Te chinui sa scrii trei randuri la o postare? N-ai mai scris de un secol pe site? N-ai idei de subiecte sau cum sa faci sa ai succes, si cititori, si clienti? N-ai motivatie si inspiratie? Te inteleg perfect. Cand vine vorba de scris, nimeni n-are chef de nimic. Nici de invatat, nici de share-uit altceva decat poze pe social media. Si alea cu 3 inimioare si 10 hashtags :)) Insa motivatia, inspiratia si povestile vin… mancand, ca sa zic asa. Si NU trebuie sa fie nimic complicat in acest proces.

Eu muncesc intr-un ritm FOARTE lejer si ma bazez mai mult pe energie decat pe actiune – am zile in sir in care ma ocup doar de… seriale :)) Dar ca sa ajung aici, am avut nevoie de vreo 7 ani. Pentru ca incapatanarea din mine nu mi-a dat voie sa fie usor. Mereu voiam sa demonstrez ceva, sa arat cat de mult pot munci, cate sute de pagini pot sa scriu, cat de mult pot livra. M-a ajutat asta cu ceva? Hell, NO.

Mereu si mereu trebuie sa-mi aduc aminte sa ma aleg pe mine. Sa imi dau voie sa imi fie usor si foarte bine.

Si ma bucur enorm ca pot sa ajut si sa dau mai departe ce am invatat. Pentru ca zau daca este necesar sa te chinui, sa faci mai mult decat poti sau sa te lupti ca sa ai rezultate imediat.

Practic este mult mai simplu decat iti imaginezi:

  • alegi si urmezi cateva practici pentru inspiratie si motivatie.
  • inveti sa scrii mai bine, sa te exprimi mai clar si autentic.
  • inveti cum si cat sa te expui online, cum sa faci cel mai bun marketing din propriile povesti, cum sa fii vulnerabil si sa ai clientii care rezoneaza cu tine.

Nu exista cale mai simpla de atat. Tot ce ai nevoie este o rutina. Un proces. O schita. O agenda clara. Ca tu sa creezi si sa te ocupi de ce-ti place cu adevarat.

De asta am creat programul Creativity. Marketing. Writing. Invata sa scrii mai bine. Sau pe scurt – CMW.

Timp de 11 luni am lucrat la el, l-am testat pe mine si pe cativa studenti de-ai mei la Mentorship – ca sa vad ce si cum functioneaza, ca sa-l aduc la cea mai buna si mai clara forma. Si sa fie cel mai usor de parcurs, de implementat, de sustinut.

Pentru ca asta imi doresc pentru tine: sa inveti usor, sa actionezi imediat, sa ai rezultate rapide, sa poti sa-l sustii fara sa renunti pe parcurs.

Cristina, una dintre studentele mele, m-a facut sa rad saptamana trecuta. Mi-a scris asa:

“Daca n-as fi facut postarile astea cu tine timp de o luna, as fi ramas proasta. Acum inteleg cum fac astia din afara mii de dolari pe luna. Bai, daca stiam ca e asa usor, nu te plateam eu de acum 2 ani de cand te-am cunoscut? Dar de, asa invata omu.”

Sau Lavinia – psiholog:

“Mi-a fost foarte greu sa scriu primele 5 zile. Parca scoteam ideile din putul gandirii. Manual :))) Cand am inceput sa primesc feedback si sa apara clienti de neunde, asa de peste tot, mi-am zis ca ‘Ioana nu vorbeste tampenii’ :)) Am prins curaj. Tu stii, am sub 6 luni de cand sunt pe cont propriu. Si acum am primul contract de 5000 euro si am si clienti la cabinet. Dar nu orice clienti, din aia de ti-e mai mare dragul sa lucrezi cu ei. Si in mijlocul verii. Cand nimeni nu vrea terapie. Multumesc, Ioana, ma inclin.”

Primul pas este sa-ti dai voie sa-ti fie usor si bine. Al doilea, sa ma asculti :))) Hahaha, glumesc, evident. TU faci totul posibil, eu sunt aici doar ca sa-ti arat ca se poate, si ce putere imensa ai, si cat de clar si bine si usor poate fi.

Iar pentru mine, usor inseama: claritate, motivatie, inspiratie, scris lejer, bani, clienti, povesti frumoase, prieteni, libertate.

Hai sa-ti spun despre programul CMW:

  • este online 100%, il poti urma de oriunde, de pe sezlong sau de la munte sau de la job. oricand ai tu timp. in ritmul tau. nu conteaza daca esti in vacanta, cu atat mai bine, ca ai mintea odihnita :))
  • cursul are 3 module + Bonus + teme.
  • da, sunt langa tine si iti raspund la orice intrebari si ma uit pe materialele tale si iti scriu in timp real daca e bine sau nu ce faci. promit ca te cert si te indrum pana reusesti 🙂

CMW contine urmatoarele module:

Creativitate.

  • ce ne facem cu inspiratia si, mai ales, cu lipsa ei?! “Daca nu stiu ce sa fac, ce fac?” – well, vei afla acum.
  • cum sa-ti stimulezi creativitatea, motivatia si inspiratia. zilnic.
  • cum sa incetezi procrastinarea odata pentru totdeauna. 11 trucuri care chiar functioneaza. instant.

Writing.

  • Cum sa scrii mai bine si mai clar ca sa ai succes.
  • Cum iti imbunatatesti stilul si cum sa scrii elevat si convingator si autentic.
  • Cum scrii long & short stories pentru online (site, social media), ca sa vina lumea buluc spre tine 🙂

Marketing.

  • Ce si cum scrii ca sa atragi clienti motivati, care cumpara sau vor sa lucreze cu tine. (secret: NU ii inspiri 🙂
  • Vulnerabilitatea si expunerea vand. Afla ce si cum dai din casa, fara sa exagerezi si fara sa faci cold calls si sa tragi de oameni.
  • Expune-ti adevarul! – o provocare superba de 30 de zile. ACTIUNE CONCRETA!!

BONUS: 100 de idei de content pentru a-ti tripla business-ul intr-un an. Yeap, mura-n gura 🙂

Ce rezultate ai daca urmezi programul CMW:

  1. claritate, motivatie, inspiratie. afli ce si cum sa faci ca sa te sustii singur si sa te trezesti dimineata cu pasiune si entuziasm si gata de treaba.
  2. inveti sa scrii mai bine si nu doar asa, pt familie si prieteni. Ci pentru oameni. pt suflet. pt bani. pt succes.
  3. vulnerabilitatea asta nu e ce crede lumea. afli ce sa dai si ce nu din casa, cum te exprimi, ce pui pe interneti.
  4. cum scrii o poveste ca sa te pozitionezi ca lider, ca profesionist, ca talent – increzator in tine si in fortele tale.
  5. si scrisul asta nu e asa, ca pe toate drumurile :)) Stilul este important si eu te invat sa simplifici si sa elimini – ca sa amplifici rezultatele.
  6. provocarea de 30 de zile de postari – te va duce din start la un alt nivel. Vei vedea cu ochii tai cat de usor poate fi.
  7. iar bonusul de content – iti salveaza viata pe un an de zile. tot ce ai de facut este sa te asezi si sa scrii. easy-peasy 🙂

Eu am facut provocarea asta de 30 de zile in decembrie 2022 si n-am vazut in viata mea asa ceva. O idee simpla si no-fuckin-brain – care mi-a triplat business-ul, mi-a adus contracte internationale si am avut si cea mai bogata zi din viata mea de antreprenor (multi-4-figures day in venit pasiv).

Deci, practic, cu provocarea asta + bonus content + cateva reguli clare – te-ai scos :)) Insa e mai mult de atat, este despre viitor si despre usurinta.

Cand o sa ai agenda in fata si o sa vezi cat de clar si usor este, o sa-mi scrii. Si de abia astept. Vreau si povestea ta aici.

Ca Laura:

“Nimeni nu m-a invatat ca se poate si asa. Pai bagam reclame pe facebook si google ads si am si angajat agentie sa faca marketing, am cheltuit o multime cu toate. Eu n-am mai vazut la nimeni ce faci tu. Normal ca am fost super sceptica, dar eram pierduta. Imi era lehamite de tot. Daca nu l-as avea pe fii-miu, ma lasam de business si ma angajam. Acum am clienti care mi-au fost colegi in liceu si plec si o luna in Spania. Se simte bine la orgoliu, dar si mai bine la portofel. Nu stiu daca tu sau eu am schimbat ceva, amandoua. Suntem magice.”

Magia asta este in fiecare dintre noi. Nu e ca si cum a fugit si tre’ s-o gasesti. Ea exista. Doar ai nevoie de directie si claritate.

Cel mai important pas este sa-ti doresti din tot sufletul sa-ti fie usor. Sa VREI si sa CREZI ca poate fi usor. OK, chiar daca nu crezi, tot poate fi :))

Ca de asta sunt aici pentru tine.

Investitia ta este de 1100 lei. Incepem imediat cum imi scrii. Ma tin de capul tau si ai sa vezi ca poti face din programul asta o vacanta – este vacanta care iti aduce libertatea si usurinta si claritatea atat de dorite.

Evident, NU sunt “sedinte”, nici timing, nu e nicio graba. Lucrezi cand vrei tu. Ai programul acum si il poti face ori de cate ori simti nevoia.

Plata se face in lei sau euro, prin transfer direct in contul firmei:

1100 lei / 220 eur

SC DARA CARACAS SRL
CUI 43066432
J40/11844/2020

IBAN LEI: RO76BTRLRONCRT0567137501

IBAN EURO: RO26BTRLEURCRT0567137501

Si las aici cel mai fain email primit dimineata, motivul pentru care am si hotarat sa lansez astazi programul:

Claudia – yoga teacher, scriitor & antreprenor:

“Stiam in mare parte ce mi-ai spus tu. Adica citisem pe undeva, dar ma indoiam sincer ca pot si eu sa fac asta. Bine, eu n-am fost niciodata genul sa stau si sa astept sa-mi pice din cer. Munca si iar munca. Daca nu e greu, parca nu e valoare. Da, credinte din astea luate de la ai mei.

Abia cand m-am apucat de treaba cu tine, am inteles ce este diferit. Starea asta de usurinta, de posibilitate. Nu cred ca am avut vreodata atata incredere in mine, cum am acum de cand cu provocarea ta. Si ce calatorie a fost. M-au recunoscut si oamenii pe strada si m-au felicitat. Am primul contract pe scris, cum am visat de cand eram mica. Scriu si sunt platita, usor si muuuult. Iar la yoga am toate clasele rezervate pana in septembrie, dupa ce am crescut pretul binisor.

Mi-as fi dorit sa ma fi apucat mai demult de asta, sa te ascult. Oferi cu adevarat valoare in tot ce ma inveti, sunt recunoscatoare. Ai transformat un Toma necredinciosul intr-o mare fana:))) Multumesc, Ioana. E bine sa fie usor. Daca as fi stiut…”

Daca vrei sa-ti fie si tie usor, si bine, si pe bogatie, si magie – esti la un click distanta.

Multumesc!! De abia astept sa incepem calatoria si sa te provoc 🙂

Huge love & hugs,

Ioana

Comments are closed.