stim, ca nu putem.

Si ne invartim in cercul asta de ne ia capul, apoi spunem ca am avut un an intens si dificil si ciudat :))

In 2024 eu vreau flow si magie si iubire si bucurie si multa joaca si miracole. Iar miracolele astea stiu ca depind numai de mine.

Ca n-o sa vina Bunutu’ sa-ti bage niste miracole daca nu conteaza pentru tine si zici ca tu nu poti sa ai asa ceva.

Eu zic ca poti. Intrebarea este: VREI? 

Te invit sa paricipi si tu la Calendarul de Miracole:

  • este inspirat din ideea de calendar de advent, cu usi pe care le deschizi si dupa care se afla tot felul de surprize. Doar ca in calendarul meu vor fi… 40 de surprize.
  • 40 de zile de joaca in care cream mediul perfect pentru implinit dorinte.
  • 40 de zile de motivatie. de iubire. de magie. de transformare. Pentru ca eu cred in repetitie enorm. Ca asa am invatat ce stim acum, repetand. Iar unele chestii nu ne ajuta prea tare. Repetand alte chestii, mai bune, avem automat rezultate peste asteptari.
  • 40 de zile de creat constient noul an, de schimbat tot ce nu-ti mai place si de ce-ti este frica in domenii ca: sanatate, relatii, cariera, financiar, mentalitate, emotii.

Cum se desfasoara programul:

  • Incepem luni, 27 noiembrie si ne jucam zilnic pana pe 5 ianuarie, inclusiv. Asa se schimba obiceiurile si asa se mentine motivatia.
  • Online, pe email, insa intr-un format diferit. Vor fi colaje, video, atmosfera, vision boards, inclusiv pagini interesante, vor fi intrebari care sa-ti schimbe viziunea (si anul 2024) si exercitii offline, care sa te faca sa vezi altfel lucrurile si sa iesi afara, sa traiesti putin. Si da, se poate printa!!
  • NU contine citate motivationale sau alte din astea pe care le gasesti pe net. NU contine sfaturi. NU contine “trebuie sa”. Nu contine iluzii. Si este bullshits free 
  • Chiar daca nu urmezi 1-2-10 zile, nu este vreo problema, sunt independente, ca un serial din ala de-ti place si devii addicted.
  • Este excelent ca si cadou de Craciun si Anul Nou pentru cineva drag, dar… cel mai drag iti este de tine, corect?  Corect!
  • Ma ai pe mine alaturi, sa iti sustin energia si motivatia. Ma gasesti dimineata pe email timp de 40 de zile si n-o sa tinem post, o sa ne jucam pana ai sa crezi cu adevarat ca anul 2024 este ANUL TAU. cel mai bun ever!!

Iubesc enorm Calendarul de Miracole, arata foarte bine, se simte foarte bine si are in el toata pasiunea si energia lumii asteia. Si umor, da.

Are urmatoarele capitole: 

Love Yourself 

Your Body

Your Abundance

Your Relationships

Your Work & Purpose

Wellbeing & Thriving

Fiecare capitol include 7 exercitii simple (dar deloc de ignorat), pe care le poti face in 10-15 minute/ zi. Si sunt super fun:) 

Investitia ta: 800 lei. Plata se poate face astfel:

1.Direct in contul firmei:

SC DARA CARACAS SRL
CUI 43066432
J40/11844/2020

IBAN: RO76BTRLRONCRT0567137501

  1. Pe Revolut: @ioanam5b5

Tot ce conteaza pentru tine POTI FACE. Intrebarea este mereu aceeasi. CUM? Cum fac ce-mi place, ce vreau?

Schimband mediul in care nu puteai. 

Schimbandu-ti perspectiva. Schimband actiunile zilnice, viziunea, atmosfera, energia, motivatia. Daca faci asta constant, TOTUL devine posibil. Pentru ca miracolele sunt posibile cand alegi sa le vezi. zilnic.

Si te las cu ce-mi scrie Maria, calatoare pasionata si detinatoare de business online: 

“Ioana, daca ai sti cat am vrut sa-ti scriu, dar viata mea a luat un curs total neasteptat. In decembrie anul trecut am urmat ca la carte Calendarul tau. In ianuarie l-am cunoscut pe Mihnea si ne-am mutat in Buenos Aires, ca el avea serviciu acolo. Traiesc o viata ca in filme. Insa nu m-am mirat. Am cerut asta si m-am rugat si am urmat exercitiile fix pentru visul asta. Mi-am dorit un barbat magic, un oras minunat in care sa traiesc, un business profitabil. Miracolele m-au depasit cu mult. Iti multumesc!” 

Si Cristian, tata si antreprenor, care mi-a scris asa: 

“Dupa prima sapatamana, aia despre iubire de sine, am avut un moment in care am inteles ca pe mine nu m-a iubit nimeni si nu m-a ajutat nimeni si ca nu mai pot sa astept sa se intample asta. Ca eu sunt singurul care pot sa fac ceva pentru mine. In ziua aia (era noiembrie cred), a venit la mine un client care a vrut sa lucram 12 luni, un an de mentorat pe business (ceea ce nu mai facusem vreodata). Am spus da, ca-s nebun. M-a platit cu 5000 euro. N-am mai urmat programul, mi se urcase la cap. In ianuarie abia am reluat si atunci am avut al doilea client. De atunci, mi-am ales 3-4 exercitii din Calendar si le fac zilnic. Pot spune ca programul tau merita toti banii din lume si, asa din arongata mea de acum de la bogati, iti spun ca il vinzi prea ieftin. Multumesc, Ioana.” 

Sunt foarte foarte fericita sa-ti prezint Calendarul de Miracole. Incepem luni, 27 noiembrie, in forta si cu dorinta de mult, mult mai bine. Scrie-mi un mesaj si esti inscris 🙂 

De abia astept!! Multumesc!

Huge love & hugs,

Ioana

Comments are closed.