Dupa saptamani de banana bread si panica, dupa ce am terminat Netflix-ul si hartia igienica, dupa ce am testat iesitul din casa cu declaratie si statul pe canapea ore in sir, a venit momentul in care ne intrebam “oare cum va decurge viata noastra dupa toate astea?”. Ce va fi mai departe? 

 
Din punctul meu de vedere, avem parte de o pauza de la fuga aia continua, pe care o luasem de buna, fie care era ok sau nu prea. O pauza in care sa stam cu noi insine si sa ne analizam viata – ce ne mai place si ce nu. Ce vrem sa mearga cu noi mai departe si ce anume din noi “striga” dupa schimbare. 
 
Recunosc, au fost zile in care am deschis facebook-ul si m-a luat panica. Zgomotul de acolo este de proportii biblice. Si cred ca intrece orice virus. De fapt, asta e virusul – zgomotul infernal al fricilor din mintea noastra. 
 
Daca e sa ne luam dupa fapte – datele sunt incurajatoare, economiile sunt sustinute, oamenii se vindeca. Frica si panica NU sunt fapte, insa au un rol excelent in viata noastra. CUM altfel sa incetam sa mai gandim automat? Cum altfel sa ne enervam si sa dam cu vechiul de pamant si sa alegem altceva? 
 
Situatia asta ne “forteaza” sa facem ce ne-am dorit ATAT DE TARE: sa stam mai mult acasa, sa visam la ce ne place, sa ne facem un business propriu, sa ne redescoperim placerile, sa scriem, sa pictam, sa dansam. etc.
 

Uita-te putin si analizeaza situatia – nu iti este frica de moarte. Iti este frica de viata netraita, de regrete. 

 Nu iti este frica de stat in casa si izolare – iti este frica sa te intalnesti cu tine si sa accepti ca vrei mai mult. 
 
Nu iti este frica de lipsa si economie si bani si saracie. Iti este frica de cat de mult meriti si de ce poti sa ai, numai sa ceri. Iti este frica de propria putere. 
 
Nu iti este frica de moartea altora. Iti este frica de ce simti tu, iti este frica sa-ti simti durerea si sa fii vulnerabil. 
 
Nu iti este frica de mizerie, foamete sau ca n-ai suficient. Ti-e frica sa recunosti ca ti-e bine cu mult mai putin, ca nu cumva sa ramai cu putin. Ceea ce este absurd! Cu cat esti mai multumit cu ce ai, cu atat vei fi mai multumit cu ce vei primi. 
 
Nu ti-e frica deloc sa nu ramai fara job. Ti-e frica sa iesi in lume si sa arati cine esti si cat de misto esti. 
 
Nu ti-e frica sa nu ai rezultate si bani si succes. Ti-e frica de posibilitatea sa le ai! Ca te vor scoate naibii din amortire si vei putea sa gandesti pt tine. cam ceea ce se intampla acum. 
 
Ne-am impietrit si ne ducem viata pe pilot automat. 
 
Uneori, ne mai trezim, ne dam seama ca nu ne place ce vedem in viata noastra, cerem altceva, si cand schimbarea apare la usa, o respingem si ne este frica de ea. Daca n-o sa fie bine? Dar daca o sa fie? Hmmm. 
 
Te-ai gandit ca poate nu pui intrebarea buna? 
 
Si daca ajungi la concluzia ca – poate – poate totul o sa fie ok, atunci ce anume ti-ai dori? Ce ai aduce nou si fain in viata ta? 
 
Acum este momentul cel mai potrivit pentru a face un pas spre dorintele tale, daca visezi la independenta si la o viata fericita. 
 
Acum ai timp sa inveti, sa citesti, sa iti creezi propriul business, sa faci planuri de viitor, sa te asezi la planseta si sa desenezi lumea asa cum ti-o doresti tu – fara sa te mai lasi influentat de frica. 
 
Singura persoana care te poate face sa pierzi ceva esti tu. 
 
Singura persoana care te poate face sa castigi ceva esti tu. 
 
Si doar tu alegi unde vrei sa te incadrezi sau daca mai vrei sa o faci vreodata. 
 
Sa fii digital nomad nu inseamna nici sa fii blogger, nici influencer, nici scriitor, nici sa calatoresti intensiv, nici sa faci ce fac altii. Poti fi nomad din bucatarie spre dormitor, cu laptopul in brate. Poti fi liber sa locuiesti oriunde vrei, in termenii tai. Poti sa ai un business mic sau urias, in tara la tine sau oriunde in lume. Poti sa “influentezi” 10 sau 100K de oameni. Poti sa lucrezi cu ce oameni alegi tu sa o faci. Poti sa scrii sau nu. Poti sa vinzi ceva sau nu. Poti sa faci proiecte punctuale sau colaborari long term. 

Citeste aici si cele 11 mituri despre viata de digital nomad. 
 
Nimeni nu poate decide ce este mai bine pentru tine. 
 
Iar partea cea mai frumoasa este ca poti alege sa faci ce stii tu, ce iti place tie. Cu siguranta, fiecare dintre noi are talente, daruri, pasiuni si curiozitati intr-un anumit domeniu sau chiar mai multe – iar lumea de acum exact asta te incurajeaza sa faci: sa deschizi laptopul, sa iti faci darurile vizibile online si sa construiesti pas cu pas viata pe care ti-o doresti. 
 
Niciodata n-a fost mai simplu sa-ti implinesti visele. 
 
Si tocmai de aceea am hotarat sa redeschid portile virtuale ale Scolii de Digital Nomads, pentru toti cei care vor mai mult de la viata. 
 

Digital Nomads School este pentru tine daca: 


* vrei sa iti schimbi mentalitatea si credintele invechite care te impiedica sa ai tot ce vrei. Vrei sa inveti mai multe despre bani, despre libertate, despre energia care creeaza lumea pe care ti-o doresti. 

*  vrei sa afli ce iti place cel mai mult, care sunt talentele tale native si cum le poti darui lumii.
 
* vrei sa inveti pas cu pas sa iti construiesti un business propriu, da, de acasa, de pe canapea. 
 
* vrei sa inveti sa-ti faci un site sau sa-l faci mai bun pe cel pe care il ai deja. 
 
* vrei sa-ti urmezi curiozitatea si pasiunea si sa-ti scrii propria poveste. 
 
* vrei libertate financiara, de spatiu, de timp, de respirat. 
 
* esti hotarat sa-ti traiesti viata in termenii tai. 

* vrei sa redefinesti succesul si sa permiti vietii sa fie buna cu tine. 
 
* te-ai decis sa ai incredere in tine si ca meriti mai mult. 
 
 

Digital Nomads School nu este pentru oricine! Imi iau libertatea de a alege cu cine lucrez. Cum stii ca NU este pt tine? 

 
* daca nu te intereseaza sa iti faci temele, sa inveti si sa fii provocat. 
 
* daca te uiti in curtea altora si vrei sa le “copii” exemplul. 
 
* daca nu crezi in propria ta putere si valoare. 
 
* daca singurul tau scop este sa supravietuiesti si sa faci niste bani. 
 
* daca ai diverse incapatanari legate de ce ar trebui sau nu ar trebui sa faci, ca asa e bine sau ca asa fac altii. 
 
* daca vrei un business pt bani sau like-uri/ faima. 
 
* daca nu esti dispus sa fii vulnerabil, sincer, deschis cu tine insuti.

 

 Am o gasca de studenti geniala, care de abia asteapta sa te primeasca si sa colaboram.

Toate detaliile: program, intrebari frecvente, cine sunt si ce spun studentii mei, ce vei invata, cum platesti – le afli direct de pe site-ul scolii. AICI
 
Te astept cu mare drag sa-mi spui propria ta poveste si sa invatam impreunam, sa construim pas cu pas lumea pe care o visezi. 
 
 
Multumesc!! 
 
Huge love & hugs,
 
Ioana

6 pași simpli pentru a-ți împlini orice dorință

Descarcă acum acest mini-curs gratis și învață cum să-ți împlinești visurile urmând o strategie super simplă și clară.

Comments are closed.