Hai cu mine in Bali, in 2024, sa sarbatorim abundenta si libertatea si magia.

Ani de zile m-au rugat prieteni, cunoscuti, necunoscuti sa organizez ceva, orice in Bali. Am refuzat politicos pe motiv ca toataaaaa lumea face asta :)) Si mie nu mi-a placut niciodata sa fiu ca toata lumea.

Insa de cateva saptamani imi tot vine in minte un “tablou”. O orezarie divina, la apus, rasete, piscina, imbratisari, o ceremonie balineza, eu facand pe profa, energie palpabila, o cina la lumina lumanarilor, prieteni, fun, road trips, povesti misterioase. Si multa iubire. O iubire din aia pe care o simti peste ani, si incredere, forta, bucurie, libertate.

Si mi-am spus asa – OK. Face toata lumea retreats pe Bali, da’ io nu-s toata lumea. Vreau sa fac o nefacuta :)) Bali Magic se numeste.

Mai intai iti spun ce NU este aceasta aventura:

NU este retreat, nu ne integram in absolut, nu facem cercuri si vindecari si alte din astea.

NU este un concediu. Nu vizitam la foc continuu, nu mergem la atractii turistice, nu hranim animalute si nu ne inghesuim la poze cu “maimuta” :))

NU este pentru toata lumea, sorry. Nu este potrivita pentru copii, nu este potrivita pt cei care vor sa mearga la shopping all day long sau sa zaca pe sezlong la plaja sau sa bifeze toate templele de pe insula.

Ce facem si cui i se potriveste Bali Magic:

Vom invata mult. Si cand spun mult – inseamna ENORM. Facem mentorship, scoala de business, energy work, trecem la un alt nivel de abundenta, de libertate si placere in viata noastra.

Mergem in locuri pe care nici cei care traiesc in Bali nu le stiu 🙂 Si nu glumesc, am dus balinezi la plaje pe care nu le cunosteau si romani – localnici in Bali – la restaurante pe care nici macar nu banuiau ca exista.

Ne distram. Super huge important FUN. Radem mult. Spunem povesti. Punem tara la cale. Dansam in piscina si facem foc de tabara si punem ofrande in ocean si va spun povesti care va fac pielea de gaina 🙂

Mancam si bem. But the real deal. Mancam cea mai buna, mai sfanta si mai curata mancare locala, bem ce ne place, cand si cum ne place noua. Nu e o aventura pt abtinere si post si integrare, ci de mare sarbatoare.

Facem mese intinse cu vedere la vulcani, in gradini misterioase, cu umbrele rosii si frangipani. Mergem intr-o pestera sa sarbatorim si sa mancam cu picioarele in nisip, scaldati de ocean. Organizez o cina regala, cu alai si dansuri balineze si decoruri de neuitat. Va duc pe cele mai frumoase plaje din lume, exact, pe alea pe care nici balinezii nu le stiu. Facem baie in izvoare cu apa sfanta, mergem acasa la regi si invatam cum sa daruim iubire, cum sa fim iubire.

Bali Magic este potrivit daca esti singur sau daca vrei sa vii cu partenerul. (no kids, sorry).

Indiferent daca ai urmat sau nu Scoala de Digital Nomads – vine inclusa in pachet, plus multe alte surprize, inainte, in timpul si dupa Bali Magic.

Cand ma intreaba cineva cum as descrie eu insula, dupa aproape 20 de luni petrecute acolo – asta ii spun:

“Beyond my reluctance to believe in the unseen world – there is something I can not deny. When you are in Bali, things happen. It is the most intense island I’ve ever seen. It is beautiful, no doubt about that. But it also has answers for those who dare to ask questions. For those who surrender and let the island make her number. And you will be surprised.

After Bali, you will never be the same.

No matter who you are and what are you looking for – Bali is ready to offer something, or even to invent something right away.

Walking, surfing, eating, and dancing will not be enough. You will want to stop and breathe. And when you stop, the island gets you. The energy of Bali is so strong and inexplicable that you will be lost in a free fall, into an avalanche of emotions.

You will want to leave. To pause your feelings.

And when you will be away, safe and sound, only then you will taste the real magic of Bali – a shameless, unforgettable, hard love.”

Bali nu este pentru toata lumea, desi pare ca toata lumea merge acolo. Bali este o insula ca o mama severa – te vindeca, te iubeste, are grija de tine, dar nu te lasa sa pleci pana nu renunti la toate mastile, la frici, la dureri pe care nici macar nu stiai ca le porti.

Iar eu am trecut prin toate procesele astea de multe ori, stiu sa imbratisez, sa alin, sa iubesc dincolo de orice este vizibil.

Ok. Hai sa vedem chestii concrete.

Ce ESTE INCLUS in Bali Magic:

16-30 iunie.

Cazare 14 nopti in resort balinez traditional, in mijlocul orezariilor, dintr-un sat din nordul Ubud-ului, cu piscina, cu vile private, camere duble cu terase, sezlonguri, sala de ceremonii, si mic dejun incluse.

Scoala de Digital Nomads & Mentorship (vom lucra in fiecare zi pe un subiect anume, vei primi pliantul la inscriere). Ne ajutam si sustinem si invatam impreuna – business & energy work.

Transport cu masini si soferi pe insula (toate excursiile, inclusiv dus-intors aeroport).

Bali Magic Signature, by Ioana Budeanu – aventuri unice, dincolo de ce-ti poti imagina. avem plaje, regi, sate, orezarii, cine de poveste.

  •  toata organizarea, excursiile, aventurile, magia pe care le ofer eu in Bali.
  • Vlad (partenerul meu) mi-a spus ca face album foto personalizat. Plus, bonusurile pe care le trimit la inscriere: ghid Bali Magic, cursuri si programe.

Investitia ta este de 2400 euro, include TOATE de mai sus, si poti achita in 2 rate.

Mai sunt doar cateva locuri. Vreau sa te cunosc, sa povestim, sa petrecem timp impreuna, fiecare cu fiecare.

Planul de plata:

  • Imediat, pt rezervare ferma – 1200 euro -> primesti contract, factura, bonusuri, surprize, pliant cu Bali Magic.
  • Mai/ iunie – 1200 euro.

Scrie-mi un email la [email protected].

Ce NU este inclus:

* bilete de avion. Recomand Qatar Airways, insa poti alege ce varianta iti este tie confortabila, de oriunde vrei tu. (avem in grup fete care zboara din Londra, Brussels, Belgrad, Bucuresti, scrie-mi si punem tara la cale).

* viza pe aeroport (145 lei/ persoana).

* asigurare (pt care recomand Revolut Premium sau Metal – asigurarea este inclusa si de card ai nevoie ca sa nu platesti taxe si comisioane bancare). Practic, nu te costa nimic. 

* pranz, cine, shopping – pe care le decidem de comun acord si fiecare participa cand si cum doreste.

Totul este foarte flexibil, insa daca te razgandesti pe parcurs – va trebui sa-ti gasesti inlocuitor.

Fie ca ai mai fost sau nu in Bali, fie ca esti suspicios sau nu cu energiile de acolo, fie ca vrei sa inveti sau doar sa ai parte de o vacanta unica – orice cauti, insula iti ofera.

Cu ce plusez eu? Cu pasiune, bucurie, mister, drumuri nevazute, abundenta, mentorat, povesti magice si o energie pe care o vei lua cu tine pentru totdeauna.

Multumesc, te astept. Scrie-mi la [email protected] 🙂

Huge LOVE & hugs,

Ioana

Comments are closed.