Oops!… I did it again! :)) Ieri, un avion de Dubai a zburat fara mine la bord, desi aveam totul pregatit (bilete, teste, locurile mele preferate). M-am decis cu 10 minute inainte de a pleca spre aeroport si iata ce am invatat din toate astea.

Unii dintre voi stiu ca nu sunt la prima “razgandire” legata de zboruri. Am avut o perioada in viata mea in care eram anxioasa si simteam o frica intensa cand venea vorba de urcat intr-o pasare din asta metalica :)) Am renuntat la vreo 5-6-7 zboruri in viata mea, uneori chiar fix inainte de a se deschide check-in-ul si chiar inainte de imbarcare. Anul trecut, in ianuarie, am fost chiar si in lounge si apoi am lasat avionul sa plece fara mine 🙂

Insa ieri a fost complet diferit.

M-am trezit calma, foarte calma, suspect de calma. Intotdeauna dimineata imi setez intentiile pentru ziua in curs, scriu exact cum ma simt si cum se desfasoara ziua, aleg ce imi place, cum imi place.

Nu aveam niciun gram de frica, dar nici vreun entuziasm. M-am hotarat, la un moment dat sa plec, am printat acte si am facut bagaj. Insa ceva era off. Si, in fata oglinzii din baie, am “auzit” un mesaj: ‘ceea ce astepti tu sa se intample nu se va intampla niciodata’.

Stiu asta de foarte mult timp, este o lectie invatata si ras-invatata. Atunci cand ai asteptari fixe, cand fortezi lucrurile sa iasa “cum crezi tu”, cand nu lasi niciun loc necunoscutului, surprizelor, energiilor sa curga, practic iti blochezi dorintele.

Ieri m-am simtit safe, calma, dar… off & disconnected. Si eu imi ascult intotdeauna intuitita. Am desfacut bagajele si am pus de o ciorba :))

Practic, am fost muuuult mai curioasa de ce ma simt cum ma simt, decat sa fortez niste visuri sa se intample.

Daca in trecut aceste “razgandiri” au venit cu lacrimi, vina, rusine uneori, frica, dezamagire, critici personale, simtit “not good enough”, “not worthy”, scracity – de data asta, mi-am sarbatorit alegerea si mi-am dat seama ca sunt un om foarte curajos. Am spus NU unui vis in favoarea mea, in favoarea omului care sunt ACUM.

Ok, cu saptamani in urma cand am luat biletele, visam la Expo, la magia Dubai-ului, la caldura si oameni faini si hoteluri de lux si chestii. Apoi, visul meu a evoluat, imi doream sa plec mai departe, spre o insula exotica. Iar apoi au aparut indoielile. De ce vreau asta, de ce tin mortis la drumul asta? Si am fortat. Am pus indoielile pe silence si am dat inainte cu dorintele pe care credeam ca le am.

Doar ca – daca mi-as fi facut timp sa ma ascult, sa las soaptele alea sa se auda mai bine, as fi inteles ca ma schimb rapid si ca dorintele mele evolueaza odata cu mine.

Totul este in schimbare. Si NU, nu mai avem nicio obligatie si nicio responsabilitate sa fim cine am fost pana acum.

Oamenii ridica in slavi perseverenta, tenacitatea, determinarea, puterea, angajamentul, insistenta – sa iti urmezi visurile cu orice pret. sa nu renunti. sa nu abdici de la tronul ala pe care ti l-ai ridicat cu atata blood, sweat & tears. cu atata munca si efort si speranta.

Well. Dar daca ne-am opri putin din goana asta si am intelege ca, uneori, efortul asta nu merita? Ca perseverenta este mai putin importanta decat timpul nostru, decat emotiile noastre? Ca visurile se schimba si noi ne schimbam si ca orice agatare de trecut nu face decat sa te tina in trecut, intr-o fericire care apartinea celui care ai fost si nu celui care esti azi?

Asta nu inseamna ca ar trebui sa renunti la visurile tale all the time. Ci sa te asculti mai mult, sa te intrebi zilnic – cine vrei sa fii, ce iti place azi, ce iti doresti acum, ce merita timpul si efortul tau?

Daca iti urmezi entuziasmul in fiecare moment vei avea rezultate muuult mai bune decat daca te tii cu dintii de visuri “pe care le-ai avut candva”.

Daca incerci sa mentii lucrurile la un anumit nivel si visurile pe un anumit calapod, energia pe care o consumi te lasa golit de sens, de tine, de adevar, de iubire.

In loc sa-ti consumi toata energia si apoi sa te mandresti ca “uite, sunt bun, merit, muncesc, sunt grozav”, cum ar fi sa o conservi, sa ii dai voie sa curga prin tine, fara piedici, fara asteptari, fara trecut, fara visuri deja rasuflate?

Evident, asta necesita un grad ridicat de sinceritate cu tine insuti. Trebuie sa fii chiar suparator de sincer, sa taci putin, sa te opresti din goana si sa recunosti ca nu mai ai nicio obligatie sa alergi spre ceva care nu mai este al tau, care nu-ti mai place azi asa de mult ca ieri.

De asta, foarte multi oameni se simt acum secati de energie, fara idei si inspiratie, fara motivatie, fara sens – ca de entuziasm nici nu mai vorbim.

  • pentru ca lupta in nestire sa mentina un trecut care nici macar nu le mai spune ceva.
  • pentru ca forteaza lucrurile sa se intample.
  • pentru ca isi tot repeta in cap o poveste care nu mai este a lor.
  • pentru ca vor sa controleze niste rezultate care nu i-ar face neaparat fericiti, ci ‘mandri’ de ei. vor sa aiba dreptate, nu sa se bucure de viata.
  • pentru ca urmeaza niste cai batatorite de altii si nici macar nu indraznesc sa isi puna intrebari personale, intime, despre ei, despre viata, despre dorintele lor reale.
  • pentru ca insista sa fie cine au fost, fara sa-si dea voie sa evolueze, sa se schimbe, sa fie cine isi doresc sa fie.
  • pentru ca privesc viitorul prin prisma trecutului si nu dau nicio atentie prezentului propriu, personal, in care ai voie sa fii cum vrei TU!!

Bineinteles, visurile tale conteaza si merita sa lupti pentru ele, atat timp cat aceasta lupta insemana bucurie, curiozitate, entuziasm, placere, iubire. Atat timp cat rezultatul pe care il urmaresti este mai presus de efort si frica si indoiala.

Iar cand energia investita in ceva te lasa fara suflu, fara inspiratie, fara idei, fara motivatie, fara entuziasm – it’s time to move on!

Nu spune nimeni ca este obligatoriu sa traiesti ca mine – cu entuziasmul unui copil de 6 ani :))) Insa confortul si relaxarea si curiozitatea si joaca sunt dreptul tau, sunt esenta unei vieti traite cu sens.

Daca ieri ai avut un vis, iar azi visul ala se simte ca efort si chin si lupta, este momentul sa il lasi sa plece. Energia pe care o descatusezi in acel moment de “renuntare” va crea un mediu senzational ca alte si alte si alte visuri sa intre in viata ta. Chiar mai grozave decat ti-ai imaginat vreodata.

Daca azi ai un vis si visul asta se simte ca placere si curiozitate, totul bine – go and do it and claim it.

Insa nu te mai agata de vechile variante ale tale, nu ai nicio responsabilitate sa faci asta. Nu esti nici tu fericit, nici cei din jur. Dintr-o carafa plina cu trecut, idei vechi, lupta, plictiseala, nu poti sa reversi bucurie.

Inspiratia, claritatea, motivatia vin din actiunile pe care le faci astazi pentru CINE ESTI TU ASTAZI. Pentru tine, NU pentru altii, nu pentru amintiri, nu pentru visurile de ieri, nu de dragul de a face ceva sau de a avea dreptate.

Singura ta responsabilitate este sa descoperi ce te face fericit acum and do that.

Maine incepem The Alchemy – noul meu program menit sa te reconecteze cu tine insati. Cum te ajuta acest program:

  1. te invata sa renunti la energia stagnanta si la toate chestiile din trecut care nu-ti mai apartin si care te “apasa” inutil.
  2. te invata sa ai din nou curaj si sa alegi pentru tine. si, mai ales, ce si cum sa alegi, pas cu pas.
  3. iti va reda pofta de viata, creativitatea, inspiratia si motivatia.
  4. te invata cum sa te mentii intr-o energie creativa, sa muncesti cu pasiune, sa cresti in business, sa ai relatii superbe, sa primesti bani, sa ai mereu idei noi si magice.
  5. te invata sa fii perseverent in ceea ce conteaza cu adevarat: bucuria ta, starea ta de bine, curiozitatea si entuziasmul tau.
  6. te invata sa fii, in sfarsit, sincer cu tine si cu ce-ti doresti. si apoi sa actionezi. (pentru ca degeaba inveti daca nu practici).

The Alchemy este 100% online, pe email, in scris. Incepem maine dimineata, astazi este ultima zi de inscrieri.

Perioada – 11-25 noiembrie, zilnic. Nu conteaza daca nu poti in timp real – programul iti ramane pentru oricand ai tu timp. Sunt 15 zile de reconectare cu tine insati, in care vei primi pe email niste super exercitii – care sa-ti aduca motivatie, energie si bucurie. 

Il tin o singura data live si este 745 lei/ 150 euro.

Este doar pentru cei care vor din tot sufletul sa renunte la “variantele” lor din trecut si sa se bucure de viata si de ei insisi, asa cum sunt acum. Si da, sa viseze si sa mearga pe urmele visurilor lor noi, proaspete, fresh, inspirate.

Te mai poti inscrie astazi facand plata in contul firmei – 745 lei:

SC DARA CARACAS SRL
CUI 43066432
J40/11844/2020

IBAN: RO76BTRLRONCRT0567137501

Sau prin Revolut la +40721661535, [email protected].

Multumesc din suflet si de abia astept sa facem magie.

Huge love & hugs,

Comments are closed.