Nu mai e un secret ca am locuit in Bali, iar Ubud este mereu acasa pentru mine.

Unul dintre motivele pentru care am revenit in Bali dupa aproape 4 ani (pt cei care nu stiu – am locuit 13 luni pe insula in 2017/2018) a fost… revitalizare. Nu stiu cum sa-l numesc altfel. Dupa anii de pandemie, zacut in casa, obiceiuri nu tocmai grozave, anxietati si cautari, am simtit nevoia sa schimb ceva. In dieta, in obiceiuri, in activitatea zilnica, in creativitate, energie, pofta de viata. 

Stiam ca Bali are o energie magica si ca aici gasesc deschidere si raspunsuri. I did that before.

Sa explic ce inseamna aceasta “energie magica”. In primul rand, totul este amplificat. Emotiile se simt mai profund, mai intens. Daca te simti bine, aici te vei simti senzational de bine. Daca starea ta generala e mai proasta, Bali se ocupa si de asta, te intoarce pe toate partile pana rezolvi credintele si gandurile care nu-ti dau pace. Evident, energia vine de la natura divina, de la temple si shamani, de la credinta oamenilor, din acest melanj de paradis – vis – bucurie de loc.

Daca stai o saptamana si alergi din loc in loc, s-ar putea sa nu faci cunostinta cu “Mama Bali”. Daca insa te asezi putin si te lasi purtat de val, vei descopri o avalansa de senzatii.

In cele peste 17 luni petrecute in Bali (mai ales Ubud), am experimentat de toate. Am fost la vindecatori, am gustat tot felul de experiente, am avut parte de magie ‘pe bune’, dar si de revelatii nu tocmai usor de dus. Pentru ca sunt un om incapatanat si e mai greu cu surrender & let go :))

In drumurile si cautarile mele, am cunoscut un shaman-teacher-yogi-therapist – un invatator de 70 de ani, de o blandete infinita, care m-a invatat o multime de chestii despre corp, alimentatie, energie, pace, creativitate. Iar eu am dat mai departe informatiile, pentru cei care isi doresc o stare fizica si psihica mai buna.

Impreuna cu 22 de studenti am urmat un program special, intim, detaliat – care a avut rezultate magice.


Iata ce spun participantii la Bali Magic:

Irina

“Nu stiu exact ce magie ai facut tu in programul asta, dar dintr-o stare de lancezeala totala, de lene si inertie, nu doar ca mi-am revenit complet. Am niste idei fabuloase!! Si una din ele tocmai a prins viata. Am castigat un premiu. Iti multumesc. Parca traiesc o alta viata. Mai vreau, ca-mi place.”

Anca si Mihai

“M-am tinut de program vreo 3 zile si apoi m-am intors in starea initiala, de neputinta cu multi nervi. Intr-o zi, n-am mai rezistat. Am reluat lectiile. Dupa 5 zile am dormit mai bine, am slabit, si parca toate dorintele mele au inceput sa curga in viata mea cu usurinta. Chiar azi am primit cadou o calatorie in Bali, deci veniiiim la tine.”

Corina

“De cand am urmat Bali Magic, chiar numai de magie am parte. Unele chestii mi le-a spus si psihologul meu, dar parca nu le-am inteles asa bine ca de la tine. Ceva a facut click. Si mi s-a implinit un vis minunat. Sunt insarcinata. Mi-am dorit asta 4 ani. Parca exercitiile alea au deblocat ceva in mine. Imi place stilul tau, mereu am ceva de invatat de la tine. Multumesc!”


Ce este shamanic healing & Bali Magic

Este o combinatie de elemente (spirituale, traditionale, nutritionale, etc), pe care acesti oameni inzestrati le folosesc ca pe un TOT, in diverse scopuri – fie pentru vindecare/ curatare profunda, fie pentru implinit dorinte, fie pentru un obiectiv detaliat (relatii, succes, bani, inspiratie, etc). 

Sedintele decurs firesc, primesti o lista cu alimente, primesti exercitii, meditatii, ceremonii pe care le faci in intimitatea casei tale. 

Bali Magic este pentru tine daca:

* ai simptome somatice (durere, disconfort, ceva inexplicabil). 

* iti doresti mai multa energie si libertate. o stare mult mai buna. entuziasm.

* vrei claritate (in orice domeniu). 

* vrei sa afli ce te impiedica sa iti recunosti limitarile si sa le transformi. 

* visezi sa-ti gasesti vocea autentica si sa o exprimi cu usurinta. 

* ai “probleme” in relatii – si, mai ales, daca anumiti oameni “iti apasa toate butoanele”. 

* iti doresti de ceva timp sa-ti descoperi directia/ scopul. 

* vrei sa-ti revitalizezi organismul si sa te hranesti mai bine. 

* vrei sa te desprinzi de trecut cu usurinta, ca sa-ti poti crea viitorul. 

* vrei sa lucrezi pe subiecte specifice – bani, libertate, succes, relatii, sanatate, etc. 

Ce NU face acest program!

* nu face “treaba” pt tine. daca nu urmezi exercitiile, nu ai cum sa ai rezultate. 

* nu iti da raspunsuri mura-n gura. Niciun program din lume n-o sa faca asta, oricat ti s-ar promite. Vorba invatatorului meu – “Go within, I help you. There are no answers in me, only in you”. 

* nu garanteaza miracole (desi, eu le-am mai vazut pe aici:). Miracolele vin cand esti dispus sa le vezi si sa le accepti. 

* cu cat esti mai ocupat si mai pe fuga, cu atat ai mai multa nevoie de timp pentru tine. Pentru ca meriti!! Insa clar, trebuie sa vrei asta foarte tare. 

Mi-am dorit foarte mult sa fac acest program, pentru ca stiu cat de multi sunteti aici care visati la Bali si la informatii dincolo de barierele turistice. 

Mi-am dorit sa va daruiesc toata minunatia asta de insula, toata bucuria mea, toata experienta nediluata (si da, uneori foarte intensa!) a transformarii. 

Iata ce mai spune Ketut, invatatorul meu:

“There is no time. Shifts are felt immediately in the body, other transformations will continue to have their effect in the body-mind-soul over time. We play, you learn, you follow, you transform.” 

Programul are 8 zile si cuprinde toate invataturile lui si experienta mea personala. 

Primesti in fiecare zi email de la mine. Deci este scris. NU este obligatoriu sa-l faci pe loc, te poti organiza cum vrei. Poti sa refaci programul oricand iti doresti. Asta am experimentat eu – repetitia e mama invataturii. 

Cuprinde cateva idei despre alimentatie – ce se recomanda sa consumi zilnic, in perioada asta. NU sunt batute in cuie, nici eu nu le-am luat chiar asa. 

Cuprinde intrebari si exercitii simple – pentru a-ti deschide inima si mintea. Pt a te reconecta cu tine si cu cele mai intime dorinte. Si da, te invata si CUM sa le pui in practica. 

Este emotional, este intens si schimba ceva puternic in tine. Poti sa faci pauze, sa faci totul in ritmul tau. 

Vom fi un grup, dar munca este individuala. Insa oricand imi poti scrie si te ghidez. 

Daca iti doresti un strop de Bali in viata ta, magie presarata cu invataturi foarte serioase, cu alimentatie energizanta, cu iubire si cu multe surprize, te astept cu drag.

Incepem imediat, primesti pe email toate informatiile. Pentru inscriere, te rog trimite-mi un email la [email protected]. Sau imi poti scrie mesaj privat pe Facebook sau Instagram.

Programul costa 550 lei si plata se poate face –

1. in contul firmei:
SC DARA CARACAS SRL
CUI 43066432
J40/11844/2020

IBAN: RO76BTRLRONCRT0567137501

2. pe Revolut la  @ioanam5b5.

Let’s do some magic!

Comments are closed.