Cum sa creezi mai multa libertate si abundenta in viata ta

Lumea asta online poate fi coplesitoare. De multe ori am tendinta sa ma retrag in natura si liniste, ca sa nu mai aud vuietul discutiilor fara sfarsit. Informatii sunt peste tot. Le cauti, le digeri, treci mai departe. Sunt de acord cu faptul ca internetul ne-a deschis niste usi si niste posibilitati incredibile si ca traim intr-o lume magica, unde poti avea acces instant la tot ce ai visat. Insa social media te face, de multe ori, sa pierzi timpul. Cum? Foarte simplu: chiar daca esti "pornit" pe relaxare, postarile care ne apar in feed ne forteaza uneori to give a fuck that we don't wanna give.

Si pentru ca libertatea conteaza pentru mine - timpul ala in care creez, ma relaxez cu adevarat, scriu, citesc, ma joc, inventez, ma bucur de viata - am simtit nevoia de simplificare.

Mai putin blog si social media. Mai putine discutii interminabile. Mai putine articole 'ca sa fie'. Mai putine poze aruncate pe instagram si facebook pentru like-uri.

De asta am creat LoveBox. Un spatiu intim pentru discutii intre prieteni. Trimit un singur email pe saptamana in care povestesc despre succes, dar si despre esec. Despre lupte, despre lectii de viata, despre calatorii, despre A-HA moments, despre energii si mentalitati, despre anxietati si doruri. Este locul unde sunt vulnerabila si discut deschis despre orice. Si da, este o discutie, nu un monolog.

Poti citi cand ai chef si timp. Poti sa te dezabonezi in orice secunda, daca nu rezoneaza cu tine. Poti sa citesti toate email-urile din urma. Si da, poti invata o multime de lucruri noi, in a super-easy way.

Este spatiul nostru, locul nostru de joaca.

Daca iti doresti mai multa abundenta in viata ta, introdu mai jos numele si adresa de email.

Vei primi un curs online gratis despre Libertate & Bani - care iti va oferi claritate si incredere sa-ti urmezi visurile. 

Apoi ne auzim in fiecare miercuri, cu povesti de suflet si idei inspirate.  Multumesc.

Become an insider, read all the stories here:

* indicates required

Iata parerile celor inscrisi in LOVEbox:

 • Așa de mult îmi place cum reușești sa te reinventezi, sa te adaptezi imediat la noile vremuri. Pur și simplu wow! Felicitări.

 • Mi-am făcut ceva timp pentru mailurile pe care nu le-am citit și care s-au strâns în inbox. Chiar dacă nu le citesc exact când le primesc, ulterior mă "ocup" de ele, pentru că știu că sigur am ceva de învățat. Am prins din urmă niște mesaje de la tine, le-am citit, m-am bucurat de ele. Chiar îmi schimbă starea într-una mai bună, mereu. Și pentru asta vreau să-ți mulțumesc și să-ți transmit aprecieri și felicitări pentru ce faci.
 • Te felicit pentru toate email-urile si energiile bune pe care mi le trimiti. Ai o inima mare. Multumesc pentru tot ce impartasesti cu mine. Peace, love. and trust.

 • Nu stiu cum reusesti, ce asi ai in maneca, dar mail-urile tale vin exact cand am nevoie, ca un pansament pentru rana. Vreau doar sa iti multumesc pentru asta!
 • Mi-am facut curaj sa iti scriu!! Iti multumesc pentru aceste e-mailuri care nu stiu cum naiba fac dar vin fix la timp. N-am deslusit cum se intampla asta, dar am vrut sa iti multumesc sincer.
 • Stii de ce mai sunt in lista si te urmaresc? Nu pentru ca as dori sa-mi fac blog de calatorii, sau cel putin nu acum, ci pentru ca ce citesc despre tine imi alchimizeaza procesele interioare. Si asta nu e putin pentru mine. 

 • Iti multumesc ca existi in viata mea si ca mi-ai oferit un imbold intotdeauna in a fi mai curajoasa si a intelege ca orice este posibil. Chiar aveam nevoie de un mesaj ca al tau... ma bucur ca Universul comunica intotdeauna cu mine, prin intermediul tau de data asta.
 • Iti multumesc mult, Ioana. Nu iti citesc mereu newsletterele, hell, e al doilea pe care ti-l citesc ever. Dar si pe primul, si pe asta le-am citit in momente cheie, cand am avut nevoie de ele. Pur si simplu am simtit chemarea sa le deschid si sa nu ma las descurajat de dimensiunea mesajului. Sunt vremuri exponentiale, de vreo saptamana am aproape in fiecare zi revelatii, lacrimi in ochi, momente de extaz. Multumesc si we are all one.

 • Pot sa zic ca emailul tau m-a atins la suflet. A venit exact cand am nevoie de el, and I wanna thank you for that. Recunosc ca ma surprinzi de multe ori cat  de mult poti sa iti exprimi vulnerabilitatile fata de alti oameni si cat de multe poti sa transmiti. Se vede ca esti super, super talentata la partea asta de writing.
 • Voiam doar sa iti spun ca mail-ul tau m-a uns pe suflet. Momentan nu-mi permit financiar sa accesez un curs sau un terapeut, insa incerc pe cat posibil sa imi recapat increderea si curajul prin forte proprii. Si sa stiu ca altii au trecut prin asta si au reusit imi mai da un pic de speranta. Asa ca multumesc pentru ce transmiti si, mai ales, pentru cum o faci, sincer si cu umor. Keep on that good work!
 • Esti superba, iti multumesc ca imparti cu noi gandurile tale! Apreciez atat de tare mail-urile astea,  ca vreau sa le printez, sa le recitesc, sa imi ramana imprimate in minte. Iti multumesc.