Learn how to create the life of your dreams.

Lumea asta online poate fi copleșitoare. De multe ori am tendința să mă retrag în natură și liniște, ca să nu mai aud vuietul discuțiilor fără sfârșit. Informații sunt peste tot. Le cauți, le digeri, treci mai departe. Sunt de acord cu faptul că internetul ne-a deschis niște uși și niște posibilități incredibile și că trăim într-o lume magică, unde poți avea acces instant la tot ce ai visat. Însă social media te face, de multe ori, să pierzi timpul. Cum? Foarte simplu: chiar dacă ești "pornit" pe relaxare, postările care ne apar în feed ne forțează uneori to give a fuck that we don't wanna give.

Și pentru că libertatea contează enorm pentru mine - timpul ăla în care creez, mă relaxez cu adevărat, scriu, citesc, mă joc, inventez, mă bucur de viață - am simțit nevoia de simplificare.

Mai puțin blog și social media. Mai puține discuții interminabile. Mai puține articole 'ca să fie'. Mai puține poze aruncate pe instagram și facebook pentru like-uri.

De asta am creat LOVEbox. Un spațiu intim pentru discuții între prieteni. Trimit un singur email pe săptămână în care povestesc despre succes și despre eșec. Despre lupte, despre lecții de viață, despre călătorii, despre "A-HA moments", despre energii și mentalități, despre anxietăți și doruri.

Este locul unde sunt vulnerabilă și discut deschis despre orice. Și da, este o discuție, nu un monolog. Aștept cu drag toate comentariile și întrebările tale.

Poți citi când ai chef și timp. Poți să te dezabonezi în orice secundă, dacă nu rezonează cu tine. Poți să citești toate email-urile din urmă. Și da, vei învăța o mulțime de lucruri noi, in a super-easy way.

Ne auzim în fiecare miercuri, cu povești de suflet și idei inspirate. Mulțumesc.

 

Learn how to create the life of your dreams.

* indicates required


ioana

Iată părerile celor înscriși în LOVEbox:

Stiu că sigur am ceva de învățat de la tine. Am prins din urmă niște mesaje, le-am citit, m-am bucurat de ele. Chiar îmi schimbă starea într-una mai bună, mereu. Și pentru asta vreau să-ți mulțumesc și să-ți transmit aprecieri și felicitări pentru ce faci.

Florian

Esti superba, iti multumesc ca imparti cu noi gandurile tale! Apreciez atat de tare mail-urile astea,  ca vreau sa le printez, sa le recitesc, sa imi ramana imprimate in minte. Iti multumesc.

Cristina

Mi-am facut curaj sa-l iert pe tata. A durut ca naiba. Si nu stiu ce s-a intamplat, de fapt, dar dupa ce l-am iertat, nu m-am mai simtit "fetita lui", nu am mai depins de el, de iertare. Nu stiu cum. Ieri mi-a scris sefa mea si m-a invitat sa fac parte dintr-un proiect de 20 de milioane de euro. Este prima data cand mi se da o sansa sa fac ce vreau. MULTUMESC.

Irina

Iti multumesc ca existi in viata mea si ca mi-ai oferit un imbold intotdeauna in a fi mai curajoasa si a intelege ca orice este posibil. Chiar aveam nevoie de un mesaj ca al tau... ma bucur ca Universul comunica intotdeauna cu mine, prin intermediul tau de data asta.

Andreea

Pot sa zic ca emailul tau m-a atins la suflet. A venit exact cand am nevoie de el, and I wanna thank you for that. Recunosc ca ma surprinzi de multe ori cat  de mult poti sa iti exprimi vulnerabilitatile fata de alti oameni si cat de multe poti sa transmiti.

Mihaela

Pentru prima data, am incercat sa ma iert ca nu prea fac nimic cu viata mea. Nu stiam cum, am incercat. Am scris pe o foaie ma iert, ma iert, ma iert. Sa nu razi de mine, atat mi-a trecut prin cap 🙂 Ieri am fost platita pentru prima data cu 400 euro pt un articol pe blog. Multumesc.

Bogdan

The Universe won't show you what's capable of. It will show you what you are capable of believing.

37022232_10160508688605257_1007123294941347840_n

Ioana Budeanu
Teacher at Digital Nomads School, writer & explorer

Our work was featured in:

11
2
4
medium1
adevarul
bored-panda-logo-hover-1