După cum bine știi, sunt foarte pasionată de hoteluri. Aș străbate o lume întreagă pentru un anumit hotel, cu lumini și decoruri care te emoționează și te surprind. Credeam că știu Sibiul și posibilitățile sale în materie de cazare, însă o singură fotografie mi-a dat peste cap orice presupunere. Și iată-ne încă o dată pe drum, cu speranța de a găsi ceea ce căutam: pasiune și suflet, într-un oraș înveșmântat de Sărbătoare. 

The Council este un hotel boutique de 4 stele, aflat în Piața Mică și deschis de doi ani. Deși are doar 10 camere, frumusețea atemporală a designului și surpriza pe care o ai când ajungi aici, sunt suficiente pentru a-ți oferi o adevărată aventură. Nimic din ce știai despre hoteluri nu se potrivește cu propunerea The Council – nici recepția aflată la etaj, nici livingul romantic și colorat, cu vedere la Podul Minciunilor, nici camerele uluitoare, cu scări interioare, uriașe, elegante, cu vedere la Turnul Sfatului, cu aer de poveste și cu paturi în care niciun rege nu ar refuza să își facă siesta. 
Îmi aduc aminte de o clipă din prima seară petrecută la The Council, în camera Royal. Eram singură (Vlad cutreiera Sibiul superb luminat), era cald, ascultam ceasul din turn vestind ora aceea magică, de seară de iarnă perfectă, priveam acoperișurile clădirilor din jur și fumul ieșind pe hornuri, podul strălucind feeric și oamenii fericiți alergând spre Târgul de Crăciun. Totul era înveșmântat în noapte, în stele, în aer proaspăt, în lumini și în povești. Mi-am dorit enorm să păstrez acea clipă veșnic. Să o iau cu mine, ca atunci când sufletul îmi alunecă pe căi mai puțin luminate, să mă scald în senzația de pace, bucurie și libertate pe care The Council mi-a dăruit-o. 
Și pentru că întotdeauna imaginile vorbesc de la sine, te las în compania acestui hotel absolut minunat, care își spune singur povestea. 

Sibiul nu m-a impresionat niciodată atât de mult ca anul acesta. Este, fără îndoială, un oraș magic. 

Iar dacă și ție îți plac locurile deosebite, care transmit emoții, te invit la The Council, să faci parte din poveste. Târgul de Crăciun din Sibiu este deschis până în ianuarie, deci ai timp să te bucuri de câteva nopți romantice și pline de sens. Și să-mi spui dacă am avut drepatate…

No Comments

  1. Parca ar fi in 1001 nopti 🙂

  2. Daaaa, exact asa m-am simtit! Si e aici, aproape:)