Ai observat ca cel mai greu iti vine sa povestesti despre locurile pe care le iubesti cel mai mult? Parca ai vrea sa tii pentru tine magia, iar cuvintele par de prisos. Nu vrei nici sa exagerezi, nici sa spui prea putin.

Asta este relatia mea cu Tomis Garden. I-am descoperit acum 7 ani, cand am facut un proiect pentru Huffington Post despre Romania. A fost dragoste la prima vedere. Confort, rasfat si… chimie.

In toti anii astia, m-am intors in calitate de client de nenumarate ori. Pentru ca intotdeauna aleg cele mai faine locuri si colaborez doar cu oamenii pe care i-as plati din tot sufletul pentru ceea ce fac.

Am fost la Tomis Garden Mamaia cu Vlad la inceput de sezon, in iunie. Apoi singura, in decembrie. Si in full season odata, si prin mai cand era pustiu. Anul asta ne-am intors pentru inca o poveste. Ah, iar la Tomis Garden Bucuresti am petrecut un Revelion superb. Da, platite de mine toate :))

Tomis Garden Mamaia s-a deschis in 2015 si este un ApartHotel aflat intre Marea Neagra (plaja Mamaia) si lacul Siutghiol. Are 31 de apartamente: 22 de apartamente cu 1 dormitor si 9 apartamente cu 2 dormitoare, un salon de mic dejun, o terasa in sezonul cald, o gradina pentru relaxare si loc de joaca in aer liber. Fiecare apartament are 1 sau 2 dormitoare, living si kitchineta cu zona de luat masa, baie cu cada, o a 2-a baie cu dus la apartamentele cu 2 dormitoare, balcon generos sau terasa.

Pe tot parcursul anului, poti inchiria apartamente si pe termen mediu-lung, ca sa te bucuri de mare si de un spatiu elegant, confortabil.

In ultimii ani de calatorii, noi ne-am indreptat atentia de la hoteluri spre apartamente. Ne dorim mai mult spatiu, am nevoie de un loc (si aici ma refer la o MASA reala, nu un fotoliu sau masuta de cafea) unde sa pot lucra in liniste, iar balcoanele/ terasele sunt nenegociabile. N-am fost niciodata genul sa lucrez de prin cafenele, de pe plaja sau din baruri de hotel – ma umfla rasul cand aud la altii ca “muncesc 2 ore/ zi de pe plaja”. Si nici hub-urile nu ma inspira.

Insa ador dormitoarele mari, albe, cu aer conditionat, ensuite, birourile unde ai priza la indemana si internet excelent, un living spatios cu bucatarie unde poti bea o cafea oricand iti doresti si poti sa-ti faci un sandvis, imi plac terasele cu vedere faina si lipsa acelei forfote specifice hotelurilor.

Anul acesta am stat la Tomis Garden intr-un apartament cu doua dormitoare, un living urias si o terasa cat jumatate de cladire, cu vedere mixta – atat la mare, cat si la lac si apus.

Am dormit aproape non-stop. Nu-mi venea sa ies la plaja si parca am avut si mai multa inspiratie sa lucrez. Tare bine mi-a facut camera mea spatioasa si linistita si magica.

Am fost atat de relaxata ca n-am avut nevoie nici de breakfast, insa l-a testat Vlad si este simplu si delicios. Cam tot ce ai nevoie intr-o dimineata de iunie cu 30 de grade.

Plaja este la 4 minute de mers pe jos, iar Mega Image la 2 minute. Ai parcare in fata hotelului, dar si transport in comun din Constanta. Iar preturile sunt foarte foarte bune pentru o locatie centrala in Mamaia. (acum sper sa ramana asa).

In afara de eleganta apartamentelor, ii mai aleg pe cei de la Tomis Garden si pentru caldura oamenilor. Tot personalul este primitor si relaxat. In plus, au clienti foarte faini, pentru ca niciodata n-am simtit ca avem vecini, desi este de multe ori full.

Tomis Garden Bucuresti s-a deschis in 2021 si are 80 de camere si apartamente. Noi am petrecut un Revelion aici si cel mai mult m-a impresionat lobby-ul, are un design spectaculos.

Cand iti organizezi o calatorie sau o vacanta, este foarte important sa stii ce vrei cu adevarat. Daca esti in party-mood, vii in camera doar pentru somn si iti place sa fii rasfatat la SPA, sa ai room-service si restaurant – atunci clar, alegi un hotel cu toate serviciile astea. Daca vrei sa dormi, sa te relaxezi, sa lucrezi, sa te bucuri de intimitate, spatiu, liniste si self-catering – atunci un apartament este cea mai buna alegere.

Stiu ca s-au construit multe cladiri in Mamaia si ca sunt multe locuri frumoase. Insa mie imi place sa ma intorc in locurile pe care le iubesc, ca sa vad cum m-am schimbat eu. Sa fiu cu mine insami si sa imi ofer timp si spatiu sa respir.

Tomis Garden Mamaia este o mare iubire. Si nici macar nu incerc sa conving pe cineva. Daca rezonezi cu ce spun eu aici, mergi sa vezi, sa simti si, apoi – daca vrei – da-mi un mesaj. Eu m-am reindragostit de litoralul romanesc datorita lor.

Comments are closed.