Te imbratisez din Bali, cu cea mai intensa energie pe care am simtit-o vreodata 🙂

Este iarna aici, mai ploua, mai iese soarele, este perfectiunea. Insa sunt zile cand ma intreb “ce rost are totul?” – si in astfel de momente, insula asta magica vine cu raspunsuri, cu ajutor, cu sustinere.

N-am fost in prea multe locuri din lume, dar Bali e cevaaaa. Dincolo de imaginatie, energia de aici nu te lasa pana nu obtii ce-ti doresti, pana nu renunti la frica si nu iti spui DA tie insati.

Dupa cum bine vezi, lumea se schimba intr-un ritm coplesitor, ba iesim din una ca sa dam in alta si tot asa. Este absolut normal ca viteza asta sa scoata din noi toate fricile si panicile posibile.

Iar in momente din astea (care par sa se amplifice la infinit si sa nu lase loc de o respiratie, o relaxare, ceva) – este fff important sa stim ce vrem, sa stim unde stam si cum stam, ce ne dorim cu adevarat si ce putem face ACUM.

Anii in care am asteptat, ne-am vindecat, am mai dat-o de gard, am mai mustit putin in victimizare, si in trecut, si in frica – s-au incheiat.

Practic, nu mai exista “loc” in energia actuala pentru indoiala. Teoretic, ne miscam mai greu, pt ca in mintile noastre inca mai staruie intrebarea aia… “ce sa fac, cum sa fac, ce-o fi bine, cum o fi bine?”

Si ca sa ajungi de la teorie la practica, trebuie sa te misti, sa actionezi. cu ce ai acum, cum poti acum, cu ce stii acum.

Si nu, nu este greu, daca decizi ca vrei sa-ti fie bine si ca vrei mai mult de la viata. Si daca esti hotarat sa faci un pas in directia asta! CLAR. CONCRET. AZI.

De asta iti scriu acum, ca sa facem lumina si sa iti arat ce poti face si avea.

Sunt de peste 10 ani antreprenor si nu au fost mereu ani usori. Insa momentul in care am simtit eu ca am “reusit”, ca am – in sfarsit – succes – a fost cand am creat primul meu Newsletter, in octombrie 2018.

Mai mult, am lucrat cu zeci de coach (life & business) de pe 4 continente. Am urmat cursuri, programe, scoli, am investit in mine. In business-ul meu, am lucrat cu mii de studenti in ultimii ani si am vazut clar de unde vin – succesul, implinirea, abundenta, libertatea, creativitatea.

Raspunsul este simplu: TOTUL vine de la comunitatea ta. De la acei oameni care stau de buna voie si nesiliti de nimeni langa tine, care te asculta, te urmeaza, se distreaza cu tine, care rezoneaza cu tine si cu talentele/ pasiunile tale.

Comunitatea asta este, deseori, prost inteleasa. Comunitatea ta nu vine pe blog/ vlog/ facebook, din cand in cand, sa mai citeasca sau sa dea un share & like. Comunitatea nu inseamna CLIENTI. Comunitatea nu este despre primit ceva, ci despre daruit. Comunitatea inseamna oameni care vibreaza la fel cu tine.

Cred cu absoluta convingere ca viitorul este despre COMUNITATE. Despre acel loc in care esti tu insuti, te expui fara frici, esti vulnerabil si in care se aduna oameni care – invata, se distreaza, se ajuta, se sustin, daruiesc si primesc – exact ce iti doresti tu.

Dupa cum vezi, NU putem evolua disconnected. Da, putem supravietui singuri si salbatici in lume. Insa magia se intampla acolo unde exista iubire si conexiune profunda si adevar si REAL LIFE.

Ca antreprenor, am trecut prin toate starile posibile. De la panica la indoiala, de la neincredere la succes, de la frica la lehamite. De ce n-as spune asta?! Un business nu e ca o plimbare in parc duminica dimineata.

Insa ACASA, impacata, in iubire, conectata – m-am simtit abia cand am creat acest email pe care il primesti miercurea.

Si acum sa explic!

De ce sa iti faci un Newsletter ACUM.

  1. Pentru ca e GRATIS!!

Da, este important si acest aspect. Sunt platforme pe internet care ofera un serviciu simplu si free de email.

NU ai de construit site-uri, content, bloguri, vloguri, chestii tehnice si butoane si altele.

  1. Pentru ca inseamna LIBERTATE.

Pe email – iti spun din proprie experienta – te exprimi mai usor, iti dai voie sa fii vulnerabil, sa iti spui povestile, sa interactionezi cu oamenii. Sa discutii subiecte care te intereseaza PE TINE.

Pe email vin doar acei oameni direct interesati = comunitatea TA.

Esti mai liber sa spui ce vrei, sa iti daruiesti talentele, sa te “feresti” de criticile si lamentarile pe care le vezi pe facebook si alte platforme.

  1. Pentru ca inseamna ABUNDENTA.

Din 2018 cand am creat acest Newsletter, veniturile companiei mele au crescut cu 300%. Cum? In proportie de 80% vin de la oamenii din comunitatea mea.

Cand construiesti acest Newsletter in jurul intereselor si pasiunilor tale si oamenii vin de placere, si sa invete, si sa te sustina, simti ca ai un rost, ca apartii, ca ai cu cine comunica si face proiecte si pune lumea la cale.

  1. Pentru ca inseamna IUBIRE.

Este greu sa gasesc cuvinte care sa exprime lacrimile mele cand primesc emails de genul:

“Iti multumesc ca existi in viata mea si ca mi-ai oferit un imbold intotdeauna in a fi mai curajoasa si a intelege ca orice este posibil. Chiar aveam nevoie de un mesaj ca al tau… ma bucur ca Universul comunica intotdeauna cu mine, prin intermediul tau de data asta.” Andreea

Esti superba, iti multumesc ca imparti cu noi gandurile tale! Apreciez atat de tare mail-urile astea, ca vreau sa le printez, sa le recitesc, sa imi ramana imprimate in minte. Iti multumesc.” Cristina

Pot sa zic ca emailul tau m-a atins la suflet. A venit exact cand am nevoie de el, and I wanna thank you for that. Recunosc ca ma surprinzi de multe ori cat de mult poti sa iti exprimi vulnerabilitatile fata de alti oameni si cat de multe poti sa transmiti.” Mihaela

Mi-am facut curaj sa-l iert pe tata. A durut ca naiba. Si nu stiu ce s-a intamplat, de fapt, dar dupa ce l-am iertat, nu m-am mai simtit “fetita lui”, nu am mai depins de el, de iertare. Nu stiu cum. Ieri mi-a scris sefa mea si m-a invitat sa fac parte dintr-un proiect de 20 de milioane de euro. Este prima data cand mi se da o sansa sa fac ce vreau. MULTUMESC.” Irina

Pentru prima data, am incercat sa ma iert ca nu prea fac nimic cu viata mea. Nu stiam cum, am incercat. Am scris pe o foaie ma iert, ma iert, ma iert. Sa nu razi de mine, atat mi-a trecut prin cap. Ieri am fost platit pentru prima data cu 400 euro pt un articol pe blog. Multumesc.” Bogdan

IUBIRE. implinire. satisfactie. magie. simti ca totul conteaza!! si ca, da, poti schimba lumea fiind tu insuti si iubind si daruind.

  1. Pentru ca inseamna USURINTA.

De cate ori te-a batut gandul sa-ti faci un business si habar n-aveai de unde sa incepi? Sau ai inceput si te-ai blocat la culori, site, teme, tehnica, marketing si din astea. Sau n-ai avut deloc chef sa scrii/ sa filmezi/ sa produci content.

Well, eu nici nu le pot numara :))

Insa am zilele astea de miercuri. Si STIU ca scriu. Ca ajut. Ca inspir. Ca daruiesc. Ca primesc inmiit inapoi, ca in email-urile de mai sus. Ca orice ar fi, sunt ACASA. Imi este usor sa fiu pe email, cu tine. Si tot ce am de facut este sa ma asez la laptop si sa scriu tot ce simt, asa cum simt, fara sa ma controlez in vreun fel sau sa ma abtin de la ceva. Sunt eu insami asa cum sunt. Si scriu pentru oamenii mei. Este win-win. ease & love.

Si nici macar nu scriu in fiecare miercuri, uneori life happens. si asta este. insa revin intotdeauna. pentru ca aici este bucuria mea de a fi.

  1. Pentru ca posibilitatea de ESEC este aproape inexistenta.

Ok, toti o mai dam in bara. Toti mai scoatem dume si alte din astea. Toti mai ratam niste vanzari, niste gramatici, niste proiecte. Asa, si?!

Oamenii din comunitatea ta, din Newsletter-ul tau, se pot dezabona in orice secunda, cu un click. Insa cand aleg sa stea, stau pt tine.

Nu exista succes mai mare decat sa ai in jurul tau oameni care stau pt tine. Si care stiu sa ierte, sa treaca peste, sa te sustina no matter what.

  1. Pentru ca te pregateste de schimbare si de viitor.

Iti poti imagina ce ar fi daca retelele sociale ar lua sfarsit? Cum ar fi ca maine sa dispara facebook, insta, tiktok si altele. Da, poate s-ar inventa altceva. Dar esti mereu dispus sa o iei de la capat? Si sa creezi pe platformele altora?

Email-urile sunt aici sa stea. Si cand ai ani si ani de comunitate, de daruit, de impartasit, de iubire – orice se schimba in lume trece pe langa tine.

Un Newsletter facut “ca la carte” iti asigura viitorul, libertatea, abundenta, si iti da acel feeling de belonging, de siguranta, de purpose, de implinire.

  1. Pentru ca inseamna JOACA.

Intr-un email catre prietenii tai poti sa te joci si sa fii cat de creativ visezi tu sa fii. Poti sa injuri (mai bag si un cate un fuck din cand in cand:)). Poti sa spui glume proaste. Poti sa dai gres. Poti sa te lauzi. Poti sa daruiesti nelimitat. Poti sa primesti. Poti sa fii TU INSUTI dincolo de orice norme, algoritmi, platforme, directii.

Creezi in termenii tai. Esti exact cine vrei tu sa fii.

  1. Pentru ca, in momentul in care orice altceva da gres, singurii care conteaza sunt oamenii din jurul tau.

Si da, inveti arta de a cere si arta de a primi. Te responsabilizeaza. And it makes you humble & proud.

  1. Pentru ca te tine in viata si cu mintile la tine :))

Nu toate business-urile fac asta 😀 Insa o comunitate are acest “efect”. Iti doresti sa fii acolo pt oameni, sa daruiesti, sa scrii, sa le transmiti energia ta. Si, facand asta constant, mintea nu se mai ocupa de ingrijorari, ci de aprecieri.

Poate ai sa-mi spui ca e dificil de creat o comunitate, ca tot trebuie sa te promovezi, ca tot dureaza, ca mai bine incepi un business clar si tot asa.

Faci cum crezi, ai intotdeauna libertatea asta de decizie si alegere.

Insa iti spun din experienta:

  • oamenii vin cand le spui cine esti, ce faci si ce iti place. cand daruiesti.
  • acum te mai poti folosi de retele sociale sa te promovezi, apoi marketingul vine de la sine. Oamenii dau share!! pt ca sunt oamenii tai.
  • poti incepe acum imediat, si cand ai deja o comunitate – cam cat de usor crezi ca este sa-ti construiesti un business in jurul comunitatii tale?! Usor, da!
  • dureaza daca alegi tu sa dureze. daca vrei numere si nu oameni. In anii in care traim, goana dupa faima si cifre a cam apus. Dupa cum spuneam la inceput, o comunitate nu inseamna CLIENTI. ci oameni!! sa daruiesti. sa ai curaj sa fii tu insuti.
  • poti sa-ti constuiesti newsletter-ul asta DESPRE CE-TI PLACE TIE. despre politica, unicorni, calatorii, street food, nunti, copii, dansuri, yoga, fotografie sau spiridusi cu barba. Sunt milioane de oameni ca tine care de abia asteapta sa discutati pe subiectul ales. Placerea ta NU este unica, ai sa fii uimit. Si da, poti monetiza asta super simplu. Sunt infinite metode.

So. Daca vrei sa incepi de undeva, incepe de aici. Daca vrei sa cresti, daruieste. Daca vrei mai mult de la viata, investeste in tine.

Intotdeauna lumea va fi a celor curajosi si a celor care nu se mai ascund.


Spune DA visurilor tale!

Înscrie-te mai jos și vei primi un curs gratuit, direct pe email. Vei învață cum să-ți împlinești toate dorințele urmând o strategie simplă și clară.

Comments are closed.