Exista o multime de oameni talentati, de guru, coach, doctori si profesionsti de la care ai ce invata. E plina lumea, numa’ sa vrei 🙂 Aproximativ 60% din timpul meu liber il folosesc pt training, pentru ca sunt un om foarte curios si foarte dornic sa asculte povestile celor din jur.

Evident, imi folosesc intuitia. Daca citesc si nu rezonez, asta este. Merg mai departe.

Cam asa a fost cu Joe Dispenza. Niciodata n-am citit/ ascultat ceva de la el. Nu am fost atrasa de subiect. Pana mai zilele trecute, cand cineva de pe Facebook a scris despre un A-HA moment legat de o metafora folosita de Dispenza si mi-a trezit interesul. Si am dat play.

Concluziile m-au surprins si pe mine:

  1. Am ras. Mult.

Din primele 20 de minute am inteles ca Dispenza vorbeste exact despre aceleasi lucruri pe care le povestesc si eu in Newsletter-ele mele. Aceeasi metoda, aceeasi idee practic.

Ma asteptam la mai mult? Nu. Am fost surprinsa? Da.

“Most people wait for something outside of them to change how they feel inside. You can’t wait for that healing to feel wholeness. You have to feel wholeness for that healing to occur. Where we put our awareness, and for how long, maps our destiny.”

Joe Dispenza
  1. M-a apucat invidia.

Am simtit o “muscatura” de genul – “WTF! Vorbim despre aceeasi chestie si el e cautat, eu nu-s” :))) Feelingul a tinut 8-9 secunde.

  1. Am inteles ca aduc valoare.

Pentru a mia oara, am inteles ca fac bine ce fac. Un fel de validare. Care n-ar fi fost necesara daca mi-as acorda mai multa incredere.

  1. Este un marketing guru.

Si nu spun asta cu vreo ironie. Omul isi cunoaste ff bine business-ul, stie ce vrea, cat vrea si ce poate. Insa asta este o alegere personala. Ce vreau, cat vreau, ce pot sa primesc -> sunt deciziile mele. Universul iti da atat cat ceri si esti capabil sa primesti.

“Life is about the management of energy, where you place your attention, is where you place your energy. If your personal reality is creating your personality, you are a victim. But if your personality is creating your personal reality, then you are a creator. The combination of your thoughts and feelings is your state of being. Change your state of being… and change your reality.”

Joe Dispenza
  1. Oamenii reactioneaza la orice si oricine le aduce un relief/ o rezolvare la problema pe care o au.

Cand esti pregatit sa auzi, profesorul (cursul, programul, ideea, inspiratia) apare. Pe calea cea mai usoara pt tine ca sa o auzi. sa o intelegi.

Nimic nu este nou sub soare. Practic exista cateva idei generale dupa care functioneaza lucrurile, fiecare om le filtreaza prin existenta proprie si le da mai departe in maniera personala.

Idei de urmat:

  • Asa cum spun si la Scoala de Digital Nomads – cand simti ca n-ai nimic de spus, uita-te si in gradina esecurilor, durerilor, pierderilor tale, ranilor tale, pt ca pe acolo intra lumina. Dispenza a avut un accident, s-a vindecat si s-a specializat sa dea asta mai departe (evident, personalizand niste idei care existau deja, daaah).
  • Fii foarte foarte clar in ce vrei, cat vrei, cum vrei, cat esti dispus sa primesti.
  • Focuseaza-te pe client, pe rezultatul LUI, pe om. Rezultatele conteaza, metoda conteaza, dar cine esti TU, ce iti place tie sa faci si omul caruia ii aduci valoare conteaza cel mai mult.
  • Este loc pt toata lumea sub soare. Insa trebuie sa fii dispus sa-ti iei acest loc. Sa ti-l asumi. Sa-ti dai voie sa ocupi acel loc.
  • Nu este necesar sa inventezi nimic. Ci sa te reinventezi pe tine, sa devii omul care iti doresti sa fii.

Daca astepti sa inveti TOT ca sa te simti suficient de bun sa dai mai departe propriile daruri, vei astepta pentru totdeauna.


SPUNE DA VISURILOR TALE

Înscrie-te mai jos și vei primi un curs gratuit, direct pe email. Vei învață cum să-ți împlinești toate dorințele urmând o strategie simplă și clară.

Comments are closed.